Diamond Painting De sterrennacht - Vincent van Gogh - SEOS Shop ®

Dit artikel is geschreven door:

Kunst in uw woning

INHOUDSOPGAVE

Heeft u altijd al een Rembrandt, Van Gogh of Picasso in uw woning willen hebben maar is dat helaas niet mogelijk? Lees in deze blog hoe u toch dat soort schilderijen zelf kunt maken en ophangen in uw eigen huis.

Diamond paintings van bekende schilderijen

Natuurlijk is het niet mogelijk om een echte Van Gogh in huis te hebben, dat is cultureel erfgoed en hoort in een musea. Een variant daarvan is zeker mogelijk, in ons nieuwe uitgebreide assortiment hebben wij Diamond Paintings van bekende schilderijen toegevoegd. Denk hier aan De Sterrennacht, Molen bij Zonlicht en nog veel meer.

Moeilijkheidsgraad

Het is niet moeilijk om deze prachtige paintings te maken, het schilderen ervan was voor de kunstenaars zeker lastiger dan het painten van de schilderijen. Wij willen het onmogelijke mogelijk maken daarom kunt u bij ons een populair schilderij waar uw vrienden en familie versteld van zullen staan in uw huis hebben.

Eigen foto

Heeft u een ander schilderij dat u graag wilt diamond painten die wij niet in ons assortiment hebben dan kunt u hem uploaden op de eigen foto pagina en via daar bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw painting binnen 1 tot 3 weken in huis heeft met alle toebehoren en kan beginnen aan uw eigen kunstwerk.

ervaringen van klanten voor u

Wij hechten veel waarde naar de algemene beleving van onze klanten en waarborgen de klanttevredenheid. De klanten staan bij ons bovenaan. Wij waarderen elke review die een klant achterlaat, bent u benieuwd wat 400+ mensen voor u van onze service vonden? Bekijk onze review pagina via de knop hieronder.

Bekijk ervaringen

Gratis painting?

Wilt u kans maken op een gratis painting? Hou dan onze Facebook en Instagram in de gaten, om zo op de hoogte te blijven van onze winactie. Onlangs gaven wij drie keer €75 shop te goed weg. Wilt u meer van dit soort handige en informatieve teksten lezen? Bekijk dan onze blog

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *