Diamond painting Hema kopen

Diamond painting Hema Kopen

Hema diamond paintingVraag jij je ook af waar je het beste een diamond painting kan kopen? Welke website heeft de grootste collectie, de beste kwaliteit, is de goedkoopste en verleent de beste service? Eline zocht het voor je uit en vergeleek de volgende (web)winkels: Aliexpress, Action, Hema, Intertoys en Xenos. En geeft natuurlijk ook haar mening over Diamondpaintingwinkel.com! De Hema, de favoriete winkel van iedereen. Bij dit populaire warenhuis vind je echt alles: van keukenapparatuur tot handdoeken en van knutselspullen tot schilderijen. Kan je dan ook diamond paintings bij Hema kopen? Het antwoord is heel simpel: nee, die verkopen ze niet. Maar ze verkopen wel fotolijstjes waarmee jij bijvoorbeeld jouw nieuwe kunstwerk in kunt lijsten. Zo kan je er eindeloos plezier aan beleven. Binnenkort zal Hema haar eigen collectie diamond painting introduceren. 

Direct naar HEMA webwinkel

Tips voor het kiezen van jouw nieuwe diamond painting

Wil je toch aan de slag gaan met diamond painting om te ontdekken of het iets voor jou is? Kies dan een kleine paintings, van bijvoorbeeld 20×25 cm. Zoek in de winkel naar een mooi design waar jij je wel aan wilt wagen en ik beloof je: je gaat het fantastisch vinden! Houd je bijvoorbeeld heel erg van mooie steden? Of zijn honden je lievelingsdier? Kies dan iets wat echt bij jou past.

Diamond painting inlijsten

Wanneer je jouw diamond painting klaar hebt, kan je hem op een aantal manieren bewaren. Alle manieren en tips daarvoor lees je in deze blog. Het makkelijkst is om hem in te lijsten. Dat kan je bijvoorbeeld doen met een lijstje van de Hema. Let goed op dat je hetzelfde formaat kiest als het formaat van jouw diamond painting. Het is ook mooi om een iets groter lijstje te nemen, zodat er wat witruimte tussenzit. Maar smaken verschillen natuurlijk 🙂

Benieuwd naar het assortiment?

Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete paintings voor je verzameld. Kijk eens of er wat leuks tussenzit en probeer het gewoon!

1. Wolven welpje naar volwassen Wolf – SEOS Shop

Diamond Painting Hema Wolfje
Diamond Painting Hema Wolfje

30 x 25 cm Van € 33,95 nu voor € 27,95 incl. btw. Shop nu

2. Kitten hangend aan een tak

Diamond Painting Hema kitten 25 x 30 cm Nu voor € 26,95 incl. btw. Shop nu

3. Me 2 You Beertje in rieten mand

Diamond Painting Hema Beertje 30 x 30 cm Nu voor € 24,95 incl. btw. Shop nu

De voordelen van Diamondpaintingwinkel.com?

De voordelen van Diamondpaintingwinkel.com? Zij verkopen veel verschillende patronen, designs én bieden de mogelijkheid om een eigen foto te uploaden om vervolgens al diamond painting te maken. Daarnaast is je bestelling de volgende dag al binnen, wanneer je hem voor 21:00 uur besteld hebt. En je profiteert altijd van gratis verzending! Volgende keer in de serie: diamond paintings kopen bij Intertoys. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Houd de blog, Facebook en Instagram in de gaten!

Een reactie op “Diamond painting Hema kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *