Ontspan met creativiteit

Voel de stress wegsmelten terwijl je werkt aan jouw persoonlijke kunstwerk. Vragen over het plaatsen van een gepersonaliseerde bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak een eigen foto

Mini Meesterwerken

Ontdek de nieuwste vorm van Diamond Painting met onze eigen unieke ontwerpen

Bestel nu

Diamond paintings op voorraad

Voor 23;30 besteld is morgen in huis!

Bestel nu

Diamond Painting collecties✨

Diamond painting is een geweldige manier om tot rust te komen en de creativiteit in jezelf omhoog te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, diamond painting is een perfecte manier om te ontspannen en prachtige kunstwerken te maken!

Wat is Diamond Painting?

Diamond Painting is het plaatsen van kleine steentjes op een plakkend canvas. Een diamond painting wordt gedrukt op een plakkend canvas. waar nummers en symbolen op staan. De symbolen komen overheen met nummers op de meegeleverde legenda.

Dit zijn DMC nummers, als er steentjes ontbreken kan je precies aan het DMC nummer zien welke steentjes ontbreken en dan kan je de diamond painting steentjes bijbestellen. Door het plaatsen van de steentjes op de juiste plek op het canvas creëer je een prachtig kunstwerk terwijl je tot rust komt.

Diamond paintings zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, designs en in verschillende vorm steentjes. Zo heb je de keuze bij het plaatsen van een bestelling of je ronde of vierkante steentjes kiest. Ronde steentjes zijn meer vriendelijk voor beginners en zijn gemakkelijk te plaatsen. Vierkante steentjes sluiten strak op elkaar aan en vergen meer nauwkeurigheid. Dit is uitdagender maar het resultaat zal ook mooier zijn. 

Ons assortiment is opgebouwd uit unieke designs maar ook bekende plaatjes, zo kan je kiezen uit leuke Disney paintings, dierenbloemen en schilderijen van beroemde kunstenaars of zet jouw eigen foto om naar een diamond painting en geef een persoonlijke draai aan jouw kunstwerk!

Lees verder

Kies voor kwaliteit, kies voor ons

Hoge kwaliteit, dag én nacht bereikbaarheid en niet goed, geld terug garantie. Dit zijn enkele garanties die jij ontvangt als jij een diamond painting koopt bij ons in de winkel. Wij zijn hier zo zeker van, dat als wij ons hier niet aan houden jouw bestelling volledig gratis is!

Onze kwaliteit spreekt voor zich

Net als de uren die je besteedt aan het maken van jouw diamond painting, hebben wij er jarenlang voor gezorgd dat de kwaliteit van onze materialen alles overtreft wat je tot nu toe hebt gezien. Ieder canvas wordt handmatig samengesteld, dit zal je merken aan de kwaliteit wanneer je begint aan jouw diamond painting.