Pak de diamond painting uit de doos

Dit artikel is geschreven door:

Waar kan je diamond painting kopen?

INHOUDSOPGAVE

Je wilt beginnen met diamond painting, maar je ziet door alle bomen het bos niet meer door zo veel winkels, websites en soorten? Vraag jij je ook af waar je het beste een diamond painting kan kopen? Welke website heeft de grootste collectie, de beste kwaliteit, is de 3 goedkoopste en verleent de beste service? Om je een eerlijk beeld te geven, vragen we een outsider om haar mening. Eline is al een tijdje fan van diamond painting en heeft meerdere websites onder de loep genomen. In dit artikel zetten we alles voor je op een rijtje.

De verschillende aanbieders

Zoek je naar diamond painting op Google, dan kom je heel veel verschillende websites tegen. Loop je een rondje door de stad, dan vind je ze ook in veel speelgoedwinkels. Ik onderzocht en vergeleek de volgende (web)winkels: Aliexpress, Action, Hema, Intertoys en Xenos. En natuurlijk vertel ik je graag ook alles over Diamondpaintingwinkel.com!

Diamond painting kopen bij Aliexpress

Goedkoop, een groot aanbod en één van de populairste webshops, dat is waar Aliexpress bekend om staat. Maar hoe zijn de diamond paintings? Lees het in mijn verslag ‘Diamond painting kopen bij Aliexpress’.

Diamond painting kopen bij Action

Bij de Action vond ik kleine diamond painting pakketjes die ideaal zijn om erachter te komen of dit jouw nieuwe hobby is. Maar wat zijn dan de nadelen? Ik vertel het je in mijn verslag ‘Diamond painting kopen bij Action’.

Diamond painting kopen bij Hema

Bij Hema vind je in principe ook alles: van huishoudelijke producten tot beddengoed en van kleding tot make-up. Maar ook voor diverse hobby’s hebben ze de spullen liggen. Hoe zit het met de diamond paintings van Hema?

Diamond painting kopen bij Intertoys

Is een speelgoedwinkel de ideale plek om diamond paintings te verkopen? Ik zocht het voor je uit en ging een diamond painting kopen bij Intertoys.

Diamond painting kopen bij Xenos

Wat voor de Action geldt, geldt eigenlijk ook voor de Xenos. Het aanbod is schaars, maar toch zijn ze populair. Hoe kan dat? Zijn ze echt veel beter dan de rest? Ik leg het je uit in Diamond painting kopen bij Xenos.

En wat vind ik van Diamondpaintingwinkel.com?

Wat zijn de voor- en nadelen van bestellen bij Diamondpaintingwinkel.com? Hoe is de service en kwaliteit? Natuurlijk kan een kritische kijk op deze website niet ontbreken in het overzicht. Lees het snel! Wil je meer weten over de diamond paintings per (web)winkel? Lees dan alle blogs van hierboven. Benieuwd naar mijn eindoordeel? Die vertel ik je over een paar weken. Houd deze blog dus in de gaten of volg Diamondpaintingwinkel.com op Facebook en Instagram.

Klaar met jouw Diamond Painting? Kom erachter wat jij kan doen met jouw afgeronde Diamond Painting.
Ga vliegensvlug van start met Diamond Painting met onze diamond painting tips

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

6 reacties op “Waar kan je diamond painting kopen?

  1. Pingback: Diamantgemälde Hema kaufen - DiamondPainting123.de

  2. Pingback: Diamantmalerei Intertoys - DiamondPainting123.de

  3. Pingback: Diamond painting bij Xenos kopen - DiamondPainting123.de

  4. Pingback: Kaufen Sie Diamantmalerei bei Action - DiamondPainting123.de

  5. Pingback: Top Diamond Painting tips & trics - De Meest Complete tips hier!

  6. Wilma minnis zegt:

    Waar kan ik losse steentjes bij bestellen?
    Hoeveel steentjes zitten er in 1 zakje en waar kan ik aangeven of ik ronde of vierkante steentjes zoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *