Dit artikel is geschreven door:

Diamond painting moederdag

INHOUDSOPGAVE

Zondag 9 mei is het alweer moederdag en ook al klinkt het nog ver weg, voor je het weet is het 9 mei! Heb je al nagedacht over wat je je lieve moeder gaat geven? Lees in dit artikel enkele tips om een leuk, origineel en verassend diamond painting cadeau te geven aan je moeder. Diamond painting is leuk om alleen te doen maar je kunt het ook samen met je moeder doen.

Ideeën voor een moederdag diamond painting

Afhankelijk van de smaak, interesses en de voorkeur van je moeder kun je een painting kiezen uit onze collectie of kun je er zelf een maken. Diamond painting ontwerpen die het voor moederdag goed kunnen doen zijn bijvoorbeeld:

Je kunt kiezen voor een foto of juist voor een tekst ontwerp. Bekijk dan deze voorbeelden als inspiratie:

 

 

Wil je een meer persoonlijke diamond painting cadeau geven? Lees dan verder!

Of een diamond painting eigen foto

Heb je een leuke foto die je cadeau wil geven als moederdag cadeau? Zet die foto om naar een diamond painting eigen foto en laat je moeder een prachtig schilderij maken. Bestellen is eenvoudig: upload een foto, kies de gewenste afmeting, kies de vorm van de steentjes en plaats je bestelling!

Bestel op tijd

Hoewel onze leveringen snel zijn is het verstandig om op tijd je bestelling te plaatsen. Zo ben je er zeker van dat je hem ook op tijd ontvangt om het cadeau aan je moeder te laten geven. In verband met Corona ben je misschien niet in staat om het cadeau zelf te geven, je kunt dan eenvoudig bij het aflever adres het adres van je moeder invullen dan zorgen wij dat het op haar adres bezorgd wordt!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *