Dit artikel is geschreven door:

Wat te doen met resterende diamond painting steentjes? 7 tips om er creatief mee om te gaan!

INHOUDSOPGAVE

Wanneer je al een tijdje bezig bent met het diamond painten merk je vast dat er soms steentjes overblijven. Het is zonde om deze steentjes weg te gooien en je kunt ze gebruiken voor veel meer dan alleen voor het mooi maken van je painting! In dit artikel lees je 7 tips hoe je creatief om kunt gaan met overgebleven diamond panting steentjes. Ook leggen wij je uit hoe je overgebleven steentjes naar ons kunt terugsturen of eventueel extra steentjes kunt bestellen!

1. Versier er kerstballen of kerstkaarten mee

Laat je familie en vrienden zien dat jij je nieuwe hobby helemaal geweldig vind en stuur ze een kerstkaart in jouw stijl, met diamond painting! Ook kun je de overgebleven steentjes vastlijmen aan een kerstbal en in de kerstboom plaatsen. link naar plaatje:

Bekijk hier ons assortiment diamond painting kerstkaarten.

2. Gebruik de steentjes en vul je pennenbak ermee!

Je hebt nodig: een pot. Vul de pot met de overgebleven steentjes. De steentjes zullen er voor zorgen dat je pennen stabiel en recht overeind blijven staan. Vanwege de vele gekleurde steentjes zal jij de meest unieke pennenbak

3. Versier je kleding ermee!

Voeg op een eenvoudige manier wat kleuren toe aan bijvoorbeeld je schoenen. Dit werkt goed op witte/ lichte sneakers. Tip: in geval je besluit om schoenen te versieren, let er dan op dat je extra sterke lijm gebruikt, anders vallen de steentjes er snel vanaf.

4. Versier je nagels!

Vanwege het formaat van de steentjes en de kleuren zijn ze prima geschikt als nageldecoratie. Afhankelijk van je smaak, je nagellak en de steentjes kun je er alle kanten mee op!

5. Maak je eigen diamond painting mondkapje

Nu we bijna overal verplicht een mondkapje moeten dragen is het toch veel leuker om je eigen ontworpen mondkapje te hebben! Door de vele gekleurde steentjes en het vrolijke patroon is het toch veel leuker dit te zien dan een medisch blauw mondkapje? Tip: Koop een wasbaar mondkapje (bij voorkeur zwart), zo kun je hem zo vaak als je wil opnieuw decoreren met je overgebleven diamond painting steentjes!

6. Versier je vazen!

Geef die vazen een vrolijkere tint met je overgebleven steentjes. Je kunt een vaas eenvoudig versieren. Bedenk vooraf welk patroon of hoe je het wil versieren en vervolgens lijm je de steentjes op de vaas.

7. Versier de halsband van je hond of kat

Geef je trouwe viervoeter een leuke nieuwe halsband die je zelf versierd hebt! Gebruik wel lijm die vrij sterk is omdat een hond of kat vrij beweeglijk is, zo blijven de steentjes goed zitten.

https://media.giphy.com/media/3oriO0OEd9QIDdllqo/giphy.gif
Verwen je trouwe viervoeter!

Wat doe jij met overgebleven diamond painting steentjes?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er vele manieren waarop je de overgebleven steentjes een tweede leven kunt geven! Heb jij ook een leuke creatieve manier om overgebleven diamond painting steentjes te gebruiken? Laat het ons weten!

Stuur de overgebleven steentjes naar ons terug

Heb jij nog extra steentjes over en wil je er niets creatiefs mee doen? Je kunt ze naar ons terug sturen, vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.

Extra ronde of vierkante diamond painting steentjes nodig?

Heb je toch nog wat extra steentjes nodig om je painting af te maken? Bestel hier vierkanten steentjes of bekijk hier onze ronde steentjes.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

2 reacties op “Wat te doen met resterende diamond painting steentjes? 7 tips om er creatief mee om te gaan!

  1. Pingback: ¿Qué es mindfulness? - Pintar por Números tienda

  2. Laura zegt:

    Goededag
    Kan iemand me helpen ik heb steentjes over ik heb dubbelzijdig plakpapier maar hoe doe ik dat net een patron moet hè dat er op plakken en dan de steentjes aan de voorkant is dat de bedoeling
    Kan iemand mij raad geven
    Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *