Diamond painting inlijsten

Dit artikel is geschreven door:

Schoolfoto omzetten in Diamond Painting

INHOUDSOPGAVE

Wilt u iets bijzonders met de schoolfoto van u kind of kleinkind? laat hem dan omzetten naar een diamond painting. Afgelopen week zijn de eerste scholen weer bezocht door de schoolfotograaf. Dit zijn altijd de leukste foto’s van uw dierbare kroost.

Doe iets bijzonders met de schoolfoto?

Hoe fantastisch is het dan om de schoolfoto om te zetten naar een diamond painting. De grote voordelen van het omzetten van een mooie foto zijn:

  • Geen schaduw in het gezicht
  • Goede verlichting tijdens de foto
  • Scherpe foto
  • Geen kwaliteit verlies
  • Prachtige diamond painting

Omdat de foto altijd door hele goede fotografen wordt gemaakt, kunnen wij er een hele mooie diamond painting van maken voor u. Wij hebben op onze website enkele artikelen geschreven over het beoordelen van een foto voor een diamond painting. Die kan u hier terugvinden.

Bent u een schoolfotograaf en wilt u graag een samenwerking met ons aangaan? Dan kan u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Custom diamond painting

Wat krijgt u allemaal bij een pakket? In het pakket zitten alle toebehoren die u nodig heeft voor het maken van de diamond painting. Hierbij kan u denken aan een toolsetje, dit zijn een pen, wax en een pincet. Verder zit erneen bakje bij dat ook vaak een schudbakje wordt genoemd. U kan de bijgeleverde steentjes hierin leggen zodat u ze vanuit het bakje kan oppakken met de pen of pincet.

U prikt de pen in de wax. Wel eerst even de folie van de wax afhalen 🙂 Dan kan u vervolgens de steentjes oppakken met de pen vanuit het bakje. Dit is het principe van diamond painting.

Als u alle steentjes heeft gelegd en dan de diamond painting ophangt kan u genieten van een prachtig kunstwerk.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *