Diamond painting kat

Dit artikel is geschreven door:

Eigen diamond Painting met sepia kleur/ filter

INHOUDSOPGAVE

Een diamond painting eigen foto wordt nog leuker en persoonlijker wanneer je hem voorziet van een kleuren filter zoals sepia. Lees in dit artikel wat sepia is, hoe je dit zelf kan doen en hoe DiamondPaintingWinkel je hierbij kan ondersteunen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wat is sepia?

Sepia kan meerdere dingen betekenen, namelijk de naam van een inktvis, de kleur van een pigment en een kleur in de fotografie. In dit artikel lees je alles over de kleur sepia en hoe je een eigen foto diamond painting in de kleur sepia kunt bestellen.

Sepia is de afkorting voor sepiatoning wat het resultaat is van het sepiaproces waarbij zwarte zilverdeeltjes via scheikundige processen omgezet worden in verbindingen die een bruinige kleur hebben. Deze bruinige kleur is dus sepia. Om je eigen painting in sepia te laten drukken hoef je geen scheikundige te zijn. Sterker nog, DiamondPaintingWinkel kan dit mooie effect toepassen voor je, maar je kunt het ook zelf doen middels verschillende apps. Zie hieronder enkele apps die je kunt gebruiken om zelf deze mooie tint over je foto’s te bewerken.

Hoe voeg je een filter toe aan een foto voor een mooi effect

Foto’s bewerken op je mobiele telefoon is tegenwoordig een fluitje van een cent. Er zijn vele apps beschikbaar waarmee je aan de slag kunt. Om je tijd en energie te besparen hebben wij enkele apps getest en kunnen je de volgende apps aanraden:

Pixlr

Dit is een makkelijk te gebruiken app welke overzichtelijk is. De app is voorzien van alle mogelijke functies om een foto’s te bewerken, behalve het omzetten van een foto naar sepia kun je een foto ook “vermooien” door andere kleurenfilters. Het nadeel van deze app is dat door de vele opties het in het begin wat tijd kost om alles te ontdekken.

Afterlight

Vergelijkbaar met Pixl app maar met minder opties is Afterlight ook een goede optie. De filters zijn mooi en de app is gebruiksvriendelijk. Nadeel van deze app is dat je voor sommige opties moet betalen.

Snapseed

Snapseed heeft iets minder opties dan de vorige twee maar de kleurenfilters zijn heel mooi. In de app zit geen vervelende reclame en is het eenvoudig te gebruiken.

Sepia Shine – picture filter 4+

Wil je een app die alleen een foto om zet naar sepia zonder verder snufjes? Dan is dit de beste keus. Met deze app is het omzetten van een eigen foto naar sepia een fluitje van een cent!

Bestel een eigen foto in sepia

Wil je een foto door ons laten omzetten naar sepia is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze vriendelijke klantenservice doet dit graag voor je. Je kunt ons de foto doormailen en wij zullen de foto omzetten naar sepia diamond paintings. Wij zullen je eigen foto niet drukken totdat je tevreden bent met het resultaat. Ook handig om voor het bestellen is bepalen welke afmetingen diamond painting je wil.

 

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *