Samenwerken met Diamond Painting Winkel

DiamondPaintingWinkel.com is een snel groeiende webshop die staat voor kwaliteit en is altijd geïnteresseerd in samenwerkingen met partners. Onze klanten waarderen onze service Lees in dit artikel hoe dat in zijn werk gaat.

Verschillende manieren van samenwerken

Wij staan open voor verschillende soorten manieren van samenwerken en zijn benieuwd of jij zelf een creatief voorstel hebt! Wat wij tot dusver gedaan hebben:

  • Gastblogs
  • Product reviews (geschreven blogs en video reviews)
  • Webshop reviews (geschreven blogs en video reviews)
  • Gesponsorde give a way acties

Lees hieronder wat de verschillende manieren van samenwerken inhouden.

Gastblogs

Heb jij een website of weblog en ben je op zoek naar nieuwe, leuke content voor jouw site over onderwerpen zoals Diamond Painting? Wij kunnen dat leuke artikel voor jouw site maken! Neem contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

Product/ webshop review

Bij een product of webshop review kun je in onze shop een product bestellen en deze reviewen op kwaliteit/ prijs/ levertijd/ gebruiksvriendelijkheid, etc. Bij een product review zijn wij vooral benieuwd naar de specifieke kenmerken van een product en met een webshop review willen wij graag weten hoe je de hele dienstverlening hebt ervaren. Wij staan open voor feedback en willen hier van leren om onze shop nog beter te maken! Ben jij influencer met een eigen blog, Youtube kanaal, Instagram of Tik Tok? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Gesponsorde give a way

Met een gesponsorde give a way sponseren wij een product of een bepaald bedrag. De winnaar van de give a way mag vervolgens in onze shop producten naar keuze uitkiezen. Deze give a ways doen wij in samenwerking met influencers die een leuke en relevante following hebben.

Neem contact op met ons!

Is na het lezen van de verschillende mogelijkheden tot samenwerken je interesse gewekt? Of heb jij zelf een voorstel tot samenwerken? Ook leuk! Neem contact met ons op middels het contact formulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *