Een dierbare foto omzetten naar een Diamond Painting

Wilt u een foto die u fysiek heeft omzetten naar een diamond painting? In deze blog leest u van begin tot eind hoe u uw dierbare foto omzet naar een schitterende eigen foto painting van Diamondpaintingwinkel.com

Hoe gaat het in zijn werking

Het begint bij een foto die u fysiek heeft, een polaroid foto of een oude foto, die wilt u omzetten naar een diamond painting. Als u een foto van een foto maakt verliest u veel details doordat het een foto van een foto is. Wij maken het mogelijk voor u om een foto met de post naar ons te sturen, dan maken wij met professionele software van uw fysieke foto een schitterende digitale foto. Die zetten wij om in een Diamond Painting, zodra u uw painting ontvangt vindt u in het pakket uw foto die u naar ons heeft opgestuurd!

Hoe raakt uw foto niet beschadigd

Natuurlijk willen wij niet dat uw foto beschadigd wordt, daarom raden wij zoveel mogelijk veiligheidsmaatregelen aan. Dus de foto beschermd in een pakketje versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die wordt opgelopen tijdens de verzending van de foto. Wij gaan natuurlijk heel veilig om met uw foto en laten u direct weten wanneer wij uw foto ontvangen.

Wat is het beste formaat?

Wij kunnen niet een formaat aanraden op basis van een foto van een foto, het is erg zonde van het geld om een foto op te sturen om vervolgens niet tevreden te zijn en de foto terug te moeten ontvangen. Hou er rekening mee dat een painting van een fysieke foto meestal op minimaal 70x55cm wordt gemaakt. Dat is een wat groter formaat.

De levertijd

Met trots zeggen wij dat wij de snelste levering hebben in de Benelux, u ontvangt uw painting binnen 1-3 weken in huis samen met de door u opgestuurde foto!

Doe hier uw aanvrag om de diamond painting te laten maken!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *