Legenda DPW

Dit artikel is geschreven door:

Seos Shop ® – Verpakking en Diamond Paintings

INHOUDSOPGAVE

Wij geven je graag een kijkje in de keuken van onze winkel. Wij maken al onze diamond paintings helemaal zelf. Van A tot Z worden onze diamond paintings geproduceerd. Hiermee proberen wij een strenge kwaliteitscontrole uit te voeren op alle producten die bij ons de winkel uitgaan. Alle Paintings van SEOS Shop ® worden verpakt in de speciale Seos Shop ® – Verpakking, hiermee willen wij voorkomen dat je steentjes moet gaan tellen of steentjes zal missen.

SEOS Shop ® – Diamond painting legendaLegenda DPW

De legenda kan je aan de zijkant van de diamond painting vinden. Hierop staan alle kleurcodes vermeld en het aantal steentjes dat in het pakket zit. Er zitten in onze pakketten altijd voldoende steentjes om je gehele diamond painting af te maken. Hiernaast kan je een voorbeeld zien van de legenda. Door op de afbeelding te klikken kan u zien hoe hij is opgebouwd. Wij weten dat er heel veel diamond paintings van ali express in Nederland verkocht worden als niet van Ali express. Dit vinden wij doodzonde en hiermee schaad het de diamond painting ervaring van veel klanten. Die denken dat ze kwalitatief een goed product hebben gekocht, maar eigenlijk gewoon iets meer betalen voor hetzelfde.

Daarin proberen wij ons te onderscheiden doormiddel van dit soort extra’s. De legenda aan de rechterkant is van een diamond painting eigen foto met 40 verschillende kleuren. Heb je weleens een eigen foto geupload om als diamond painting te laten produceren? Laat het voor je dan de eerste keer zijn. Onze slogan is:

Wij verkopen geen prutswerk maar herinneringen.

Als onze diamond paintings die gemaakt worden, zijn een prachtige herinnering en een echt cadeau. Vindt je het lastig om de afmeting te bepalen, neem dan ons artikel over het kiezen van de juiste afmeting eens door.

Seos Shop ® - Verpakking SEOS Shop ® – Verpakking

Wij zijn continue bezig om onze producten te vernieuwen. Sinds kort hebben wij voor al onze diamond paintings, behalve de customs(te veel verschillende afmetingen, helaas) een eigen SEOS Shop ® – Verpakking ontwikkeld. Wij willen hiermee de diamond paintings beschermen. Als je pakketje bezorgd wordt, willen wij dat het een cadeautje is en je het zo ervaart. Wij horen graag van onze klanten van die van de SEOS Shop ® – Verpakking vinden en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden.

Volgt u ons al op Instagram en Facebook?

Op onze sociale media kanalen kondigen wij acties en kortingscodes aan, wilt je gebruik maken van de korting volg ons op Instagram en Facebook.

Alle diamond paintings die op de binnenkort verkrijgbaar pagina staan, hebben wij in huis en kunnen wij direct opsturen. Bestel direct de nieuwe Seos Shop ® diamond paintings.

Seos Shop ® - Diamond Paintings

 

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *