Dit artikel is geschreven door:

Hoe lang duurt het om een diamond painting af te maken?

INHOUDSOPGAVE

Bereken hoe snel jij bent!

Hoe lang je daadwerkelijk bezig bent met een schilderij is natuurlijk afhankelijk van meerdere aspecten zoals hoe ervaren diamond painter ben je? Hoe groot is het schilderij? Hoe goed zijn je diamond painting spullen en hoe goed beheers je de technieken?

We hebben ons best gedaan om te berekenen hoelang men over een schilderij doet, maar het is te lastig omdat er zoveel verschillende factoren bij komen kijken. Om die reden zullen wij op onze social media een poll houden en de resultaten op ons blog delen.

Tot die tijd gaan we uit van een schatting. Over een schilderij van 20x 20cm doet een beginnende diamond painter ongeveer een week over. Een ervaren diamond painter doet daar gemiddeld waarschijnlijk een of twee dagen over.

Bekijk hier al onze diamond paintings van 20cm bij 20cm

Andere grote formaten diamond painting schilderen, zeker drie luiken, kunnen voor beginners een grote opgave zijn en daar zal een beginner een paar weken over doen. Terwijl een ervaren painter, met volledige focus en aandacht daar veel sneller mee klaar is. Hoe meer ervaring je krijgt hoe beter en sneller je wordt. Vergeet niet dat kwaliteit en compleetheid van een painting een grote en belangrijke factor spelen in het afmaken van je painting. Al onze producten zijn kwalitatief zeer goed en altijd compleet, zodat je zonder vertraging je schilderij kan afmaken.

Bereken hoelang je er zelf over doet

Ben je benieuwd hoe lang je zelf over het leggen van een diamond painting doet? Probeer deze formule.

  • Hoeveel steentjes passen er in een schilderij
  • Maak een inschatting hoeveel steentjes je per minuut kan leggen
  • Deel het aantal steentjes wat je moet leggen door het aantal steentjes wat je per minuut kan leggen

Bijvoorbeeld, als in jouw schilderij 6400 steentjes passen en je kan er 30 per minuut leggen. Dan doe je gemiddeld 213 minuten of 3 en een half uur over het voltooien van een painting.

Tools die je kunnen helpen bij het leggen van een diamond painting

Wij bieden verschillende producten aan die je kunnen helpen bij het leggen van een painting. Bijvoorbeeld de Diamond Painting A4 Led Lichtbord – Dimbaar – 3 standen – SEOS Shop®, hiermee is het eenvoudiger om te zien waar en hoe je de steentjes moet leggen. Dit kan helpen om de snelheid van het leggen te verbeteren.

https://www.diamondpaintingwinkel.com/p/a4-led-lichtbord-dimbaar-3-standen/ handig voor bij het leggen!

Het is verstandig om vooraf de steentjes goed te sorteren en te bewaren. Daar is deze handige sorteerdoos. Deze sorteerdoos is geschikt voor 30 duizend steentjes en wordt compleet geleverd met alle toebehoren.

Hoe lang doe jij over het afmaken van een diamond painting?

DiamondPaintingWinkel.com verkoopt alleen de beste kwaliteit diamond paitings en accessoires waardoor jij alleen met de beste spullen werkt. Bestel vandaag nog je nieuwe diamond painting en ga aan de slag!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *