Vierkante steentjes

(25 klantbeoordelingen)

 0,99

Wat maakt onze paintings beter?

  • Canvas van hoogwaardige kwaliteit
  • Tot wel 20% extra steentjes
  • Premium accessoires in ieder pakket
Beschrijving

Heeft u een diamond painting ontvangen, maar zitten er niet genoeg steentjes in uw pakket? Op deze pagina kan u elke gewenste kleurcode bestellen die u wilt. Wij verkopen vierkanten steentjes. Op deze pagina kan

Diamond Painting Sorteer Doos - 30 doosjes met Schroefdraad - SEOS Shop ®

u kiezen voor de kleurcode die u zou willen. Wij versturen ze met de briefpost en u heeft ze gemiddeld met 1 a 2 werkdagen in huis.

Heeft u vragen over de steentjes, neem dan contact met ons op.

In elk zakje zitten ongeveer 200 a 240 steentjes.

Diamond Painting steentjes

Tijdens het maken van een diamond painting kan het altijd voorkomen, dat er steentjes vallen. Bij elke diamond painting van SEOS Shop krijgt u in het pakket 30% extra steentjes. Dit doen wij om te voorkomen dat u steentjes te kort komt. Of dat ze per ongeluk vallen en u ze kwijt bent, het is ontzettend moeilijk als de steentjes vallen om deze weer op te pakken. Wij willen daarom dat al onze klanten de diamond painting die zij bestellen kunnen afmaken. Het grote voordeel als u bij ons een diamond painting bestelt dat wij u de steentjes gratis opsturen als u te weinig steentjes heeft. In onze winkel kan u ons complete aanbod bekijken.

Komt u onverhoopt toch steentjes te kort? Dan kan u ze op deze pagina bestellen.

Ronde diamond painting steentjes

Het is ook mogelijk om ronde diamond painting steentjes te bestellen. Op aanvraag kunnen wij ook ronde steentjes opsturen naar u. Wij zijn hard bezig om ons assortiment uit te breiden met nieuwe diamond paintings van seos shop en nieuwe accessoires. Het maken van een diamond painting met ronde steentjes zitten enkele voordelen aan. Het leggen van de steentjes is makkelijker, omdat ze niet zo strak naast elkaar gelegd kunnen worden als vierkanten steentjes. Wat wij een nadeel van ronde steentjes vinden is er dat hele kleine tussenruimte tussen de steentjes kan ontstaan.

Als u een diamond painting van SEOS Shop heeft gekocht, dan hoeft de steentjes niet te bestellen. Wij sturen naar al onze klanten missende steentjes gratis op.

Neem contact op met onze chat. Houdt u het bestelnummer bij de hand en uw adresgegevens. Wij zullen het dan voor u in orde maken.

In iedere bestelling zit:

30-dagen geld terug

30-dagen geld terug garantie

10% geld terug

10% cash back beloning

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Gratis steentjes

Gratis steentjes service

Hoe te gebruiken?

Beoordelingen