Diamond Painting Eigen Foto – Upload uw eigen foto

(257 klantbeoordelingen)

 40,00  11,95

Diamond Painting Eigen Foto

Hieronder staan enkele voorbeelden van foto’s van onze klanten. U kan deze bekijken om een indruk te krijgen van de diamond painting die wij maken. In elke pakket van ons zitten de Premium Tools zoals afgebeeld op de foto. U krijgt het pakket geleverd in een prachtige witte SEOS Shop doos.

 • Volledige diamond painting eigen foto met vierkanten of ronde steentjes.
 • Wordt compleet geleverd met alle toebehoren: schudbakje, wax, tools.
 • Maat: Kies in het overzicht een geschikte maat, wij zullen altijd samen met u een optimale afmeting selecteren.
 • Als u een advies wilt over de beste afmeting, kies dan hieronder voor een “andere afmeting” Dan krijgt u een advies voor de juiste afmeting. Het bedrag dat u betaalt, verrekenen wij met uw bestelling.

Als uw gewenste afmeting niet vermeld staat, neem dan contact met ons op. 

Levertijd: 10 tot 21 dagen

Wilt u een foto laten bewerken? Wij hebben professionele fotobewerking software waarmee wij voor u de foto helemaal kunnen bewerken. Neem hiervoor contact met ons op.

Custom Made Diamond Painting – Upload je eigen foto

 • Full Diamond painting, met vierkanten steentjes
 • Wordt compleet geleverd met alle toebehoren
 • Maat: Kies in het overzicht een geschikte maat, wij zullen altijd samen met u een optimale afmeting selecteren.
 • U kan voordat u de bestelling voltooid een foto uploaden en deze meesturen met de bestelling, wij zullen deze controleren en u adviseren over de optimale verhouding en maat. Heeft u vragen aan ons, dan kan dat middels onderstaande gegevens.
 • Bekijk onze handige artikelen over de perfecte diamond painting eigen foto.
 • Diamond painting eigen foto layout

Diamond Painting Bestellen

Tijdens het aanmaken van een bestelling op de website, zullen u misschien de onderstaande zaken opvallen. Wij willen dit toelichten zodat u hier niet door in de war raakt. Nadat u een foto heeft gekozen en geüpload staat er boven de foto een rood kruisje. Met dit rode kruisje kan u de foto weer verwijderen, als u per ongeluk de verkeerde foto heeft geüpload. Als de foto goed is geüpload zal hij in een vierkant verschijnen boven de knop om de diamond painting te bestellen. Dit is een vierkant, om de website lekker vlot te houden. Doordat anders de volledige foto geladen moet worden doen wij dit op deze manier. 

Heeft u nog vragen over het kopen van de diamond painting op onze website, laat het ons dan weten.

Diamond painting foto

Met diamond painting kunt u op een fantastische manier uw dierbare foto’s omzetten in een waar kunstwerk. Wij maken super mooie diamond painting van eigen foto’s. Wij kunnen bijna elke foto omzetten tot een diamond painting, dit doen wij met een super professioneel team elke dag voor al onze klanten. Een diamond painting is een schilderij op een canvas doek dat wij bij ons altijd helemaal belegd kan worden met hele kleine steentjes. Het volledige canvasdoek kan beplakt worden met steentjes. Tijdens het bestellen kan u kiezen voor vierkanten of ronde steentjes. Het verschil tussen de ronde en vierkanten steentjes is dat u met vierkanten steentjes een strakker effect en minder tussenruimte heeft. Het blijft een persoonlijke smaak en voorkeur voor elke klant vandaar dat wij deze opties sinds kort beschikbaar hebben gesteld.

Een foto omzetten tot een diamond painting doen wij al vanaf 2017. Wij hebben in die tijd al erg veel ervaring opgebouwd en proberen voor elke klant een ontzettend mooie diamond painting te maken. Bekijk bovenaan de pagina de beoordelingen van al onze klanten. Op de website hebben wij enkele artikelen staan waarmee u gemakkelijk de juiste afmeting kan kiezen. Wij hebben op deze pagina’s omschreven hoe wij de foto beoordelen die u instuurt. Dit kan u helpen om direct de juiste afmeting te kiezen voor uw diamond painting.

Eigen foto diamond painting met SPOED?

Heeft u de diamond painting met spoed nodig, neem dan contact met ons op. Wij kunnen de diamond painting binnen 2 weken bij uw bezorgen. Dit is op dit moment een test. Wij zijn bezig om deze service te optimaliseren. Hier vragen wij op dit moment een kleine vergoeding voor om te kijken of dit proces geoptimaliseerd kan worden. Wij kunnen elke foto omzetten tot een diamond painting en dit doen wij graag voor u. Neem contact met ons op via de email: [email protected] of de chat aan de zijkant van het scherm.

Hoe kies je de beste afmeting voor een Diamond painting eigen foto?

Het kiezen van de afmeting voor een eigen foto is soms heel lastig. Wij hebben op de website twee handige artikelen geschreven die u hier ontzettend bij kunnen helpen. Het belangrijkste is om eerst te kijken is het een liggende of staande eigen foto. Als u dat weet dan kan u daarna kijken of de foto goed belicht heeft. Als er personen op de foto staan dan moet u letten op de schaduwen. Als er veel schaduw over een gezicht heen valt dan kan het zomaar zijn dat de Diamond painting niet zo mooi wordt.

Als de eigen foto klopt en de afmeting klopt dan kan u de Diamond painting bestellen.

Diamond Painting eigen foto ronde steentjes

U kiest op deze pagina de afmeting en de vorm van de steentjes. Wij kunnen de Diamond painting eigen foto maken met ronden of vierkanten steentjes. Het verschil zit hem dan in de ruimte tussen de steentjes. De ronden steentjes hebben iets meer tussenruimte wat het effect van de Diamond painting iets minder mooi maakt vinden wij. De vierkanten steentjes hebben minimale tussenruimte. De diamond painting ronde steentjes zijn van de beste kwaliteit. Hiermee kan u een geweldige diamond painting maken en genieten van het prachtige kunstwerk aan uw muur.

Wat is het verschil in afmeting van een Custom Diamond Painting?

Hieronder zullen wij voor u een afbeelding neerzetten. Hieraan kan u zien wat het verschil in uiteindelijke afdruk is als u een groter formaat diamond painting neemt. Hiermee willen wij u laten zien dat als u een gedetailleerde foto heeft het beter is om een grotere afmeting diamond painting te nemen. Wij zullen u ten alle tijden adviseren over het formaat, maar dan heeft u op voorhand al een klein beetje een indruk hoe het gaat worden.

Aan de foto aan de rechterkant kan u zien, dat als u een grotere foto neemt hij een stuk duidelijker wordt.

SEOS Shop ® Diamond Painting eigen foto

Wij selecteren al onze diamond paintings zelf. Wij hebben een gevarieerd assortiment diamond paintings. Alles wat wij aanbieden is door ons zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens verzonden.

Onverhoopt kan er altijd een kleine discrepantie insluipen, maar dat lossen wij direct voor u op. Neem daarvoor direct contact met ons op via Whatsapp of de email [email protected]

Diamond Painting eigen foto ervaring

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Dan kan u een beoordeling achterlaten op deze productpagina. Hiermee kan u onze klanten helpen en andere toekomstige klanten adviseren. Heeft u een diamond painting eigen foto ervaring en wilt u die met ons delen? Wij horen graag waar wij misschien ons bestelproces of afwikkeling kunnen verbeteren. Wij hebben de snelste levering van Nederland en België en kunnen u diamond painting eigen foto al met 4 weken afleveren bij u. Wij verloten elke maand een kortingsbon voor alle mensen die een beoordeling hebben achtergelaten. Bent u deze maand de winnaar?

Compleet pakket diamond painting

Bij alle producten krijgt u van ons een compleet pakket. In dat pakket zit een:

 • Toolsetje (Schudbakje, pennetje, wax blokje en een pincet)
 • Alle benodigde steentjes
 • Uitleg met alle kleurcodes op een A4

Mocht u onverhoopt steentjes te kort komen, neem dan contact met ons op. Wij zullen u direct een juiste hoeveelheid opsturen. Dit is altijd kosteloos voor u als klant.

Vragen over dit artikel? Stel ze via de chat aan de zijkant van het scherm. Of via ons email adres: [email protected]

​disclaimer: Kleuren kunnen iets afwijken van de foto. Dit is een persoonlijk artikel dat kan helaas niet geruild worden of geannuleerd. 

257 beoordelingen voor Diamond Painting Eigen Foto – Upload uw eigen foto

 1. A***** V******
  2 mei 2023
  Supersnelle levering van eigen foto, voldoende steentjes. Aanrader
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  B**
  3 april 2023
  Kan nog geen beoordeling geven , bestel voor het eerst
  Behulpzaam?
  2 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  T**** d* B******
  23 maart 2023
  Prima levering en zeer klant vriendelijk
  Behulpzaam?
  0 0
  K
  22 januari 2023
  Voor mij een grote teleurstelling... Begin december heb ik een bestelling geplaatst. Dat heeft even geduurd voor het op gang kwam en dan is het pakket...More
  Voor mij een grote teleurstelling... Begin december heb ik een bestelling geplaatst. Dat heeft even geduurd voor het op gang kwam en dan is het pakketje uiteindelijk kwijtgespeeld door de pakketdienst. Colis privé heeft ook niet zo'n goede naam op het internet. Het ergste is dat deze bestelling een kado voor iemand was om met kerst af te geven. Ik heb dit nooit ontvangen en kan het nu nog raprap op een ander gaan aankopen. Wel goede service in het steeds beantwoorden van mijn mails hieromtrent, maar ik zou dit niet aanbevelen. Of ooit nog iets aankopen via deze weg...
  Behulpzaam?
  0 0
  v* k**
  21 januari 2023
  eigen foto
  alles netjes binnen gekregen. klantenservice denkt goed mee over de afbeelding.
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  H***** S******
  17 januari 2023
  Alles netjes aangekregen en kunnen maken. Zeer plezant om te maken. Alleen spijtig dat het niet op tijd was anders waren het 5 sterren.
  Behulpzaam?
  1 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  E***
  29 december 2022
  Review
  Heerlijke tijdsbesteding!
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  E***
  29 december 2022
  Review
  Heerlijke tijdsbesteding.
  Behulpzaam?
  0 0
  r*******
  29 december 2022
  kan niks doorgeven en of prijzen was een kerstcadeau voor iemand in duitsland
  weetniet
  Behulpzaam?
  0 0
  M***
  6 december 2022
  Goed eindproduct
  Voldoende en de juiste steentjes, plaat is mooi geworden. Levering licht rommelig door gescheurde zakjes, maar niets uit 't pakket verdwenen gelukkig.
  Behulpzaam?
  0 0
  M*****
  2 december 2022
  Ik ben zeer tevreden had mijn bestelling snel binnen ben nu bijna klaar ik denk dat ik een foto van al mijn kleinkinderen ga maken en daar ook een diamondpainting van maken ben zeer tevreden heb mijn dochter ook aangespoord om er 1 van haar kids te bestellen straks zit mijn dochter ook op de diamondpaintig
  Behulpzaam?
  0 0
  T**
  2 december 2022
  We wachten nog en heb al een verzoek tot review
  Eind oktober besteld en we zijn nog steeds aan het wachten
  Behulpzaam?
  2 0
  M******
  13 november 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  N** F*****
  10 november 2022
  Hij is bijna klaar,dit is een verassing voor mijn vriendin wiens paard onlangs is overleden,ik vindt hem prachtig geworden, mooie kleuren en goede raa...More
  Hij is bijna klaar,dit is een verassing voor mijn vriendin wiens paard onlangs is overleden,ik vindt hem prachtig geworden, mooie kleuren en goede raad gekregen om hem 40-60 te maken, super blij mee👍binnekort een nieuwe bij jullie bestellen, toppie 👍👍
  Behulpzaam?
  1 0
  J**
  23 oktober 2022
  Ik heb hier al eerder een diamond painting besteld. (met eigen foto) Echt een super kwaliteit en een snelle levertijd!! Ik was zelfs zo tevreden dat i...More
  Ik heb hier al eerder een diamond painting besteld. (met eigen foto) Echt een super kwaliteit en een snelle levertijd!! Ik was zelfs zo tevreden dat ik er nog een besteld had. En ja hoor weer een top kwaliteit.
  Behulpzaam?
  1 0
  J**** Z*******
  14 oktober 2022
  Slecht
  Lijkt helemaal niet op de foto. Ik had hem voor mijn moeder besteld maar halverwege maar weg gegooid. kleuren kloppen niet, zomaar witte vlekken er in...More
  Lijkt helemaal niet op de foto. Ik had hem voor mijn moeder besteld maar halverwege maar weg gegooid. kleuren kloppen niet, zomaar witte vlekken er in dus een knappe tegenvaller
  Behulpzaam?
  0 0
  A******** P***
  7 oktober 2022
  Snelle levering. Prachtig resultaat. Ontvangers van de diamond painting waren erg blij met het persoonlijk cadeau (eigen foto). Snelle en accurate mai...More
  Snelle levering. Prachtig resultaat. Ontvangers van de diamond painting waren erg blij met het persoonlijk cadeau (eigen foto). Snelle en accurate mailhulp bij een vraag mijnerzijds.
  Behulpzaam?
  1 0
  K****
  1 september 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A********* S******
  29 augustus 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  p****
  22 augustus 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A****
  20 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  20 augustus 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A****
  20 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  20 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  19 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  19 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  19 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  18 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  o****
  16 augustus 2022
  Het is ok!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  16 augustus 2022
  Top
  Goede kwaliteit en mooie steentjes
  Behulpzaam?
  0 0
  R****
  15 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 1
  K****
  15 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  C****
  14 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  a****
  13 augustus 2022
  Ik doe graag een beroep op deze persoon voor mijn gepersonaliseerde diamanten. Bovenkant!
  Behulpzaam?
  1 0
  R****
  12 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  9 augustus 2022
  Ik ben super blij met SEOS SHOP heel mooi werk Dank je wel
  Behulpzaam?
  0 0
  f****
  6 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  4 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  1 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  1 augustus 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  C****
  27 juli 2022
  Goed
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  21 juli 2022
  Super
  Behulpzaam?
  0 0
  D****
  20 juli 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  R****
  10 juli 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  r***** l******
  9 juli 2022
  niet goed
  ik bestelde vier weken geleden nieuwe steentjes en heb ze nooit ontvangen op mijn berichten krijg je zelfs geen antwoord triestig
  Behulpzaam?
  2 2
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  S****
  8 juli 2022
  Gegarandeerd in 1 maand ontvangen in plaats van 12 dagen, maar wel aan de top!
  Behulpzaam?
  0 0
  I****
  6 juli 2022
  Heel snel, alles OK
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  6 juli 2022
  Goede afmeting, goede communicatie, en zeer snel ontvangen.
  Bedankt aan de verkoper, ik zou deze verkoper aanbevelen.
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  5 juli 2022
  Dank je!
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  M****
  3 juli 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  2 juli 2022
  Supersnelle productie. Ook de afdrukkwaliteit maakt een goede indruk. Stenen zien er ook goed uit. Nu heb ik het alleen nog Painten nodig en hoop dat ...More
  Supersnelle productie. Ook de afdrukkwaliteit maakt een goede indruk. Stenen zien er ook goed uit. Nu heb ik het alleen nog Painten nodig en hoop dat het er prachtig uitziet :)
  Behulpzaam?
  1 0
  J****
  1 juli 2022
  Geweldige kwaliteit en snelheid
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  1 juli 2022
  Geweldige kwaliteit en snelheid
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  25 juni 2022
  Perfect zoals elke keer :)
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  21 juni 2022
  Ik raad deze winkel ten zeerste aan. Ik heb vaak van hun diensten gebruik gemaakt. Altijd van hoge kwaliteit.
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  15 juni 2022
  Bedankt verkoper, snelle verzending, geweldig product
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  14 juni 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  N***** D* C******
  10 juni 2022
  Totale flop - waardeloze DP en dit voor € 123,90
  Fletse kleuren die helemaal niet stroken met de opgeladen foto, verkeerde kleuren in de genummerde zakjes, 2 zakjes met hetzelfde nummer en verschille...More
  Fletse kleuren die helemaal niet stroken met de opgeladen foto, verkeerde kleuren in de genummerde zakjes, 2 zakjes met hetzelfde nummer en verschillende kleuren en zelfs een leeg zakje......... Kortom : een onbruikbare diamond painting waarvoor ik € 123,90 heb betaald.
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  8 juni 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  2 juni 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  1 juni 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  G****
  1 juni 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  30 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  m****
  29 mei 2022
  Heel grappig, toch een super service
  Behulpzaam?
  0 0
  Y****
  25 mei 2022
  Bestelling komt binnen 3 weken regio Krasnojarsk. Zodra de minnen wegwerpzakken zonder klinknagels zijn groot groot negatief als beeld groot. Een beet...More
  Bestelling komt binnen 3 weken regio Krasnojarsk. Zodra de minnen wegwerpzakken zonder klinknagels zijn groot groot negatief als beeld groot. Een beetje lijm, niet eens genoeg weten of niet. De geest is niet slecht, zal eruit zien als hij lag. En nog een negatieve twee strips die de foto afmaakten, een andere verkoper deed 3 strips. Verkoper overwegen om tassen met een slot te maken, herhaal het nogmaals groot groot negatief
  Behulpzaam?
  1 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  Д****
  25 mei 2022
  Instant, goede verpakking, levering minder weken. Afgewerkte mazayka ziet er goed uit, maar alleen van een afstand.
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  25 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  25 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  21 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  21 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  p****
  20 mei 2022
  Heel goed als elke keer
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  20 mei 2022
  De maat klopt. Ik bestelde eerder bij deze verkoper (zwart-wit) en altijd was alles goed. deze keer bestelde ik kleurrijk. Ik zie dat er lichte groene...More
  De maat klopt. Ik bestelde eerder bij deze verkoper (zwart-wit) en altijd was alles goed. deze keer bestelde ik kleurrijk. Ik zie dat er lichte groene stenen komen in plaats van blauw. Zal eens kijken hoe het gaat met de foto. Zodra ik klaar ben zal ik de foto's sturen.
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  P****
  17 mei 2022
  Hoe altijd super schattig, raad 200% aan Blijf kopen
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  15 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  15 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  14 mei 2022
  Perfect zoals altijd
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  14 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  14 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  14 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  14 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  t****
  12 mei 2022
  Stuurt snel en zorgzaam... maar j'aurais liefde alleen de verkoper me dise dat schrijven niet uitvoerbaar was auto Bekijk de grootte het is onleesbaar
  Behulpzaam?
  0 1
  s****
  12 mei 2022
  Mooie foto
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  12 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  a****
  11 mei 2022
  Super snel verzonden en netjes verpakt
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  11 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  P****
  11 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  11 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  P****
  10 mei 2022
  Kwaliteit en levertijd waren perfect. De levering naar Frankrijk was snel en zonder enig probleem. Dank je.
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  10 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  m****
  10 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  10 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  8 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  8 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  K****
  7 mei 2022
  uitstekend!
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  7 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +3
  r****
  6 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  6 mei 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  F****
  30 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  29 april 2022
  Perfect zoals altijd
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  28 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  25 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  25 april 2022
  Snel en volledig ontvangen zoals gewoonlijk super!!! Dank je
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  22 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  L****
  22 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  21 april 2022
  verkeerde foto ontvangen
  Behulpzaam?
  0 0
  m****
  20 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  G****
  18 april 2022
  Kan niet wachten dus het is
  Behulpzaam?
  0 0
  a****
  18 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  16 april 2022
  Wat mij betreft de beste winkel voor u diamantschilderijen. Ik heb hier al een paar x besteld. Maak het ook op maat. Er is nooit wat er mis is gegaan.
  Behulpzaam?
  0 0
  C****
  15 april 2022
  Het is precies wat je hebt aangeboden. Communicatie met de verkoper geen probleem. Levertijd erg snel is niet de eerste keer dat ik koop en elke keer ...More
  Het is precies wat je hebt aangeboden. Communicatie met de verkoper geen probleem. Levertijd erg snel is niet de eerste keer dat ik koop en elke keer voor 100%. Ik raad de verkoper in ieder geval aan.
  Behulpzaam?
  0 0
  j****
  15 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  P****
  14 april 2022
  Dit is de tweede keer dat ik het vraag en ik raad het 100% aan. De verkoper is goed en aardig
  Behulpzaam?
  1 0
  G****
  14 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  G****
  13 april 2022
  Heel erg tevreden allemaal bijna Ex
  Behulpzaam?
  0 0
  K****
  13 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  R****
  12 april 2022
  Heel goed gedaan, het enige wat ik niet leuk vind zijn de pincetten. ze hebben geen goede grip. Ik heb andere pincetten van plastic gekregen en die he...More
  Heel goed gedaan, het enige wat ik niet leuk vind zijn de pincetten. ze hebben geen goede grip. Ik heb andere pincetten van plastic gekregen en die hebben wel een goede grip op de vierkanten en ze vliegen niet om de mandala heen.
  Behulpzaam?
  0 0
  t****
  12 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  D****
  11 april 2022
  het is allemaal oke
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  11 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  G****
  9 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  P****
  9 april 2022
  Kwaliteit en levertijd waren perfect. De levering naar Frankrijk was snel en zonder enig probleem. Dank je
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  9 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  G****
  8 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  8 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  g****
  7 april 2022
  Alles kwam perfect, goede en goede communicatie met de verkoper die zeer attent en vriendelijk voor me was, het is al de tweede keer dat ik zeer naar ...More
  Alles kwam perfect, goede en goede communicatie met de verkoper die zeer attent en vriendelijk voor me was, het is al de tweede keer dat ik zeer naar tevredenheid in deze winkel koop en zal het opnieuw vragen We raden zowel het product als de winkel ten zeerste aan, evenals de grote aandacht van de verkoper. Ik zal foto's achterlaten als ik klaar ben zoals ik deed met de vorige
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  7 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  7 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  6 april 2022
  Hij is binnen een week aangekomen en super goed. ik raad het aan
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  5 april 2022
  Perfect zoals altijd
  Behulpzaam?
  0 0
  g****
  4 april 2022
  Super snelle verzending weer
  Behulpzaam?
  0 0
  m****
  3 april 2022
  Super kwaliteit, snelle levering, erg vriendelijk. Erg bedankt. Herhaaldelijk erg leuk
  Behulpzaam?
  0 0
  D****
  3 april 2022
  Goed idee, niet erg design. De foto was donker in donkere kleuren, op weg naar buiten, waarom veel fel paars enzovoort... Misschien had ik met een hel...More
  Goed idee, niet erg design. De foto was donker in donkere kleuren, op weg naar buiten, waarom veel fel paars enzovoort... Misschien had ik met een heldere foto meer geluk. De verkoper is blij, de bestelling kwam snel en goed verpakt!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  3 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  p****
  3 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  1 april 2022
  Allemaal perfect, ik raad het aan, bedankt
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  1 april 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  31 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  E****
  31 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  29 maart 2022
  Ik heb het nog niet geopend, maar ik weet zeker dat het net zo kostbaar zal zijn als iedereen die ik heb besteld
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  E****
  29 maart 2022
  Fantastisch! Het komt zeer goed verpakt aan. De foto is er een waar ik klaar mee ben.
  Behulpzaam?
  2 0
  N****
  28 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  a****
  27 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +4
  A****
  26 maart 2022
  Geweldige verwerking volgens de foto. Snelle bezorging. Beste bedrijf voor mij. Ik ben altijd tevreden.
  Behulpzaam?
  0 0
  M****
  25 maart 2022
  erg mooi
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  25 maart 2022
  Perfecte oefeningen, geweldig canvas. Kan niet wachten om dit schilderij te maken. Ik zal douane blijven bestellen bij deze verkoper. Het werd ook sup...More
  Perfecte oefeningen, geweldig canvas. Kan niet wachten om dit schilderij te maken. Ik zal douane blijven bestellen bij deze verkoper. Het werd ook supersnel verzonden en werd 2 weken eerder geleverd dan verwacht.
  Behulpzaam?
  0 0
  t****
  25 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  R****
  25 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  C**** R****
  24 maart 2022
  Just perfectly packed !
  Ik vind het geweldig hoe het wordt verzonden met individuele tassen met nummers! Het maakt het zoveel gemakkelijker om het te gebruiken :) helemaal te...More
  Ik vind het geweldig hoe het wordt verzonden met individuele tassen met nummers! Het maakt het zoveel gemakkelijker om het te gebruiken :) helemaal tevreden!
  Behulpzaam?
  1 0
  e****
  24 maart 2022
  Goed product volgens de beschrijving
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  24 maart 2022
  Verbaasde mij ook voor de kwaliteit en snelheid die werd geleverd. Hield erg van!! Koop meer!!!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  24 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A********* S******
  24 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  d****
  23 maart 2022
  Het Diamond Embroidery is vandaag aangekomen en het was heel mooi verpakt, het bevat alles zoals beschreven. Ik vind het erg leuk. Dank je.
  Behulpzaam?
  1 0
  A********* S******
  23 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  a****
  22 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 1
  B****
  22 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A****
  22 maart 2022
  Helemaal netjes geleverd. Zoals nageteld en aanwezig. Nu nog tijd maken om te beginnen
  Behulpzaam?
  1 0
  J****
  21 maart 2022
  Het beste
  Behulpzaam?
  1 0
  M****
  21 maart 2022
  Super snel
  Behulpzaam?
  0 0
  p****
  21 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A****
  20 maart 2022
  Erg goed
  Behulpzaam?
  1 0
  D****
  20 maart 2022
  Alles is aanwezig, ik hoop dat het beeld mooi wordt. Dank je
  Behulpzaam?
  1 0
  M****
  20 maart 2022
  Dank u zeer tevreden met mijn bestelling snel ontvangen dank u hartelijk goede dag
  Behulpzaam?
  1 0
  y****
  20 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  g****
  20 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  19 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  B****
  18 maart 2022
  Snelle verzending, netjes verpakt. Goede service !!! Heb er al Inc gekocht bij deze leverancier, maar super tevreden!!!!
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  S****
  18 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  T****
  18 maart 2022
  het werd super snel geleverd
  Behulpzaam?
  0 0
  K****
  18 maart 2022
  Goedemiddag! Bestelde goederen 14.02.22 arriveerden in Aktubinsk 13.03.22 minder dan een maand. Verzonden de goederen snel bijna onmiddellijk zoals be...More
  Goedemiddag! Bestelde goederen 14.02.22 arriveerden in Aktubinsk 13.03.22 minder dan een maand. Verzonden de goederen snel bijna onmiddellijk zoals besteld. Alles is in orde. Voor de tweede keer dat ik bestel. Heel erg bedankt!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  18 maart 2022
  First perfect impression. It needs to be done. Muyyy has arrived fast since I asked
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  18 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  J****
  18 maart 2022
  Heel mooi, snelle verzending
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  17 maart 2022
  Niquel-verpakking en het mist niets zoals elk pakket dat ik ontvang !! Heel erg bedankt
  Behulpzaam?
  0 0
  r****
  17 maart 2022
  Perfect! En stuur snel
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  17 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  16 maart 2022
  Snelle verzending. Allemaal kwaliteit! Gezellige verkoper.
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  16 maart 2022
  Fast shipping. So far, at first glance, everything is very beautiful and even rhinestones. Neatly packed, in the set everything you need!
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  T****
  15 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  a****
  14 maart 2022
  Het is mijn derde bestelling! Uitstekende verkoper! Goede kwaliteit en snel geleverd
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  L****
  13 maart 2022
  Behulpzaam?
  1 0
  A****
  13 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  P****
  12 maart 2022
  Het lijkt erop dat alles goed komt, ik zal de afbeelding posten als ik klaar ben. Het is al 2 keer dat ik het koop en aanbeveel, de verkoper is erg aa...More
  Het lijkt erop dat alles goed komt, ik zal de afbeelding posten als ik klaar ben. Het is al 2 keer dat ik het koop en aanbeveel, de verkoper is erg aardig en verzendt snel
  Behulpzaam?
  1 1
  K****
  11 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  N****
  11 maart 2022
  Snel geleverd. Mooi produkt. Voor besteld. Fijne verkoper
  Behulpzaam?
  0 0
  w****
  10 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  c****
  9 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  +2
  E****
  8 maart 2022
  De slechte kwaliteit, de lijm is opgetrokken, er worden bubbels gemaakt en er is niemand om ze te verwijderen, dan blijven de diamanten er een paar op...More
  De slechte kwaliteit, de lijm is opgetrokken, er worden bubbels gemaakt en er is niemand om ze te verwijderen, dan blijven de diamanten er een paar optillen waar de bubbel zit.
  Behulpzaam?
  0 0
  V****
  8 maart 2022
  Allemaal perfect, het is mijn 4 foto die al bij deze verkoper is besteld en ik herhaal het altijd! Ik raad het zeker aan!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  6 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A********* S******
  5 maart 2022
  Ik ben zeer tevreden
  Behulpzaam?
  0 0
  k****
  4 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  3 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  l****
  3 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  3 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  3 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  p****
  2 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  R****
  1 maart 2022
  Behulpzaam?
  0 0
  A***
  14 februari 2022
  Super is de foto van diamond painting geworden.
  Behulpzaam?
  1 0
  L****** V********
  17 januari 2022
  Eigen ontwerp
  Super eigen ontwerp 50x90cm ontvangen en afgewerkt. Top!
  Behulpzaam?
  0 0
  R*** D******
  3 januari 2022
  alles piekfijn en in orde geleverd
  Behulpzaam?
  0 0
  W**
  29 december 2021
  NIET tevreden, 24 okt ‘21 bestelling gedaan en betaald, tot op heden niets ontvangen, contact gezocht via de mail, gebeld en 2x een app gestuurd maar ...More
  NIET tevreden, 24 okt ‘21 bestelling gedaan en betaald, tot op heden niets ontvangen, contact gezocht via de mail, gebeld en 2x een app gestuurd maar GEEN reactie terug. Dus geld kwijt en geen levering!
  Behulpzaam?
  4 1
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  M****
  30 november 2021
  top
  super blij met het resultaat, voldoende steentjes erbij
  Behulpzaam?
  1 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  L***** R*******
  6 november 2021
  Super service. En spoed levering was binnen 2 wkn.
  De de afmeting die gekozen is is de tekst goed leesbaar.
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  S**
  25 september 2021
  Top product
  Snel geleverd erg blij mee
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  f****
  7 mei 2021
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  G****
  2 mei 2021
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  S****
  6 april 2021
  Behulpzaam?
  0 0
  Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
  E****
  6 april 2021
  Behulpzaam?
  0 1
  C****
  28 februari 2020
  Prachtige dp van de hond! Cadeau gegeven aan de baasjes, die waren er heel blij mee.
  Jullie shop is mijn nr 1!!
  Behulpzaam?
  0 0
  A********
  19 februari 2020
  Ik geef ⭐⭐⭐⭐⭐
  Behulpzaam?
  0 0
  b*********
  16 februari 2020
  Zeer tevreden goede service en snelle levering en goede kwaliteit
  Behulpzaam?
  0 0
  b*********
  16 februari 2020
  Zeer tevreden van de kwaliteit en snelle levering . Goede feedback via live chat
  Behulpzaam?
  0 1
  M*******
  8 februari 2020
  Ik heb alles goed ontvangen en op twee weken had ik mijn diamond painting. Zeer goede kwaliteit.5 sterren.
  Behulpzaam?
  0 0
  h***
  4 februari 2020
  Ben super goed geholpen en snelle levering
  Behulpzaam?
  1 0
  G**** V********
  26 januari 2020
  Prachtige fotopainting en een top service
  Behulpzaam?
  0 2
  C**
  22 januari 2020
  Heel goed advies over de afmeting. De diamond painting ziet er fantastisch uit. Ook de levering is sneller dan verwacht.
  Behulpzaam?
  0 0
  R********
  18 januari 2020
  We deden onze eerste bestelling, deze bleek niet leverbaar. Hierna gaan ze erg klantvriendelijk met je om. Deden een ander voorstel. Er was ook ruimte...More
  We deden onze eerste bestelling, deze bleek niet leverbaar. Hierna gaan ze erg klantvriendelijk met je om. Deden een ander voorstel. Er was ook ruimte voor overleg. Zonder bijbetaling kregen we een ander pakket!

  Erg tevreden snelle communicatie via email. Snelle levering.Voor herhaling vatbaar.
  Behulpzaam?
  1 0
  G****
  11 januari 2020
  5 sterren, ben super tevreden over de service en mijn fotopainting.
  Op de website kon ik geen sterren geven, vandaar dat ik het zo doe.
  Behulpzaam?
  1 0
  M**
  4 januari 2020
  Zoveel mogelijk, goed geholpen met de juiste foto. Goed contact met de klantenservice!
  Behulpzaam?
  1 0
  E***
  30 december 2019
  Ik geef alle sterren. Goede kwaliteit. En best snel binnen. Ga zeker meer bij jullie bestellen.?
  Behulpzaam?
  1 0
  J*****
  26 december 2019
  Al 4x een diamond painting van een foto besteld en iedere keer is het een groot succes. Verder goed advies, goede service en genoeg materiaal. Ga niet...More
  Al 4x een diamond painting van een foto besteld en iedere keer is het een groot succes. Verder goed advies, goede service en genoeg materiaal. Ga niet voor niets voor een vijfde keer bestellen!
  Behulpzaam?
  0 0
  V****** B*****
  23 december 2019
  Ben tot nu toe heel tevreden. Had voor de eerste keer besteld en was een eigen foto. Bij het controleren van de steentjes zaten een paar foutjes, maar...More
  Ben tot nu toe heel tevreden. Had voor de eerste keer besteld en was een eigen foto. Bij het controleren van de steentjes zaten een paar foutjes, maar 1 mailtje en het werd direct opgelost. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Behulpzaam?
  0 0
  B********
  7 november 2019
  Voor 2de keer van eigen foto besteld. Goede communicatie over formaat en snelle levering.
  Behulpzaam?
  0 0
  B********
  7 november 2019
  Voor 2de x besteld vanaf eigen foto.. goede communicatie over het formaat en toch ook snel geleverd met 14 dg. Top!!!
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  3 november 2019
  Ik geef 5 sterren. Voor de Diamond painting en de bijbehorende accessoires. Ook het vriendelijke en hulpvaardige contact via e-mail die ik heb gehad o...More
  Ik geef 5 sterren. Voor de Diamond painting en de bijbehorende accessoires. Ook het vriendelijke en hulpvaardige contact via e-mail die ik heb gehad over mijn bestelling, TOP!!! De DP is prachtig!! Voor de volgende DP kom ik zeker terug
  Behulpzaam?
  0 0
  R******
  29 september 2019
  Het was een cadeau voor mijn schoonzus en ze was er heel blij. Gelukkig ben ik wel heel goed geholpen door jullie team want ik had de foto veel te kle...More
  Het was een cadeau voor mijn schoonzus en ze was er heel blij. Gelukkig ben ik wel heel goed geholpen door jullie team want ik had de foto veel te klein besteld en de personen zouden niet zichtbaar geweest zijn. Het formaat moest redelijk vergroot worden, waardoor de prijs ook duurder uitviel, maar beter een mooi cadeau voor een lieve schoonzus dan een cadeau wat uiteindelijk weggegooid geld zou geweest zijn. Heel erg bedankt hiervoor.
  Behulpzaam?
  1 0
  R******
  29 september 2019
  Het was een cadeau voor mijn schoonzus en ze was er heel blij. Gelukkig ben ik wel heel goed geholpen door jullie team want ik had de foto veel te kle...More
  Het was een cadeau voor mijn schoonzus en ze was er heel blij. Gelukkig ben ik wel heel goed geholpen door jullie team want ik had de foto veel te klein besteld en de personen zouden niet zichtbaar geweest zijn. Het formaat moest redelijk vergroot worden, waardoor de prijs ook duurder uitviel, maar beter een mooi cadeau voor een lieve schoonzus dan een cadeau wat uiteindelijk weggegooid geld zou geweest zijn. Heel erg bedankt hiervoor.
  Behulpzaam?
  1 0
  C**** B******
  23 september 2019
  Ben superblij met de mooie painting van onze vakantiefoto in Gent.
  Ik ben nu bijna halverwege dus heb nog even te gaan. Daarna zal ik een foto met ju...More
  Ben superblij met de mooie painting van onze vakantiefoto in Gent.

  Ik ben nu bijna halverwege dus heb nog even te gaan. Daarna zal ik een foto met jullie delen.
  Behulpzaam?
  0 0
  M******** v** d** L***
  8 september 2019
  Fantastisch geholpen door Sanne. Snelle levering en keurig verpakt. Ik zou zeggen: DOEN
  Behulpzaam?
  0 0
  w**** v** a*****
  15 augustus 2019
  supermooi geworden!!
  Behulpzaam?
  0 0
  H****
  15 augustus 2019
  Ik kreeg een mail van Sanne. Ik heb helemaal geen eigen foto gebruikt...
  Wel iets anders..
  Ik heb nog na-gemaild over ontbrekende steentjes..wel een...More
  Ik kreeg een mail van Sanne. Ik heb helemaal geen eigen foto gebruikt...

  Wel iets anders..

  Ik heb nog na-gemaild over ontbrekende steentjes..wel een mail terug van jullie maar steentjes nooit ontvangen...
  Behulpzaam?
  3 1
  G****
  14 augustus 2019
  Super tevreden. Er was 1 kleur niet bij maar na een mailtje heb ik die ook snel ontvangen.??
  Behulpzaam?
  0 0
  G* V********
  14 juli 2019
  5 Sterren.
  Vr. Gr. Mevr. G. Vreeswijk.
  Behulpzaam?
  0 0
  M***
  15 juni 2019
  Ik bestelde onlangs mijn 2de DP.
  Het resultaat  van de eerste (een eigen foto) was echt prachtig.
  Ik ben begonnen aan 2de eigen foto en ben benieuw ...More
  Ik bestelde onlangs mijn 2de DP.

  Het resultaat  van de eerste (een eigen foto) was echt prachtig.

  Ik ben begonnen aan 2de eigen foto en ben benieuw naar het resultaat.

  Moet wel toegeven dat er heel wat kleurverschil zat tussen een bepaalde kleurnr v d eerste DP en de tweede  DP.  Ben heel tevreden over het resultaat v d eerste DP  Ik geef zeker 8 sterren.
  Behulpzaam?
  0 0
  G**
  31 mei 2019
  Gewoon een goed product ,een zeer goede en fijne service ,zeer goede advies over de goede afmeting,eerlijk vlot en betrouwbaar,
  Behulpzaam?
  0 0
  B* D
  24 mei 2019
  Ben uiterst tevreden, goede service en duidelijke communicatie.
  *****
  Behulpzaam?
  0 0
  D
  18 mei 2019
  Hallo Diamond painting winkel.

  Ik wou u laten weten dat ik de diamond painting vandaag heb binnen gekregen en dat ik er al aan begonnen ben.
  Super...More
  Hallo Diamond painting winkel.  Ik wou u laten weten dat ik de diamond painting vandaag heb binnen gekregen en dat ik er al aan begonnen ben.

  Super fijn dat het zo snel geregeld is.  Ik wou u ook laten weten het pennetje wat ik erbij heb gekregen vind ik super fijn. En zooo fijn dat jullie niet die doorzichtige folie erover hebben gedaan.
  Behulpzaam?
  1 0
  M***
  29 april 2019
  Vlotte, vriendelijk en snelle service.. mijn werkje is nog niet af maar ziet er nu al super uit.. de details zijn goed zichtbaar.. ik maak zeker recla...More
  Vlotte, vriendelijk en snelle service.. mijn werkje is nog niet af maar ziet er nu al super uit.. de details zijn goed zichtbaar.. ik maak zeker reclame voor jullie.. echt TOPWERK en dit mag ook gezegd worden!
  Behulpzaam?
  1 0
  M******
  28 april 2019
  Ik stuur graag mijn beoordeling over de painting.

  Verpakking per post: goed (degelijk verpakt en goed beschermd)
  De steentjes plakken goed.

  De ...More
  Ik stuur graag mijn beoordeling over de painting.  Verpakking per post: goed (degelijk verpakt en goed beschermd)

  De steentjes plakken goed.  De zakjes met steentjes vind ik echt een minpunt; ze zijn namelijk niet hersluitbaar, zodat je wel over moet gaan op een bewaarsysteem ( een kastje met heel veel laadjes) en dat is erg onhandig.
  Behulpzaam?
  0 0
  S****
  24 april 2019
   Mijn bestelling is heel ik ik geef jullie
  5 sterren en meer zelf
  Behulpzaam?
  0 0
  C***** A****
  24 april 2019
  Supervlot geholpen via chat, ik ben pas begonnen met de eigen foto en ben zeer benieuwd naar het resultaat,
  Behulpzaam?
  0 0
  L*****
  23 april 2019
  Ik vergat een detail bij mijn bestelling. Ik meld het via de chat en meteen helpen ze mij. Fantastische service en dat voor een eerste bestelling. Ech...More
  Ik vergat een detail bij mijn bestelling. Ik meld het via de chat en meteen helpen ze mij. Fantastische service en dat voor een eerste bestelling. Echt wauw.
  Behulpzaam?
  0 0
  M*******
  16 april 2019
  Dit is de 2 de keer dat ik bij jou een bestelling plaats, ik ben zeer tevreden. Tevreden over de levering en zeer tevreden over de painting. Voor mij ...More
  Dit is de 2 de keer dat ik bij jou een bestelling plaats, ik ben zeer tevreden. Tevreden over de levering en zeer tevreden over de painting. Voor mij is dit heel zeker 5 sterren. Als iemand een diamandpainting wenst geef ik zeker jullie site door.
  Behulpzaam?
  0 0
  T***** V** E*******
  22 februari 2019
  Het contact tussen de klant en het bedrijf gaat vlot. Ze houden je goed op de hoogte. Je weet of je de correcte maat hebt gekozen om er een prachtig w...More
  Het contact tussen de klant en het bedrijf gaat vlot. Ze houden je goed op de hoogte. Je weet of je de correcte maat hebt gekozen om er een prachtig werkje van te maken. Ze sturen je een mailtje wanneer het is opgezonden. Ze adviseerden me om voor een grotere maat te gaan, en ik ging erop in. Ik liet een foto van mijn vriend maken en dit is prachtig geworden! De prijs is zeker en vast correct. Als mijn werkje gemaakt was stuurde ik hen een foto en ze plaatsten deze op hun pagina op facebook en instagram. Het was zalig om de mooie reacties te lezen van de andere mensen.

  Dankjewel! Ik kijk al uit naar mijn volgend werkje!
  Behulpzaam?
  0 0
  K******* S***
  5 februari 2019
  Ik ben heel blij met de kwaliteit van de steentjes. Ik had ergens anders ook dezelfde foto laten omzetten in diamondpainting en deze steentjes zijn va...More
  Ik ben heel blij met de kwaliteit van de steentjes. Ik had ergens anders ook dezelfde foto laten omzetten in diamondpainting en deze steentjes zijn van geen goede kwaliteit, de kleuren zijn ook niet dezelfde als de foto en heb nu maar liefst 7 kleuren meer om dezelfde diamondpainting te maken ! Er waren maar 13 kleuren van de 40 dezelfde! Ik ben nu wel benieuwd naar het resultaat maar ben er zeker van dat het nu beter zal zijn! Hoe meer verschillende kleuren hoe beter. Daarom geef ik nu alvast 4 van de 5 sterren!

  Groetjes Kristien
  Behulpzaam?
  0 0
  j************
  4 februari 2019
  Hallo, ik werd super geholpen, door de hoofdpersoon van de diamant painting.winkel. Ik nam een foto maar iets te klein waarvan het niet zo goede kwali...More
  Hallo, ik werd super geholpen, door de hoofdpersoon van de diamant painting.winkel. Ik nam een foto maar iets te klein waarvan het niet zo goede kwaliteit ging zijn. Kreeg persoonlijk mailtje om dit uit te leggen, ik vond dit geweldig. Zo heb ik iets meer betaald voor de goede kwaliteit. Velen zouden daar niet om kijken en gewoon de producten laten door gaan. Maar bij diamant painting niet! Daar word je geholpen van het begin tot einde. Met mooie en snel resultaat! Ook de chat op de site, wat een snelle service! Ik maak reclame,! ?? Tot snel in de bestellingmand. Groetjes Julie p.
  Behulpzaam?
  0 0
  A
  21 januari 2019
  Heb paintings nog niet ontvangen, maar ooit is ergens anders wat besteld en heb daar ontzettend veel spijt van gehad. Wat een slecht spul.

  Bij jullie...More
  Heb paintings nog niet ontvangen, maar ooit is ergens anders wat besteld en heb daar ontzettend veel spijt van gehad. Wat een slecht spul.  Bij jullie is de service uitstekend en nooit geen problemen ergens mee gehad.

  Dus 5 sterren.
  Behulpzaam?
  0 0
  J****** C***
  12 januari 2019
  * topservice en advies na verkoop
  * mooie kwaliteit van het materiaal
  Behulpzaam?
  0 0
  Y***
  11 december 2018
  Kan ik ook mijn layout laten zien? Dat zegt meer dan deze 5 sterren denk ik
  Behulpzaam?
  0 0
  P****
  11 december 2018
  Ga zo door.
  Behulpzaam?
  0 0
  H****
  11 december 2018
  Kreeg het advies voor een groterre maat en de layout erbij maakte mij meteen enthousiast
  Behulpzaam?
  0 0
  R*****
  11 december 2018
  Geweldig om te doen en waanzinnig leuk om een eigen foto als diamond painting te maken.
  Behulpzaam?
  0 0
  S
  11 december 2018
  Echt top kwaliteit!
  Behulpzaam?
  0 0
  T**
  9 december 2018
  Tot in de late uurtjes bereikbaar via de chat! Geweldig
  Behulpzaam?
  0 0
  I***
  9 december 2018
  Prachtige dp van Seos shop
  Behulpzaam?
  0 0
  A****
  9 december 2018
  Ben super goed geholpen door Sanne. Uitstekend advies over de juiste afmeting en heel vriendelijk. Dikke pluim
  Behulpzaam?
  1 0

Een beoordeling toevoegen

Plaats een beoordeling voor 5% korting op uw volgende bestelling

Diamondpaintingwinkel voordelen

 Snelste levering in Nederland & België.
Betaal 30 dagen later met Klarna.
100% Tevredenheid 
 74.000+ tevreden klanten.

 Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

In iedere bestelling zit:

30-dagen geld terug

30-dagen geld terug garantie

10% geld terug

10% cash back beloning

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Gratis steentjes

Gratis steentjes service

Anderen kochten ook

 30,00  13,95
 30,00  17,44
 30,00  13,95
 30,00  13,95
 30,00  13,95
(10)  30,00  13,95
 30,00  13,95
 30,00  13,95
 30,00  13,95

Diamond painting landschap

Love Zonsondergang

(23)  30,00  13,95
voorbeeld diamond painting eigen foto

omdat er meegedacht wordt met de klant

5 sterren omdat er meegedacht wordt met de klant om het beste resultaat te kunnen leveren. Waar kom je dit nog tegen. Communicatie is zeer goed.

Wies van Bommel

In één woord PERFECT!!

 
In één woord PERFECT!! zowel de service als de producten.
Mario Vandereyt
Diamond paint foto

Top site

Had de diamond painting gekregen, maar niet van deze site. had steentjes te kort hier kon ik zonder moeite er snel bijkrijgen ! Natuurlijk is het beter direct ergens goed te bestellen. Zoals hier 👍

Michael Sterk

1 2 ... 22
A***** V******
2 mei 2023
Supersnelle levering van eigen foto, voldoende steentjes. Aanrader
Behulpzaam?
0 0
Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
B**
3 april 2023
Kan nog geen beoordeling geven , bestel voor het eerst
Behulpzaam?
2 0
Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
T**** d* B******
23 maart 2023
Prima levering en zeer klant vriendelijk
Behulpzaam?
0 0
K
22 januari 2023
Voor mij een grote teleurstelling... Begin december heb ik een bestelling geplaatst. Dat heeft even geduurd voor het op gang kwam en dan is het pakket...More
Voor mij een grote teleurstelling... Begin december heb ik een bestelling geplaatst. Dat heeft even geduurd voor het op gang kwam en dan is het pakketje uiteindelijk kwijtgespeeld door de pakketdienst. Colis privé heeft ook niet zo'n goede naam op het internet. Het ergste is dat deze bestelling een kado voor iemand was om met kerst af te geven. Ik heb dit nooit ontvangen en kan het nu nog raprap op een ander gaan aankopen. Wel goede service in het steeds beantwoorden van mijn mails hieromtrent, maar ik zou dit niet aanbevelen. Of ooit nog iets aankopen via deze weg...
Behulpzaam?
0 0
v* k**
21 januari 2023
eigen foto
alles netjes binnen gekregen. klantenservice denkt goed mee over de afbeelding.
Behulpzaam?
0 0
Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
H***** S******
17 januari 2023
Alles netjes aangekregen en kunnen maken. Zeer plezant om te maken. Alleen spijtig dat het niet op tijd was anders waren het 5 sterren.
Behulpzaam?
1 0
Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
E***
29 december 2022
Review
Heerlijke tijdsbesteding!
Behulpzaam?
0 0
Diamond Painting Eigen Foto - Upload uw eigen foto photo review
E***
29 december 2022
Review
Heerlijke tijdsbesteding.
Behulpzaam?
0 0
r*******
29 december 2022
kan niks doorgeven en of prijzen was een kerstcadeau voor iemand in duitsland
weetniet
Behulpzaam?
0 0
M***
6 december 2022
Goed eindproduct
Voldoende en de juiste steentjes, plaat is mooi geworden. Levering licht rommelig door gescheurde zakjes, maar niets uit 't pakket verdwenen gelukkig.
Behulpzaam?
0 0
M*****
2 december 2022
Ik ben zeer tevreden had mijn bestelling snel binnen ben nu bijna klaar ik denk dat ik een foto van al mijn kleinkinderen ga maken en daar ook een diamondpainting van maken ben zeer tevreden heb mijn dochter ook aangespoord om er 1 van haar kids te bestellen straks zit mijn dochter ook op de diamondpaintig
Behulpzaam?
0 0
T**
2 december 2022
We wachten nog en heb al een verzoek tot review
Eind oktober besteld en we zijn nog steeds aan het wachten
Behulpzaam?
2 0