Kortingscode: Nieuweklant10%

BESTEL DIRECT

Gebruik de bovenstaande kortingscode en bestel uw eerste diamond painting met 10% korting in onze winkel.

Betaal veilig en met de bekende betaalopties. Bestel bij ons de best beoordeelde Diamond Painting winkel van de Benelux.

Veilige betalen op DPW

 

Diamond Painting Handleiding

De vraag die wij eens in de week krijgen van onze bezoekers is: “Wat is Diamond Painting”? Wij hebben daarom deze speciale pagina in het leven geroepen, om onze bezoekers naar deze pagina te verwijzen. Op deze pagina zullen wij alle vragen met betrekking tot diamond painting toelichten en een duidelijke uitleg geven zodat het voor de beginnende en gevorderde diamond painting fans direct duidelijk is. Als je op deze pagina bent belandt en je mist informatie, laat het ons direct weten door ons contact formulier in te vullen. Wij zullen je dan belonen met een diamond painting pakket van ons eigen huismerk. Laten wij bij het begin beginnen.


Wat is Diamond Painting?

Diamond painting is het neerleggen van hele kleine diamondjes op een groot canvasdoek. Deze diamondjes zijn allemaal geproduceerd middels de DMC kleuren. Dit zijn standaard kleuren die vaak gebruikt worden in de borduurgaren industrie. Zo kan er nooit een kleurverschil ontstaan en heeft elke painting een eigen unieke kleur.


Is Diamond Painting hetzelfde als Diamond Dotz?

Nee, Diamond Dotz is een aftakking van het populaire diamond painting. Helaas raken heel veel mensen in de war ermee, bij een diamond painting zijn de kleuren en details veel beter te zien. Op een Diamond Dotz canvas doek kan je niet het gehele canvas doek vullen met steentjes. Diamond Dotz zijn voor een groot gedeelte geschilderd en kunnen maar partial ingevuld worden met steentjes. Daarom zijn de Diamond Dotz doeken vaak van een groter formaat en relatief goedkoper, maar als je een Partial Diamond Painting zou kopen heb je hetzelfde effect. Deze zijn ook relatief goedkoper.


Waarom komen jullie Diamond Paintings ook voor op Ali express?

Helaas hebben wij niet het alleenrecht op de afbeeldingen die wij als Diamond Painting laten produceren. Wij proberen bij onze leverancier wel exclusiviteit af te dwingen, maar kunnen het niet volledig voorkomen dat onze afbeeldingen gebruikt worden door andere aanbieders. Je kunt onze diamond paintings herkennen aan ons huismerk: “Seos Shop”. Op elke product pagina kan je onze service norm terugvinden en hier mag je ons ook aanhouden.

De pakketen die via Ali Express bestelt worden zullen zeker niet van dezelfde kwaliteit zijn als de pakketten die wij jou leveren. Als er onderdelen ontbreken aan jouw pakket dan kan je weer weken wachten voordat je ontbrekende steentjes geleverd worden. Dit zijn enkele nadelen waar je rekening mee moet houden voordat je een bestelling plaatst op dat soort websites.


Hoe werkt Diamond Painting?

Diamond Painting handleiding, hieronder zullen wij stap voor stap toelichten hoe je een diamond painting moet maken. Wij zullen ook handige tips geven waar je tijdens het maken rekening mee kan houden. Heb je liever een gemakkelijke A4 die je kan afdrukken, deze kan je onderaan de pagina downloaden.

Tips

 • Maak de Diamond painting doos nooit open met een mes of schaar.
 • Scheur de doos niet open.
 • Door de bezorgdienst kan het pakket onvoorzichtig behandeld zijn dus de zakjes met steentjes kunnen open gegaan zijn.
 • Controleer de doos op losse onderdelen en leg alles op tafel klaar.
 • Leg een lineaal tegen de zijkant van de diamond painting. Hierdoor kan u de steentjes heel strak langs de rand leggen.

Diamond Painting tips

Als er in jouw pakket te weinig steentjes zijn geleverd, neem dan contact met ons op. Wij zullen direct kosteloos de missende steentjes opsturen.

Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij hebben genoeg steentjes op voorraad en kunnen je altijd de missende kleur opsturen. Wij doen daar niet moeilijk over.

Probeer eerst het verkeerd geplakte steentje rustig te verwijderen. Lukt dit niet, laat het dan zitten. De steentjes zijn zo klein dat het niet zal opvallen dat er een verkeerde kleur geplakt zit als dit enkel een steentje is. Als je een hele serie verkeerd geplakt hebt, neem dan even contact met ons op.

Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen.

 • De chat aan de rechterzijde op de website.
 • Via Whatsapp op: 06-16451828
 • Via de email: [email protected]

Diamond Painting Handleiding

Bij het openen van de zakjes moet je voorzichtig te werk gaan. De zakjes zijn niet gemakkelijk te scheuren. Als je te hard scheurt kan het zomaar zijn dat alle steentjes eruit schieten. Gebruik hiervoor een schaar of een scherp mesje.

Tijdens het controleren van het pakket, kan je alle zakjes sorteren doormiddel van een sorteerdoos. Gemiddeld zit in een diamond painting pakket 30 kleuren. Als je een doos met 30 doosjes hebt, dan is dat voor alle paintings voldoende.

Als je een zakje hebt gesorteerd plak dan direct een sticker op het doosje welke kleur het is. Sommige kleuren lijken dusdanig veel op elkaar dat het bijna onmogelijk is om achteraf te controleren welke kleurcode het betrof.

Je kan op het internet speciale DMC stickers verkrijgen. Deze hebben wij helaas niet binnen ons assortiment. Je kan ook speciale krijt stickers gebruiken, deze kan je op het doosje plakken en vervolgens is deze herschrijfbaar.

In het onderstaande doosje zitten 2 zakjes, er gaan ongeveer in een klein doosje 4 a 5 zakjes steentjes. Dat zijn ongeveer 1000 steentjes.

Diamond Painting Tools (Uitleg)

Met de diamond painting pen kan je de steentjes uit het schud bakje pakken. Deze kan je vervolgens op het canvasdoek plakken. De meeste mensen gebruiken de enkele diamond painting punt. Op de achterkant van de pen heb je een breder pak gedeelte. Hiermee kan je 10 steentjes tegelijk pakken en opplakken. Dit vergt wel wat oefening.

De steentjes uit het sorteerdoosje kan je in het diamond painting schudbakje leeggooien. Zodra de steentjes in het bakje liggen kan je ze met het pennetje oppakken. Zodra je klaar bent met de steentjes kan je ze weer door het tuitje heel gemakkelijk teruggooien.

Er zijn verschillende soorten diamond painting schudbakjes verkrijgbaar. Bij verschillende paintings leveranciers worden verschillende schudbakjes geleverd. Wij verkopen voornamelijk de onderstaande groene en witte schudbakjes.

Diamond painting schud bakje

Met de diamond painting pincet kan je steentjes goed leggen, oppakken als ze gevallen zijn en van het canvasdoek trekken.

De pincet is onmisbaar tijdens het diamond painten.

Bij elk pakket krijg je een klein stukje wax. Dit is meestal 4 bij 2 centimeter. Dit is voor de meeste diamond paintings voldoende. Heb je echter een enorm grote painting, dan moet je extra wax bij kopen.

Je gebruikt de wax om de steentjes aan het pennetje te laten kleven, je pakt met de pen een stukje wax met de punt. Vervolgens plakken de steentjes aan jouw pen als je ze uit het schud bakje haalt.

Diamond painting schud bakje

Diamond Painting stappenplan

Pak de pen van het tool setje. Schud wat steentjes uit het doosje in het schudbakje. Doe dit heel voorzichtig anders springen ze eruit of vallen ze op de grond.

Haal de folie van de diamond painting wax af. Dit wordt nog weleens vergeten. Als de folie erop blijft zitten kan je hem niet goed plakken.

Prik vervolgens met je pen een stukje wax aan de punt.

Druk met de punt van de pen waar de wax op zit een steentje aan. Druk een beetje het steentje aan en je zal zien dat hij blijft plakken aan de pen.

Diamond Painting Handleiding

Zoek op het canvasdoek de juiste kleur op. Het is raadzaam om bovenin een van de hoeken te beginnen met painten. Zodra je dan een baan heeft gelegd kan je naar beneden werken en haal je niet de steentjes die onder je hand liggen weg.

Als je een steentje hebt gelegd, druk hem dan niet direct heel hard aan. Als je hem eerst even wilt goedleggen kan je dat beter in het begin doen met de pincet. Voordat je hem definitief vastdrukt op het canvasdoek. Hiermee voorkom je fouten en kan je hem nog even corrigeren.

Diamond painting steentjes indrukken

Je kan op het canvasdoek nog correcties aanbrengen met de bijgeleverde pincet. Dat kan je doen door aan de zijkant van het steentje te duwen of het steentje een beetje te liften.

Diamond painting steentjes indrukken

Diamond painting steentjes indrukken

Diamond Painting Handleiding

Als je klaar bent met de steentjes, dan moet je deze wisselen. De steentjes kan je het beste weer in het sorteerdoosje teruggooien vanuit het schudbakje.

Op elk canvasdoek heb je aan de zijkant een overzicht van alle DMC kleuren die benodigd zijn voor het schilderij. Het symbool dat voor het cijfer staat staat gedrukt als extra herkenningspunt op het canvasdoek.

Diamond painting canvasdoek

Heb je een tip voor bezoekers van deze pagina? Laat het ons dan weten en wij zullen hem hier plaatsen. Als dank krijg je van ons een gratis diamond painting pakket.

Diamond Painting tips

Je kan zoals op de foto aan de linkerzijde het beste het stuk wat je wilt gaan beplakken met steentjes afknippen. Zo blijft de overige plaklaag schoon en goed plakken. Als je de steentjes in het open stuk heeft gelegd knip je weer een ander stukje weg.

Wij adviseren om gebruik te maken van een sorteerdoosje. De steentjes zijn ontzettend klein en je raakt ze sneller kwijt dan je zou willen.

De pakketen bevatten ontzettend kleine onderdelen, pas erg op met kleine kinderen. Het is niet geschikt voor hele kleine kinderen.

Als je diamond painting opgerold geleverd is, neem dan even de tijd en leg er een zwaar boek op. Als je een opgerolde painting wilt beplakken dan kunnen de steentjes mogelijk verkeerd geplakt worden of verschuiven.

Grote stukken met dezelfde kleur?

Heeft u grote vlakken waarbij de steentjes allemaal dezelfde kleur hebben, dan raden wij u aan om de dambord techniek te gebruiken. Hiermee heeft u zo een groot vlak gelegd. Door de dambord techniek te gebruiken wordt alles erg mooi en strak. Bekijk ons voorbeeld filmpje aan de rechterkant op ons Youtube kanaal. 

Diamond painting klaar en dan?

Je hebt ontzettend veel tijd en energie gestoken in het afmaken van jouw painting. Wat kan je er allemaal meedoen?

Je kan ervoor kiezen om jouw painting in te lijsten, dit kan gewoon met een normale fotolijst. Voordat je het doet, kan je het beste jouw diamond painting even een paar nachtjes laten rusten, zodat de steentjes goed blijven zitten.

Daarna rest je enkel nog om jouw diamond painting op te hangen.

Heeft u nog vragen over diamond painting?

Vragen of reageren?

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van dit artikel, dan kan dat via onze contactpagina. Wij staan voor je klaar. Laat je liever een reactie achter in de comments met een handige tip voor andere gebruikers dan waarderen wij dat ontzettend.

Wil je een aanvulling of wijziging aan dit artikel aanbrengen? Laat het ons dan even weten. Wij zullen dit in overweging nemen als het een goede aanvulling is op de diamond painting handleiding.

Wij willen je veel succes en plezier wensen met al jouw diamond paintings creaties.

Kijk eens op jouw gemak rond in onze winkel, wij vullen elke week ons assortiment aan. Staat jouw gewenste artikel er niet tussen? Laat het ons weten en wij zullen deze voor jou bestellen.

Winkelen

94 reacties op “Diamond Painting uitleg

 1. to van der schot zegt:

  ik heb een HUACAN met Wolven nummer 2032-4 50 bij 40cm
  maar daar zit geen lossen kleuren en nummer voor beelden bij,
  alleen maar op het panting ding maar los dus niet bij andere zit dat er wel bij.
  graag zou ik dat willen hebben .

  • admin zegt:

   Beste heer/mevrouw,

   Dit is niet een artikel dat wij aanbieden, maar als u even een mail stuurt naar [email protected] willen wij u wel even assisteren.

   Met vriendelijke groet,

   Sanne Goedhart

   Klantenservice SEOS Shop

   • Anneke Louwes zegt:

    Ik heb voor mijn verjaardag een foto van de kleinkinderen gehad. Toen ik wilde beginnen kreeg ik de folie er bijna niet af en het canvas plakte niet. Wat moet ik doen om het wel te laten plakken?

  • Anoushka De Vries zegt:

   Wat ik nog mis in het gedeelte ” als je painting klaar Is”.
   Is dat het heel handig is om er nog even met een rolletje overheen te gaan. Er zijn kleine rolletjes voor maar ik gebruik een deegroller. Zo vallen de diamantjes die een beetje schreef liggen goed op zijn plaats en het wordt nog even extra aan geduwd

 2. Suzanne zegt:

  Goedenavond,
  Hierbij nog een tip:
  Nadat je klaar bent met je daimond painting een handdoek erover leggen en voorzichtig met een deegroller eroverheen. Zitten de steentjes stevig vast?

   • admin zegt:

    Hallo,

    Misschien zit het topje van de pen vol met wax, probeer dit eruit te halen met de pincet.
    Pak daarna weer de wax ermee op en dan zullen in de meeste gevallen de steentjes weer goed plakken.

    Heb je wat aan deze tip?

    • admin zegt:

     Dag Merian,

     De meeste producten komen overeen qua kleuren. Het kan zijn dat de ene producent een heel klein kleurverschil heeft op een bepaalde kleur.

     De kleurcodes zijn de DMC kleurcodes dus het zijn wel altijd dezelfde cijfers.

     Fijne dag

     Sanne

  • admin zegt:

   Dag Wiebe,

   Bedankt voor uw bericht, onze klantenservice heeft contact met u opgenomen.
   Veel plezier met uw Custom diamond painting.

   Met vriendelijke groet,

   Sanne

  • admin zegt:

   Hoi Wiebe,

   Helaas staan wij dit jaar niet op de beurs, maar wij zijn van plan om volgend jaar zeker aanwezig zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Sanne

  • admin zegt:

   Dag Wiebe,

   De witte zijkanten van uw diamond painting kan u eraf knippen.
   Doe dit wel voorzichtig zodat alle steentjes goed blijven zitten.

   Voor het mooiste effect adviseren wij hem achter echt glas in te lijsten.

   Vriendelijke groet,

   Sanne

 3. naomi zegt:

  als je een vlak uitknipt. doe dan eerst de randen volledig dan heb je aan de buiten randen een heel mooie lijn. en dan sluit alles mooi aan op elkaar en zo krijg je dus een mooier resultaat

  • Ineke zegt:

   Ik wil de painting zoals hij gemaakt is ophangen ,maar hoe voorkom ik het uitvallen van steentjes? Ik plak hem op dik karton. Helpt het om er een laag mod of pod, ( ben de naam even kwijt,sorry ) wat je ook gebruikt bij servetten op glazen e.d. plakken, op te smeren.? Blijft het dan ook beter plakken op de ondergrond? Heel graag een antwoord hierop, als dat kan. Alvast bedankt.
   Vr, Groet Ineke

  • Sjanny zegt:

   Kan ik vernislaag over de painting spuiten zodat ze goed blijven zitten het gaat in een lijst zonder glas?
   Welke raden jullie aan? Als het ingespoten mag worden

  • admin zegt:

   Hallo,

   U kan de wax zo vaak als u wil gebruiken. Als u de indruk heeft dat de steentjes niet goed opgepakt worden, dan kan u opnieuw prikken.
   De wax zorgt ervoor dat de steentjes makkelijker plakken op het pennetje.

   Als u teveel wax gebruikt kan u ook het topje van het pennetje leeghalen met de luxe pincet bij uw pakket.

 4. Nico Teeuwen zegt:

  Ik heb een vraag hoe kan ik de plaklaag op mijn canvas krijgen. Daar de plaklaag nu op de beschermfolie zit en niet op het canvas.

   • admin zegt:

    Hoi Aafke,

    Bedankt voor je reactie, u kan met losse steentjes de mooiste creaties maken.
    U kan hiervoor goede lijm gebruiken, of een Lijmspray.

    Wij zijn heel erg benieuwd wat u ervan gaat maken.

    Fijn weekend

    Sanne van de Diamondpaintingwinkel.com

 5. Lucienne zegt:

  Ik heb een vraagje : ik heb een diamond painting van 105 cm breed en 30 cm hoog, ik wil er graag mee beginnen maar heb geen flauw idee waar ik het beste kan beginnen…… links boven ? Links onder ? Rechts boven ? Rechts onder ? Van boven naar beneden werken of juist anders om ?
  Graag advies wat ik het beste kan doen en wat het handigste is, oja en ik ben zelf rechtshandig, misschien ook wel belangrijk om te vermelden ! Dit is mijn eerste diamand painting en omdat hij zo groot is en langwerpig heb ik jullie advies hard nodig.
  Alvast hartelijk bedankt !

  • admin zegt:

   Het makkelijkste is om te beginnen in een hoek. Sommige klanten vinden het fijn om bovenin te beginnen. Zodat ze niet meer met hun hand door de steentjes heen hoeven.

   Andere klanten beginnen liever onderin. Dan leggen ze de beschermfolie weer over het doek heen.

   Ik snap dat het lastig is met dat formaat. U kan het beste even een begin maken en kijken wat in uw geval het beste werkt.

 6. Helma Melis zegt:

  Ik wilde graag met een verlichte plaat eronder gaan painten vooral s avonds maar dan zie je de steentjes niet goed en kun je ze dus ook niet goed pakken . Heeft iemand hier ervaring mee ?

 7. T zegt:

  Wat kan ik het beste doen met de steentjes die ik over heb? Is het handig om ze te bewaren voor een volgende? Of heb ik er niks meer aan en kan ik ze weg gooien?

  • admin zegt:

   U kan ze het beste bewaren voor de volgende diamond painting. Er is niks zo zonde als u erachter komt dat u een steentje mist of als er steentjes vallen bij uw volgende project.

 8. Ellen Perdok- Cusiel zegt:

  Hoe veel kleuren steentjes zijn er eigenlijk? Dit vraag ik omdat ik wil weten hoeveel sorteerdozen ik moet aanschaffen. Misschien nog een goede tip. Ik heb heel veel van die kleine jampotjes gespaard, je zou deze kunnen gebruiken voor je steentjes.

 9. Helen zegt:

  Ik heb deze week een lichtplaat ontdekt bij de Action voor bijna 13€. Werkt perfect en is ook nog in 3 verschillende standen te gebruiken. Werkt perfect en is ideaal voor ‘savonds.

 10. Ton Mertens zegt:

  Goedendag, ik heb een vraagje, ik heb onlangs een diamond painting gekocht maar nu is de beschrijving die er bij zit nat geworden en dus doorgelopen zodat ik de kleurnummers niet goed meer kan lezen,
  Kan ik die ergens opzoeken zou U mij daar verder mee kunnen helpen , het gaat om can300014586 met de afmeting 45 bij 60 het zijn tijgers en andere dieren, alvast bedankt voor Uw moeite en hoor graag van U.

  M.v.g. Ton Mertens.

  • admin zegt:

   Hoi Ton,

   Bedankt voor je reactie, wat vervelend om te horen zeg. Helaas hebben wij deze diamond painting niet in onze collectie.
   Het makkelijkste is als je bij de verkoper even navraag doet, die kunnen dit formulier zo opsturen naar je.

   Het kan namelijk zomaar zijn als een andere leverancier dezelfde diamond painting maakt hij net even andere kleuren gebruikt voor een bepaald stuk.
   Dan ben je nog verder van huis 🙂

   Fijne zondag.

   SEOS Shop Klantenservice

  • wendy zegt:

   je kan er vernis, blanke lak overspuiten. ik denk zelf glimmend ipv mat anders krijg je doffe steentjes? ik zou het zelf eens moeten proberen maar vind het dan zo zonde van mijn painitng als ik die dan verziek. * kan ook paar mini dingetjes a la sleutelhangers kopen, maken en dan met pod-mod vernis en bedenk nu waarom geen haarlak?

 11. Jacqueline zegt:

  Ik heb een diamondpainting van een mus met besjes. Nu ben ik er bijna klaar mee en laten er veel steentjes los en springen eruit. Wat kan ik het beste doen om dit te voorkomen? Weet niet of andere painters er ook last van hebben en wil graag advies van jullie wat ik er aan kan doen. Bij voorbaat hartelijk dank.

  • admin zegt:

   Goedemiddag,

   Deze diamond painting komt helaas niet bij ons vandaan.

   Wat vervelend zeg, had u al een diamond painting roller? Hiermee kan u de steentjes mooi strak rollen.
   verder is het altijd handig om na het leggen van de steentjes en als u niet aan het painten bent een boek op de steentjes te leggen.

   Dan blijven de steentjes beter en strakker zitten.

   Fijne dag 🙂

 12. Ineke Bakker zegt:

  Dag, mijn dp is klaar en ik eil hem inlijsten, is dat mooier met mat glas?
  En nog een vraag, moet ik de painting fixeren met blanke lak? Hoe doe ik dat?

  • admin zegt:

   Goedemiddag, wij vinden een helder glas plaat veel mooier. Dan blijven de steentjes lekker glinsteren.
   Als u dit effect liever niet heeft dan kan u beter kiezen voor mat.

   Extra blanke lak erop is altijd goed om de steentjes te beschermen.

  • admin zegt:

   Meestal adviseren wij Blanke lak.
   Dan kan u beter kiezen voor hoogglans, anders maakt u de steentjes dof.

   Veel succes met uw diamond painting.

   Fijne avond.

 13. Berend zegt:

  hoe moet ik een 5 luik inlijsten van vlinders
  moet er ook lak over en welke soort lijm gebruikt men om het vast te plakken op triplex
  zou er ook graag een lijstje omheen maken

 14. Inge de Jong zegt:

  Geachte heer/mevrouw,
  Gisteren ben ik met een diamond painting begonnen. Ik wilde kleur voor kleur doen, dus haalde ik steeds een stukje beschermfolie weg, plakte daar de kleur op en als ik alles van die kleur had gehad begon ik met de volgende kleur. Ik haalde daarbij dus steeds een stukje beschermfolie weg en plakte die terug als ik klaar was in dat stuk. Nu wilde ik vandaag verder gaan, maar bij het loshalen van de beschermfolie zit nu dus de hele lijmlaag op de folie en niet meer op het doek waar de steentjes op moeten. Is het niet mogelijk om op deze manier te werken? Kun je alleen stukje voor stukje doen en dus alle kleuren door elkaar?
  Ik wil er graag nog een proberen, maar dan wil ik wel graag de goede methode gebruiken, want dit is echt zonde.
  Met vriendelijke groet Inge

  • admin zegt:

   Dag Inge,

   Wat vervelend dat het niet gelukt is de eerste keer. Wat wij altijd adviseren is om een klein stukje beschermfolie weg te knippen en hier de steentjes dan te plakken.
   Het stukje beschermfolie kan u dan weghalen of alleen terugvouwen. Zo beschermt u de steentjes weer als u misschien met uw hand of iets anders over de steentjes heen gaat.

   In dit artikel bespreken wij dat ook kort, misschien heb je hier wat aan. Of de video onderaan deze pagina?

   Ik hoor graag of het gaat lukken met deze tips.

   Fijne avond.

  • admin zegt:

   Goedemorgen,

   Wij hebben enkele pakketten voor kinderen in onze webwinkel.
   De meeste kleinere diamond paintings van 40×30 of 30×40 cm kunnen goed gemaakt worden door 10 jarige.

   Zolang het niet te groot is zullen ze snel resultaat zien.

   Fijne zondag.

 15. Inge zegt:

  Goedemorgen.
  Het weekend ben ik begonnen met een nieuwe diamond painting en nu haal ik steeds een klein stukje folie weg, dat ik daarna weer terug vouw en dit werkt erg goed. Ik heb ook een wat beter merk gekocht waardoor het ook makkelijker is de steentjes weer terug te plaatsen in de zakjes. Dus nu gaat het goed en ik vind het ook leuk om te doen.
  Bedankt voor de tips!
  Groetjes Inge

 16. Ria zegt:

  Wat voor lijm of iets dergelijks jan ik gebruiken als de steentjes steeds omhoog Komen?
  Ga wel tig keer met de deegroller driver heen

  • admin zegt:

   Bedankt voor uw bericht, u kan een lijmroller proberen.
   Als dat niet voldoende is dan ligt het misschien aan het bestelde pakket.

   Wij helpen u hier graag mee, als u deze bij ons heeft bestelt.

   Fijne dag.

  • Loes van der Neut zegt:

   Ik zit met hetzelfde probleem, maar schijnt niet op te lossen te zijn. Heb verschillende BP gemaakt. Maar dit nog niet gehad

 17. Wilfred zegt:

  Ik wil graag beginnen met deze leuke hobby. Kan iemand mij adviseren hoe te beginnen? ik tril ook wel een beetje dus ik weet niet of het plakken van de steentjes mij wel lukt….

 18. Melissa zegt:

  Welk folie kun je er eventueel als bescherming op leggen? Ik zie wel eens foto,s van mensen met een doorzichtige folie op de painting. Of zijn er nog andere manieren om uitdroging van de plak laag te voorkomen? Ik leg er nu iets op zodat het oude folie er nog een beetje overheen ligt.

 19. Monique Kroon zegt:

  Goedenavond,
  Mag ik u iets vragen?
  Ik vind Diamond Painting geweldig om te doen. Ik houd alleen niet van dat geglinster. Kan ik het eindresultaat behandelen met iets, waardoor de steentjes niet meer glinsteren?
  Alvast hartelijk dank voor uw reactie.
  Groetjes van Monique

 20. Hennie Schoehuijs zegt:

  Een vraag als ik een stukje gedaan heb.hoe bewaar ik dat voor de volgende dag.opgerold of uitleggen.heb net gekregen.moet nog beginnen.

 21. Lies v d Bergen zegt:

  Heb net mijn diamond painting schilderijtje ontvangen maar het plastic ging er heel moeilijk af nu blijft het steentje niet plakken wat doe ik hier aan

 22. Veerle zegt:

  Een vraagje. Mijn mama zou wel graag eens zo’n diamant painting maken. Maar de kleurtjes en codes zijn te klein voor haar om te kunnen lezen. Bestaat er een grotere versie?

 23. Pingback: 4 Diamond Painting vierkante steentjes tips - DPW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *