Schilderen op nummer

Dit artikel is geschreven door:

Schilderen op nummer is goed voor je gezondheid

INHOUDSOPGAVE

Schilderen op nummer is je waarschijnlijk nog bijgebleven vanuit je jeugd. Hedendaags schilderen er steeds meer volwassenen er op los! Het is natuurlijk een te gekke hobby maar te gelijk biedt schilderen op nummer enorm veel voordelen voor je gezondheid, mentale rust en eventueel andere klachten. Wil jij weten wat de voordelen zijn die schilderen op nummer jou biedt voor jouw gezondheid? Lees dan snel verder! Ken jij de voordelen al? Klik dan hier om een diamond painting te bestellen!

De voordelen die schilderen op nummer biedt voor jouw gezondheid:

Schilderen op nummer wordt niet voor niets aangeraden door therapeuten voor mensen met ADHD, angststoornissen en of depressies, het kalmerende effect heeft bewezen dat het mensen helpt en rust biedt. Om deze reden alleen zou je schilderen op nummer eens moeten proberen, ben je nog niet overtuigd? Hierbij nog enkele andere reden om vandaag nog je schilderij te bestellen bij Schilderenopnummerwinkel.nl

 1. Schilderen op nummer is erg goed voor je zelfvertrouwen de mooie resultaten laten je beter in je schoenen voelen en geven je een kunstwerk om trots op te zijn! 
 2. Schilderen op nummer neemt even alle stress weg, therapeuten raden het niks voor niks aan, het werkt reuze ontspannend en je vergeet even alle zorgen! 
 3. Je doorzettingsvermogen wordt goed op de proef gesteld en dit bevorderd jouw doorzettingsvermogen enorm. Een schilderij rond je niet binnen een paar uur af en daar zal je doorzettingsvermogen voor nodig hebben. De moeilijkere schilderijen zijn meer tijdrovend maar het resultaat zal je tijden lang bijblijven! Geen doorzetter helaas? Dan is dit de ideale hobby om aan je doorzettingsvermogen te werken!
 4. Het is bewezen dat schilderen op nummer erg ontspannend werkt, het schilderen is erg afleidend en haalt je zorgen even helemaal weg doordat de stress wegvaagt. Het verlicht daarom ook spierspanning, gewrichtspijn en andere lichamelijke klachten. 
 5. Schilderen op nummer zorgt voor een betere fijne motoriek en verbetert die ook. Doordat de vakjes redelijk klein zijn moet je gebruik maken van je fijne motoriek. Door het invullen van de nummers en de vakjes zal deze alleen maar verbeteren. Door het gebruik maken van de hand-oog coördinatie, zal deze ook verbeteren. Dit biedt meerdere voordelen ook in het dagelijks leven en tijdens het sporten. 
 6. Schilderen op nummer zorgt voor een betere concentratie, het invullen van de vakjes die soms erg klein zijn en daarom is er enorm veel concentratie vereist om dit zorgvuldig te doen. Deze concentratie is erg goed te gebruiken in het dagelijks leven!

Tips tijdens het schilderen

Na de hierboven genoemde tips die helpen bij je gezondheid hebben wij nog een paar andere schilderen op nummer tips voor jouw werkplek! 

 1. Wissel je positie af, als het mogelijk is zet het schilderij op een ezel en ga even staan. Dit is goed voor de bloed circulatie en je algemene gezondheid.
 2. Zorg ervoor dat je tafel op de juiste hoogte is en neem een goede zittende positie aan. Dit is goed voor je nek en rugwervels.
 3. Zorg ervoor dat je doek goed belicht is zodat je geen last krijgt van je ogen. Zet er eventueel een bureaulamp op voor betere belichting!
Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

2 reacties op “Schilderen op nummer is goed voor je gezondheid

 1. Pingback: Schilderen op nummer foto kopen? Kijk snel! Snelste levering in NL / BE 📦

 2. Pingback: De leukste Schilderen op nummer katten pakketten van 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *