Diamond Painting Wolf met roos – SEOS Shop ®

 24,95

Wat maakt onze paintings beter?

  • Canvas van hoogwaardige kwaliteit
  • Tot wel 20% extra steentjes
  • Premium accessoires in ieder pakket
Beschrijving

Diamond Painting Wolf met roos

Ben je nog steeds volop betrokken bij de meest creatieve hobby’s? Als je nog niet bekend bent met wat mogelijk de meest geliefde hobby in Nederland is, dan is het hoog tijd om dit te verkennen. Diamond painting is namelijk een enorme trend geworden. Het heeft enige gelijkenis met schilderen op nummer, maar is toch verschillend. De diamond paintings van SEOS zijn echter veel meer dan slechts een plezierige creatieve activiteit.

Wat is diamond painting?

Diamond painting betekent letterlijk ‘diamant schilderen’ en in feite doe je dat ook, alleen niet met echte diamanten. Je creëert prachtige schilderijen met behulp van kleine, ronde of vierkante steentjes. De diamond paintings van SEOS zijn verkrijgbaar met diverse afbeeldingen en vormen een juweel op elke muur.

Volledig tot rust komen met diamond painting

Het kan wellicht overweldigend zijn wanneer je de verpakking voor het eerst opent. Zoveel steentjes en dan alle symbolen op het canvas. Echter, is het vrij simpel. Orden de steentjes naar kleurcode, en deze code zal corresponderen met de symbolen op het canvas. Wat bij wat hoort, is duidelijk aangegeven op het canvas. Selecteer de kleur waarmee je wilt starten en doe de corresponderende steentjes in het schudbakje.

Schud zachtjes enkele steentjes uit het bakje zodat ze automatisch met de juiste kant boven komen te liggen. Ontbloot steeds slechts een klein stukje van het canvas om het te beplakken. Zo blijft de lijm optimaal. Druk de pen in de wax om het steentje op te kunnen nemen. Nu pak je met de pen het steentje uit het bakje en plak je het op het canvas, en zo ga je door totdat je alle kleuren hebt toegepast en het canvas voltooid is. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Voordelen

  • Levenslange garantie
  • Niet goed? Geen gezeur, geld terug!
  • Ontvang 10% cashback op iedere bestelling
  • Leuk om samen te doen of alleen
  • Gratis steentjes service

Wat zit er in het pakket?

De pakketten van Diamondpaintingwinkel.com zijn erg zorgvuldig samengesteld voor diamond painters door diamond painters. Onze 7 jaar ervaring is te zien aan de attributen in jouw Diamond Painting Wolf met roos pakket. Desondanks onze ervaring kan er altijd iets misgaan, ontbreken er steentjes, accessoires of dergelijke? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan lossen wij dit direct voor u op!

Diamond painting winkel - wat zit er in het pakket_

Heb je behoefte aan wat ontspanning, of ben je op zoek naar een nieuwe creatieve bezigheid? De diamond paintings van Diamondpaintingwinkel.com wordt jouw nieuwe tijdverdrijf. En zodra je het canvas voltooid hebt, heb je een prachtig muurornament als aandenken. Schaf direct een van deze schitterende SEOS diamond paintings aan.

Diamond Painting dieren

Wij bij Diamondpaintingwinkel.com nemen de tijd om elke diamond painting in ons assortiment zorgvuldig te selecteren. We zijn trots op onze diverse collectie, met in het bijzonder een breed scala aan diamond painting wolven. Elk ontwerp in onze collectie is uniek en zorgvuldig gekozen om onze klanten een breed scala aan keuzes te bieden.

Elk stuk dat wij aanbieden, wordt door ons team met grote precisie gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid, zodat elke ontvangen kit een geweldige ervaring belooft te zijn. Na een gedetailleerde controle wordt elke diamond painting veilig verpakt en verzonden, klaar om onze klanten vreugde en voldoening te brengen. Ons gevarieerde assortiment en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maken ons een betrouwbare keuze voor liefhebbers van diamond painting.

In iedere bestelling zit:

30-dagen geld terug

30-dagen geld terug garantie

10% geld terug

10% cash back beloning

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Gratis steentjes

Gratis steentjes service

Hoe te gebruiken?

Beoordelingen

Alles wat je nodig hebt in één pakket

Waar wacht je nog op?

Koop jouw Diamond Painting Wolf met roos - SEOS Shop ® vandaag!

NU KOPEN 😍
Diamond Painting Wolf in maanlicht

Anderen kochten ook

-54% Off
Nieuw
 13,95
-38% Off
(1)  16,00
-54% Off
Nieuw
-54% Off
Nieuw
 13,95