Dit artikel is geschreven door:

De mooiste schilderen op nummer pakketten voor de beste prijs

INHOUDSOPGAVE

De afgelopen weken hebben wij onze focus gelegd op het selecteren van Schilderen op nummer pakketten, niet alleen de Schilderen op nummer pakketten maar ook de voordeligheid, de aanbieder, de kwaliteit en de prijs. Deze dingen hebben wij voor u op een rijtje gezet in deze informatieve blog. Wij breiden constant ons assortiment Diamond paintings uit en willen u ook helpen in andere leuke hobby’s zoals Schilderen op nummer.

Schilderen op nummer van Beroemde Kunstenaars 🖼️

Hoe leuk is het om een echt kunstwerk zelf te verven? Deze Schilderijen zijn echte smaakmakers bij een heleboel beginnende en ervaren schilderaars!

Schilderen op nummer Meisje met de parel

Dit prachtige kunstwerk is geschilderd door Johannes Vermeer in circa 1665 – 1667. Een prachtig stukje geschiedenis! Het Schilderen op nummer pakket is 100% te schilderen, het pakket is gevuld met de beste kwasten en tot wel 20% extra verf zo komt u niet te kort en kunt u het schilderij volledig afmaken. In het pakket zitten verder handige haakjes en schroefjes om het schilderij gemakkelijk aan uw muur te bevestigen. Wilt u een extra draai geven aan dit mooie schilderij? Dan is de mogelijkheid

Dit schilderij is het ideale creatieve uitlaatklep voor u en zelfs het gehele gezin. Dankzij dit pakket kunt u een volledig professioneel schilderij helemaal zelf maken. Met dit pakket tovert u dit schitterend op een canvas, dit pakket biedt niet alleen een schitterend resultaat maar ook een gevoel van voldoening na het afronden.

Dit prachtige schilderij is tijdelijk verkrijgbaar vanaf

€14,95

Bekijk nu

Schilderen op nummer is uniek!

Wat is er zo uniek aan deze hobby? Deze hobby biedt de mogelijkheid voor iemand met twee linkerhanden om prachtige schilderijen te maken, deze hobby biedt tevens ook dezelfde ontspanning en rust als Diamond Painting. Dankzij deze populaire hobby komen dagelijks 20.000+ schilderaars aan hun ‘zen’ moment. Wij steunen graag de welzijn van onze klanten en helpen u graag op weg met deze leuke hobby!

Schilderen op nummer – Adelaar 🦅

Voor elke dierenliefhebber is er een Schilderij op nummer, dit specifieke schilderij hebben wij uitgekozen omdat dit een erg uniek schilderij is. Het schilderij is niet alleen een adelaar die veel macht uitstraalt op de achtergrond is een prachtige zonsondergang te zien.

Het complete pakket

Dit Schilderen op nummer pakket is samengesteld met materialen van de hoogste kwaliteit om u úren lange schilder plezier te garanderen!

Vanaf €20,95

Bekijk nu

Makkelijk te gebruiken

Dit schilderen op nummer pakket is samengesteld met het oog op gebruiksgemak, zo kunt u direct aan de slag met uw kunstwerk nadat u hem heeft ontvangen. Tip Zorg ervoor dat u het canvas plat strijkt en een vrije werkplek heeft voor het meeste gebruiksgemak. Het canvas platstrijken en een vrije werkplek zorgen ook voor het makkelijker verven van de vakjes. Wilt u makkelijker werken aan uw schilderij? Dat is erg simpel, zet een leuk muziekje op, uw favoriete serie, pak wat te drinken en ga aan de slag met uw kunstwerk. Nog een handige tip, beginnen met alle vakjes van één kleur in te vullen en rond één kleur af, zo hoeft u de pencelen minder vaak te wassen!

Schilderen op nummer – Familie Katten 🐈

Kattenliefhebbers opgelet! Het uitgebreide katten assortiment van Schilderenopnummerwinkel.nl heeft voor elke kattenliefhebber een leuk plaatje! Neem een voorbeeld aan deze twee schattige katjes, wie wilt deze nou niet vereeuwigen aan hun muur? Wederom is dit pakket samengesteld met accessoires van een hoogwaardige kwaliteit en een stevig canvas waar u en een prachtig resultaat van maakt en úren mee kan schilderen.

Vanaf €14,95

Bekijk nu

Van uw persoonlijke foto een schilderen op nummer maken

Desondanks het uitgebreide assortiment kan het voorkomen dat er niets voor u tussen staat… treur dan niet! Het is mogelijk om van uw eigen foto een Schilderij op nummer te maken, het schilderij wordt opmaat voor u gemaakt en geleverd met alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. De tijdelijke actie in de webwinkel maakt het mogelijk voor u om voor €24,95 een prachtig schilderij van een persoonlijke foto te ontvangen! Kijk snel

Riefco Schilderen op nummer

De schilderijen die hierboven benoemd zijn, zijn stuk voor stuk afkomstig van het hobby merk Riefco. Dit merk heeft een ruim aanbod, goede kwaliteit, veel positieve reviews verzameld en natuurlijk een goede service. De schilderijen zijn geselecteerd door kunstenaars voor kunstenaars! Riefco biedt graag ondersteuning voor al uw Schilderen op nummer gerelateerde vragen, voor vragen kunt u contact opnemen via het volgende e-mail adres [email protected]. De klantenservice medewerkers staan dag én nacht voor u klaar.

Uw ervaring met ons is €40 waard!

Heeft u recentelijk een bestelling geplaatst? Dan heeft u de mogelijkheid om onze service te beoordelen op onze productpagina’s. Wij hopen natuurlijk dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad, als dit een negatieve ervaring is geweest dan nemen wij graag contact met u op om u alsnog tevreden te maken! De geplaatste reviews van onze trouwe klanten worden gehusseld en er wordt regelmatig één review uitgekozen die €40 shop te goed wint! €40?! Voor alleen een review? Dat klopt ja! Plaats gauw een bestelling en een beoordeling en misschien is uw volgende painting volledig gratis!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *