Dit artikel is geschreven door:

Diamond painting van uw favoriete voetbalclub

INHOUDSOPGAVE

Bent u een supporter van Ajax, Feyenoord, PSV, Club Brugge? Of een andere voetbalclub, heeft u alle accessoires van die voetbalclub al maar ontbreekt er een Diamond Painting van uw favoriete voetbalclub? Lees dan snel verder hoe u een painting van uw favoriete voetbalclub kan bestellen.

Uw favoriete voetbalclub

Het begint natuurlijk bij een supporter een echte fan zijn van een voetbalclub of een vriend of vriendin die alles van die club al heeft maar nog geen Diamond Painting. Dan is dit het perfecte cadeau, staat jouw club er niet bij helaas, u kunt de voetbalclub painting aanvragen via de chat of via de email [email protected]

De afmeting

U vraagt zich natuurlijk af wat is de juiste afmeting, wij hebben die bij de producten gezet, zoals te zien in de foto hieronder. U moet rekening houden, als u een kleinere painting besluit te kopen dan gaat dat helaas ten kosten van de details en kan de painting wat waziger zijn dan verwacht. Wij raden daarom altijd een tussenmaat of een perfecte maat aan. De keus ligt natuurlijk bij de klant 🙂

Verzendtijd

Na het bestellen van de painting gaan wij natuurlijk zo snel mogelijk en zo zorgvuldig mogelijk voor u aan de slag. Wij bieden de beste service, snelste levering en de beste kwaliteit paintings aan tegen de laagste prijzen in de hele markt! Daar komt heel wat bij kijken, u ontvangt uw painting gemiddeld binnen 1 tot 3 weken in huis, als het langer duurt stellen wij u natuurlijk op de hoogte per e-mail!

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Diamondpaintingwinkel.com. Wij willen de beste service bieden voor elke bestelling, bent u benieuwd wat klanten die u voorgingen over ons zeggen? Bekijk onze Trustpilot pagina met alleen maar legitieme reviews.

Bekijk beoordelingen

Gratis painting?

Wilt u kans maken op een gratis painting? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten, wij doen regelmatig win acties waar shop te goed, gratis paintings en nog veel meer te winnen zijn. Bekijk voor meer van dit soort gave artikelen onze blog.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *