Dit artikel is geschreven door:

Diamond Painting Lijm

INHOUDSOPGAVE

Het kan weleens voorkomen dat de plaklaag op het canvas beschadigt raakt, maar vrees niet! Dit is op te lossen met diamond painting lijm. De lijmlaag kan weleens meekomen wanneer je de beschermfolie eraf haalt. Hoe voorkom je dit? Leg de diamond painting eerst plat en strijk hem glad met een dik boek of met een deegroller.

Heb je met jouw painting last van een niet meer goed plakkende plaklaag? Gebruik dan de diamond painting lijm om de steentjes weer goed te kunnen plakken op het canvas. Is er een groot deel van de plaklaag beschadigd dan is het raadzaam om zelf een nieuwe lijmlaag aan te brengen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Aslan folie, deze folie plak je over het doek heen en zo ontstaat er een nieuwe lijmlaag en kun je weer verder painten. Deze folie is onder andere te koop bij de Action.

De lijmlaag van de diamond painting bescherm je het beste met beschermfolie, haal dus nooit de hele folie van het canvasdoek af. Er mag geen stof of vuil op de plaklaag terecht komen. Kleine stukjes op het canvas die niet plakken kun je oplossen door een reparatie lijm pen te gebruiken.

Diamond Painting herstellen met lijm

Met een diamond painting lijm roller kun je eenvoudig stukjes canvas wat niet meer plakt herstellen. Deze lijmroller kun je in onze webshop bestellen. Zo herstel je zelf eenvoudig beschadigde plaklagen. Dit apparaatje is eenvoudig in gebruik. Rol met de roller over het canvas doek waar het niet goed plakt en daar kun je de steentjes weer opplakken.

Diamond Painting lijm spray van de Action

Je kunt bij de Action ook lijm spray kopen. Deze spray is geschikt voor verschillende materialen en zijn een simpele en goedkope oplossing. Het nadeel van de spray is dat je niet heel precies kunt sprayen en dat je meer lijm spuit dan je in eerste instantie had willen doen.

De spray koop je bij de Action voor een paar euro.

Wat is de beste lijm voor Diamond Painting?

Zoals je kunt lezen zijn er verschillende soorten lijm verkrijgbaar waarmee je je canvas kunt herstellen. Wat de beste lijm is, is afhankelijk van de grootte van het oppervlak wat je wil behandelen.

Gaat het om een klein stukje wat je wil herstellen dan is het verstandig om te kiezen voor een diamond painting lijm roller. Je kunt hier heel precies stukjes op het canvas herstellen zodat de steentjes weer goed plakken. Ook is de spray van de Action goed te gebruiken wanneer je iets minder budget hebt.

Gaat het om een groter gedeelte wat beschadigd is en wat je wil herstellen? Overweeg dan Aslan folie. Deze folie plak je over het doek heen en zo ontstaat er weer een nieuwe lijmlaag. In beide gevallen is het belangrijk om er voor te zorgen dat het canvas geen vuil of stof op de plaklaag terecht komen.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Een reactie op “Diamond Painting Lijm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *