Dit artikel is geschreven door:

Neem je diamond painting mee op reis

INHOUDSOPGAVE

Ben jij iemand die het huis niet kan verlaten zonder je favoriete hobby, diamond painting? Dan is dit artikel iets voor jou. Lees hieronder alles wat je moet weten voor diamond painting op reis. Heb je er ooit bij stil gestaan dat het prima mogelijk is om je diamond painting kit mee te nemen op reis? Het is zelfs een van de beste manieren om te ontspannen tijdens het reizen. Cruciaal is dat je de diamond painting kit als laatste in de reistas pakt. Zo kun je het bij aankomst in een hotel er weer eenvoudig uithalen. Ontdek hieronder andere tips om je diamond painting mee te nemen op reis!

Goede “morsbestendige” sorteerdozen

Je kunt je voorstellen dat tijdens het reizen je koffer, en de inhoud daarvan, alle kanten opgeschud worden en dan wil je niet dat je hele koffer onder de diamantjes ligt. Zorg er dus voor dat je goede sorteerdoosjes gebruikt om de steentjes mee te vervoeren. Een normale sorteerdoos is iets minder stevig en daarom minder geschikt om mee te reizen dan een sorteer doos van DiamondPaintingWinkel.

Gebruik een puzzeldrager voor het canvas

Puzzeldragers zijn een must omdat ze voorkomen dat je canvas beschadigd. Er zijn vele soorten puzzeldragers te koop niet elke puzzeldrager is geschikt voor dit doel. Let erop dat je een puzzeldrager gebruikt met een opblaasbare buis en oprol mat. Dit zorgt ervoor dat de diamanten op de juiste plaats worden bewaard. Bij het rollen van de puzzeldrager raden we je aan om de diamanten naar buiten gericht te houden. Als je het canvas oprolt met de diamanten naar binnen kunnen er vouwen in het canvas ontstaan.

Gebruik een portfolio koffer

Je kent het wel of hebt ze vast wel ergens gezien, van die dunne koffertjes, die veel gebruikt worden door kunstenaars en andere creatievelingen. Een portfolio koffer is handig wanneer je je canvas niet wil oprollen met een puzzeldrager. Deze portfolio koffers zijn niet zwaar en ze zijn ook water bestendig. Ideaal om je painting mee te vervoeren!

Neem een kleinere diamond painting kit

We hebben eerder een artikel geschreven over het kiezen van het juiste format diamond painting schilderij. We adviseren om op reis niet een grotere diamond painting mee te nemen dan 50 x 75 cm. Het is onpraktisch om je grote XXXXL kit mee te nemen en bovendien kom je er waarschijnlijk op reis niet aan toe om er elke dag aan te werken.

Besteed niet al je tijden aan het diamond painted!

Hoe leuk, verslavend en ontspannend het is, is het soms ook goed om te genieten van andere dingen, zeker wanneer je op reis bent. Het is geen slecht idee om te gaan diamond painten om de tijd te doden maar vergeet niet om van de reis of vakantie te genieten. Je kunt bij terugkomst de painting nog altijd afmaken of in onze winkel kijken of er nog leuke nieuwe diamond paintings zijn.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Een reactie op “Neem je diamond painting mee op reis

  1. Pingback: Leuke familie activiteiten tijdens de zomervakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *