Dit artikel is geschreven door:

Voel je je gestrest of gespannen? Ga diamond painten!

INHOUDSOPGAVE

In deze vreemde en onwennige Corona tijden kan het best zo zijn dat je je meer gespannen, gestrest en onrustiger voelt. Door al het vervelende nieuws wat wij tot ons krijgen merken wij ook in onze omgeving dat vrienden en familie zich meer zorgen maken dan voor de Corona pandemie. Het is niet ongebruikelijk dat je je in deze onzekere tijden meer zorgen gaat maken om alles wat er om je heen gebeurd. Zorgen maken om iets wat je niet kan veranderen of waar je minimale invloed op hebt is niet goed voor je mentale gesteldheid. Diamond painting is een perfecte manier om je gedachtes de vrije loop te laten en je focus te verleggen naar iets creatiefs en leuks dan al het nare nieuws om ons heen.

Disclaimer: ondanks dat wij zelf en onze vrienden en familie er baat bij hebben, neemt het niet weg dat als je je echt niet goed voelt, je altijd medisch advies moet in winnen bij je huisarts. #stayhealtyh

Uit ons assortiment, prachtige 5 luik vlinder diamond painting

Verschuif je focus naar diamond painting

Per dag heb je gemiddeld meer dan viertig tot zestigduizend gedachten, het is een understatement om te zeggen dat onze hersenen maar druk zijn 😁. Zeker wanneer je gestrest bent kan je sneller overgaan naar negatief fantaseren. Vandaar dat het belangrijk is om je actief te focussen op iets anders dan negatieve gedachten. Wanneer je met een diamond painting project bezig bent, verschuift je aandacht van de negatieve gedachten naar het project. Je moet je goed concentreren om de painting zo goed mogelijk in te vullen. Het klinkt eenvoudig, maar deze techniek helpt echt! De aandacht die je aan een paiting geeft is voldoende om je aandacht te verschuiven van je problemen/ nare gedachten naar je diamond painting.

Je hebt iets om naar uit te kijken

Jij kan waarschijnlijk zoals wij niet wachten totdat deze pandemie voorbij is en we terug kunnen naar het oude normaal. Vanwege de strengere regels heb je ook niet meer zoveel om naar uit te kijken. Met een nieuw leuk diamond painting schilderij heb je iets om naar uit te kijken en ben je er vaak een langere tijd mee bezig. Kans is klein dat je binnen een paar uur een van onze diamond paintings af hebt! Doordat je het resultaat steeds beter begint te zien is het ook motiverend om door te gaan en het af te maken.

Je hoeft het wiel niet uit te vinden

Sommige situaties zijn ingewikkeld en vragen veel van je aandacht om het op te lossen en dat kan vermoeiend en stressvol zijn. Een diamond painting project is een perfecte manier om te werken aan iets wat je leuk vind en waar je niets hoeft op te lossen of hoeft uit te vinden. Je kan er zo lang aan werken als dat je zelf wil. En als je er even klaar mee bent, leg je het weg en kan je een volgende keer verder gaan waar je gebleven bent. Een perfecte manier om je gedachten bij te laten komen.

Diamond painten is ook gewoon leuk!

Het is belangrijk om dingen te doen die je echt leuk vind. Diamond painting is leuk! Zeker als je ziet welke progressie je gemaakt hebt en het schilderij tot leven begint te komen.

https://media.giphy.com/media/l4FGsMPVhZazXb4Ry/giphy-downsized.gif

Zoek je een nieuwe diamond painting project?

Ben je op zoek naar een nieuw diamond painting project? Wij hebben in onze winkel een groot aanbod van leuke en mooie schilderijen. Nu populair zijn diamond painting eigen foto!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Diamond painting eigen foto
Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *