diamond painting eigen foto

Dit artikel is geschreven door:

Wat is een goede foto voor Diamond Painting?

INHOUDSOPGAVE

Vandaag ga ik het hebben over een diamond painting eigen foto. Wij krijgen ontzettend veel vragen over het maken van een diamond painting van een eigen foto. Wij willen in dit artikel enkele voorbeelden geven hoe wij de ingestuurde foto’s controleren. Er zijn enkele belangrijke en gemakkelijke stappen die je zelf al kan nemen om te bepalen of de gekozen resolutie de juiste is. Wil je meer informatie over de verschillende afmetingen van onze diamond painting foto? bekijk dan ons aanbod in de winkel.

Diamond painting eigen foto bestellen

Hoe kan je de afmeting voor jouw diamond painting eigen foto bepalen?

Voordat een diamond painting gemaakt kan worden moet de geuploade foto beoordeeld worden. Wij hebben hiervoor enkele medewerkers die dit al jaren doen en hier uitermate professioneel mee omgaan. Zij zullen geen enkele diamond painting laten maken van jouw foto als die niet er top uit zal zien. Voordat u een foto instuurt kan u enkele gemakkelijke stappen doornemen zodat u beter de afmeting kan inschatten. diamond paintign custom

Stappen om de beste afmeting te kiezen voor Diamond Painting

 • Bekijk of de foto in landscape of portrait is gemaakt. Dit houdt in dat je kan bekijken of de foto liggend of staand is gemaakt. Een staande foto is bijvoorbeeld deze foto: Deze foto is niet geschikt voor de afmeting 30×30 of 40×40 – Dit is een vierkanten maat en dan past de foto niet als die gemaakt wordt. Het kan bijvoorbeeld wel als er een gedeelte van de boven en onderkant afgeknipt kan worden. Wij zullen in de beoordeling van jouw foto dit ook meenemen. Als het een foto is van een konijn die staat in een veld zoals de foto aan de rechterkant, dan kunnen wij in overleg met je besluiten om een gedeelte van de rechterkant af te knippen. Dan maken wij de foto vierkant en past hij wel in de afmeting 40×40 CM of 50×50 CM.
 • Staan er personen op de foto: Het is belangrijk om te bekijken of er personen van een afstand in beeld gebracht moeten worden. Als je voor een kleinere afmeting kiest, dan zullen de gezichten niet goed te herkennen zijn. Het is dan verstandiger om te kijken naar grotere afmeting.
 • Staan er personen op de foto, maar deze is gedetailleerd genoeg en van dichtbij gemaakt: Als dit het geval is dan is de grote minder van belang. Het is altijd verstandig als er gezichten of personen onderscheiden moeten worden om een grotere afmeting te nemen. In het voorbeeld hieronder kan u duidelijk zien hoe de layout van de foto uiteindelijk gemaakt is nadat hij beoordeeld is door ons. De onderstaande foto is gemaakt in de afmeting 40x60CM

Custom diamond painting seos shop  

Vragen over afmetingen van je diamond painting of foto bewerken?

Wilt je een diamond painting eigen foto bestellen en je twijfelt over de afmeting? Wij zullen altijd na het bestellen jouw foto controleren en als er wijzigingen samen met jou de beste afmeting kiezen. Als de gekozen foto bewerkt moet worden, dan zullen wij dit voor jou doen. Wij hebben professionele foto bewerk software waarmee wij jarenlange ervaring hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op na jou bestelling.

Diamond painting eigen foto bestellen

Hoe gaat het bestellen van een diamond painting met eigen foto in zijn werk?

In onze winkel hebben wij een artikel staan. Dat kan je vinden door naar de “doe zelf” categorie te gaan of te zoeken in onze winkel op “custom diamond painting”. Als je dat hebt gedaan, dan raden wij je aan om de onderstaande korte video te bekijken. Hierin is stap voor stap te zien hoe je de bestelling afmaakt en eventueel een kortingscode toevoegt. Wij raden elke klant aan om een account te maken op onze website, hiermee spaar je tijdens elke bestelling voor DPW spaarpunten. Deze punten kan je weer inwisselen voor gratis producten of grote kortingen op diamond paintings. Het maken een account kan tijdens het afrekenen. Ben je dit vergeten stuur ons dan even een mailtje.

In de onderstaande video kan u zien hoe het uploaden van een foto in zijn werk gaat. Volgt u ons al op Instagram? De 100ste volger krijgt van ons een diamond painting pakket ter waarde van 75 euro.

 

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

2 reacties op “Wat is een goede foto voor Diamond Painting?

 1. Pingback: Seos Shop ® – Verpackungen und Diamond Paintings - DiamondPainting123.de

 2. Jacques Schermer zegt:

  Bekijk of de foto in landscape of portrait is gemaakt. Dit houdt in dat je kan bekijken of de foto liggend of staand is gemaakt. Een staande foto is bijvoorbeeld deze foto: Deze foto is niet geschikt voor de afmeting 30×30 of 40×40.
  In dit artikel, Wat is een goede foto voor diamond painting, staat een fout, een staande foto moet zijn een liggende foto!
  Groeten,
  Jacques Schermer
  Fotograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *