Vakantie met een Diamond Painting

Diamond Painting Pakket Jachtluipaard op boom - SEOS Shop ®

Is uw vakantie afgezegd wegens het Corona virus? Wilt u ontspannen in de zomer? Dan is een Diamond Painting de perfecte zomerbezigheid. Kom tot rust tijdens het leggen van de kleine steentjes op uw canvas. Met ons grote assortiment hebben wij voor iedereen wat!

Een eigen foto painting op vakantie

Een eigen foto Diamond Painting maken op vakantie, in de zon? Bij Diamondpaintingwinkel.com heeft u de snelste levering, de beste klantenservice en de laagste prijzen van heel de Benelux. In het Diamond Painting pakket zitten alle toebehoren zoals de pen, wax en een pincet. Alle steentjes zitten er ook bij!

Diamond Painting in de zon

In de eigen achtertuin een oase van rust beleven door uw Diamond Painting, dat is veel beter dan op vakantie gaan met alle risico’s van dien. In onze blog vindt u alles wat u nodig heeft om te beginnen aan uw eerste painting. Wij adviseren al onze klanten om niet de diamond painting in het direct zonlicht te leggen. Wij adviseren om de diamond painting lekker onder een parasol te maken. Als u hem in de zon laat liggen zal de lijmlaag uitdrogen en zal hij niet meer plakken.

steentjes leggen

Diamond Painting op vakantie meenemen

Een painting meenemen op vakantie is zeker mogelijk, met deze tips blijft uw painting beschermd en mooi. De lijmlaag is de essentie van de painting die moet dus erg goed beschermd zijn. Op de lijmlaag mag geen stof of viezigheid komen. Berg de painting plat op met enkele zware voorwerpen erop zodat de painting recht blijft. Rol de painting niet op als er al steentjes opgelegd zijn, dat is niet goed voor het canvas en de steentjes kunnen eraf vallen.

Meer nieuwtjes

Wilt u meer van dit soort handige blog berichten lezen? Bekijk dan onze blog, houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor de beste winacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *