5D Diamond Painting Kleurrijke kat – SEOS Shop ®

 24,95

CANVAS

STEENTJES

HANDLEIDING

PEN

SCHUDBAKJE

WAX

 OPZETSTUKJES

PINCET

Beschrijving

Diamond Painting Kleurrijke kat

Ben je nog steeds volop betrokken bij de meest creatieve hobby’s? Als je nog niet bekend bent met wat mogelijk de meest geliefde hobby in Nederland is, dan is het hoog tijd om dit te verkennen. Diamond painting is namelijk een enorme trend geworden. Het heeft enige gelijkenis met schilderen op nummer, maar is toch verschillend. De diamond paintings van SEOS zijn echter veel meer dan slechts een plezierige creatieve activiteit.

Wat is diamond painting?

Diamond painting betekent letterlijk ‘diamant schilderen’ en in feite doe je dat ook, alleen niet met echte diamanten. Je creëert prachtige schilderijen met behulp van kleine, ronde of vierkante steentjes. De diamond paintings van SEOS zijn verkrijgbaar met diverse afbeeldingen en vormen een juweel op elke muur.

Volledig tot rust komen met diamond painting

Het kan wellicht overweldigend zijn wanneer je de verpakking voor het eerst opent. Zoveel steentjes en dan alle symbolen op het canvas. Echter, is het vrij simpel. Orden de steentjes naar kleurcode, en deze code zal corresponderen met de symbolen op het canvas. Wat bij wat hoort, is duidelijk aangegeven op het canvas. Selecteer de kleur waarmee je wilt starten en doe de corresponderende steentjes in het schudbakje.

Schud zachtjes enkele steentjes uit het bakje zodat ze automatisch met de juiste kant boven komen te liggen. Ontbloot steeds slechts een klein stukje van het canvas om het te beplakken. Zo blijft de lijm optimaal. Druk de pen in de wax om het steentje op te kunnen nemen. Nu pak je met de pen het steentje uit het bakje en plak je het op het canvas, en zo ga je door totdat je alle kleuren hebt toegepast en het canvas voltooid is. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Voordelen

  • Levenslange garantie
  • Niet goed? Geen gezeur, geld terug!
  • Ontvang 10% cashback op iedere bestelling
  • Leuk om samen te doen of alleen
  • Gratis steentjes service

Wat zit er in het pakket?

De pakketten van Diamondpaintingwinkel.com zijn erg zorgvuldig samengesteld voor diamond painters door diamond painters. Onze 7 jaar ervaring is te zien aan de attributen in jouw Diamond Painting Kleurrijke kat pakket. Desondanks onze ervaring kan er altijd iets misgaan, ontbreken er steentjes, accessoires of dergelijke? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan lossen wij dit direct voor u op!

Diamond painting winkel - wat zit er in het pakket_

Heb je behoefte aan wat ontspanning, of ben je op zoek naar een nieuwe creatieve bezigheid? De diamond paintings van Diamondpaintingwinkel.com wordt jouw nieuwe tijdverdrijf. En zodra je het canvas voltooid hebt, heb je een prachtig muurornament als aandenken. Schaf direct een van deze schitterende SEOS diamond paintings aan.

Diamond Painting dieren

Wij bij Diamondpaintingwinkel.com nemen de tijd om elke diamond painting in ons assortiment zorgvuldig te selecteren. We zijn trots op onze diverse collectie, met in het bijzonder een breed scala aan diamond painting dieren. Elk ontwerp in onze collectie is uniek en zorgvuldig gekozen om onze klanten een breed scala aan keuzes te bieden.

Elk stuk dat wij aanbieden, wordt door ons team met grote precisie gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid, zodat elke ontvangen kit een geweldige ervaring belooft te zijn. Na een gedetailleerde controle wordt elke diamond painting veilig verpakt en verzonden, klaar om onze klanten vreugde en voldoening te brengen. Ons gevarieerde assortiment en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maken ons een betrouwbare keuze voor liefhebbers van diamond painting.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anouk Janssen
Afmeting: 30x30
Moeilijkheidsgraad:
Gemakkelijk
Erg moeilijk
5D Diamond Painting - Kleurrijke kat

Een levendige en vrolijke afbeelding van een kleurrijke kat, ideaal voor liefhebbers van levendige en expressieve kunstwerken.

L
Lars de Jong
Afmeting: 25x25
Moeilijkheidsgraad:
Gemakkelijk
Erg moeilijk
5D Diamond Painting - Kleurrijke kat

Een levendige en betoverende afbeelding van een kleurrijke kat, perfect voor liefhebbers van levendige en expressieve kunst.

Andere kochten ook

-29%
-29%
 24,95
-29%
 24,95
-29%
 24,95
-29%
 24,95
-29%
 24,95
-29%
 24,95
-29%