Home • Affiliate Programma

Werk samen

Meld je aan

Voor Bloggers

Ben je een blogger die gepassioneerd is over creativiteit, DIY-projecten, of welzijn? Door samen te werken met ons op affiliatebasis, kun je je lezers waardevolle content bieden terwijl je ook verdient aan elk door jou gerefereerd aankoop. Sluit je aan bij ons netwerk en help ons de vreugde van creatief bezig zijn te verspreiden!
 

Voor Influencers

Heb je een invloedrijk sociaal platform en wil je jouw volgers inspireren met unieke en zinvolle producten? Partner met ons als affiliate en introduceer je publiek aan onze duurzaam geproduceerde creatieve sets. Profiteer van competitieve commissies en versterk je merk met onze hoogwaardige producten.
 

Voor YouTubers

Als YouTuber met een focus op creatieve inhoud, lifestyle of self-care, kun je onze partner worden in het promoten van ontspanning en creativiteit. Laat zien hoe onze producten in actie zijn en verdien geld met elke verkoop die via jouw kanaal komt. Doe mee met ons affiliate programma en creëer content die echt resoneert met je kijkers.

Voor de liefhebbers van nummers

Word lid van ons affiliate programma en geniet van talrijke voordelen: competitieve commissies op elke verkoop, toegang tot exclusieve promotiematerialen, regelmatige updates over nieuwe en seizoensgebonden producten, gepersonaliseerde ondersteuning van ons toegewijde affiliate team, en de kans om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap die waarde hecht aan creativiteit en duurzaamheid.

4.9%

Gemiddeld conversiepercentage

4x

Verhoging in
retentie

125

Actieve partners

Sluit je aan

Begin met het plannen van jouw eerste campagne.