Diamond Painting Sorteerdoos 40 Tic Tac - SEOS Shop®

Dit artikel is geschreven door:

De beste accessoires voor de beste Diamond Painting ervaring

INHOUDSOPGAVE

Van een schudbakje, tot de wax en de Diamond Painting pen, wij bereiden jou voor om kennis te maken met deze rustgevend en uiterst creatieve hobby met de beste Diamond Painting accessoires

Diamond Painting pen

De Diamond Painting pen, dit is de standaard Diamond Painting pen die jij ontvangt bij jouw bestelling, dip de pen in de wax, de steentjes blijven plakken aan de pen en druk het steentje op de juiste plek op het canvas.

Elk Diamond Painting pakket besteld in onze webwinkel is uitgerust met een professionele pen waarmee jij direct aan de slag kan gaan.

Een Diamond Painting Lightpad

Bij het plaatsen van een bestelling is het erg handig om een lightpad in overweging te nemen. De Lightpad is erg praktisch, buiten het duidelijker weergeven van de steentjes op het canvas, helpt het ook met voorkomen van vermoeide ogen door het lang Diamond Painten. Een Lightpad zijn erg handig met het duidelijk tonen op welke plek welke steentjes terecht moeten komen.

Lightpads zijn beschikbaar in verschillende formaten, een A3 lightpad heeft een lengte van 44cm en een breedte van 32cm. In tegenstelling tot de A4 lightpad die een stukje kleiner is met een lengte van 32cm en een lengte van 23cm. De lightpads in onze webwinkel zijn bedraad, zo geniet jij van de beste lichtkwaliteit tijdens het Diamond Painten en hoef jij geen extra batterijen aan te schaffen om gebruik te maken van onze lightpads.

Diamond Painting Wax

Elke bestelling is uitgerust met voldoende wax om jouw Diamond Painting te voltooien. Met het holle puntje van de pen schep je een beetje wax. Pak je een steentje en bevestig je die op het canvas. Het kan altijd voorkomen dat er iets mis gaat met de wax. Wij raden onze klanten daarom aan om extra wax mee te bestellen bij hun Diamond Painting. Zo ben jij er zeker van dat jij voldoende wax hebt om jouw Diamond Painting te voltooien!

Extra Diamond Painting accessoires om jouw ervaring te verbeteren

Of je nou een ervaren painter bent of een groentje. De handige accessoires in onze webwinkel verbeteren de Diamond Painting ervaring van iedere painter.

Organiseren van de Steentjes

Het is erg aangeraden om de Diamond Painting steentjes op te bergen in een overzichtelijke plek. Een Diamond Painting opbergdoos gemaakt voor jouw steentjes is de ideale plek hiervoor. Zo hou jij het overzicht tijdens het painten en kan jij genieten van de rust en een opgeruimde werkplek.

Diamond Painting 28 slots

Met de Diamond Painting 28 slots opbergdoos, hou jij gemakkelijk het overzicht over alle verschillende steentjes die jij bij jouw pakket ontvangt. Elk vakje in het opbergdoosje heeft een stevige deksel waardoor jij zeker bent dat deze niet uit het doosje vallen. Met het opbergdoosje kan jij gemakkelijk painten op verschillende locaties met een duidelijk overzicht van de verschillende steentjes die jij bij jouw pakket ontvangt.

Diamond Painting 64 Tic-Tac

Ben jij van plan om aan de slag te gaan met een groot meesterwerk? Dan raden wij jou aan om een kijkje te nemen bij de Diamond Painting 64 Tic-Tac doos. De handige en erg compacte Diamond Painting opbergdoos heeft ruimte voor wel 64.000 steentjes. De verschillende doosjes in de opbergdoos kan jij gemakkelijk nummeren met de meegeleverde stickervellen. Zo hou jij het overzicht van de verschillende steentjes tijdens het Diamond Painten.

Extra steentjes (Erg handig!)

Regelmatig ontvangen wij mailtjes van klanten die steentjes zijn kwijtgeraakt, door elkaar hebben gehaald, of het overzicht volledig kwijt zijn. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet en sturen wij deze met veel plezier op naar onze klanten, toch raden wij jou aan om bij het bestellen van een Diamond Painting te kiezen voor extra steentjes. De hierboven genoemde incidentjes kunnen altijd voorkomen. Dan is het erg handig om extra steentjes achter de hand te hebben om dit probleem zelf op te lossen, zo hoef jij niet een werkdag te wachten op jouw steentjes.

De zwarte Magnetische lijst

De meest populaire manier om een Diamond Painting te vereeuwigen aan de muur momenteel is met de zwarte magnetische lijst uit onze webwinkel. De lijst is gemakkelijk te monteren en doet jouw Diamond Painting waar je hard voor hebt gewerkt om af te maken, goed recht aan de muur.

Vind alle accessoires die jouw Diamond Painting ervaring verbeteren!

De populaire en creatieve hobby Diamond Painting is natuurlijk enorm leuk om te doen, toch kan het wat tijd in beslag nemen. De accessoires in onze webwinkel verbeteren jouw Diamond Painting ervaring en zorgen ervoor dat jij zo efficiënt mogelijk aan de slag kan gaan met jouw kunstwerk. De accessoires in onze webwinkel zijn zorgvuldig samengesteld, deze zijn uitgebreid getest en uiteindelijk aangeboden. Wij raden jou daarom aan om de accessoires in acht te nemen tijdens het plaatsen van een bestelling. Heb jij accessoires gevonden die jouw Diamond Painting ervaring hebben verbeterd? Laat het ons weten via Facebook.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *