Home • over ons

Over DPW

“Het begon enkele jaren geleden… mijn moeder was erg gestresst, vond het lastig om tot rust te komen en had soms niet eens tijd om te lunchen. Dag én nacht deed ik mijn best om een uitlaat klep te vinden voor haar, al was het een half uur per dag. Alles veranderde toen ik haar eerste diamond painting pakket gaf” –
Diamond painting winkel eigenaar Albin Hot

“Alhoewel ze direct verliefd was op de pakketten, vond ik het erg lastig  om leuke, betaalbare pakketten te vinden in Nederland die snel leverbaar waren. Dus besloot ik zelf om de leukste pakketten te vinden waar mijn moeder en duizenden andere klanten verliefd op zijn!”

Een klein familie bedrijf

Diamondpaintingwinkel.com is een klein familiebedrijf van drie personen, waar wij onze gezamenlijke passie voor creativiteit tot uiting brengen door het verkopen van diamond paintings. Dit bedrijf is ontstaan uit onze liefde voor kunst en handwerk, met als doel om iedereen de mogelijkheid te bieden iets prachtigs met eigen handen te creëren. Elk product dat wij aanbieden, is zorgvuldig uitgekozen en wordt verkocht als een deel van onze gedeelde droom. We benaderen elke klant persoonlijk en zetten ons volledig in voor de kwaliteit van onze producten. Onze diamond paintings zijn niet alleen een manier om te ontspannen, maar ook een uitdrukking van onze toewijding en passie, waardoor onze klanten kunnen genieten van de therapeutische voordelen van het creëren.

Bezoek onze winkel

Goede doelen

Naast onze passie voor diamond paintings, vinden we het bij ons familiebedrijf essentieel om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen. We geloven sterk in het samenwerken voor een betere wereld en nemen dit mee in alles wat we doen. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, waar we ons in 2023 hebben ingezet om geld in te zamelen voor kinderen die getroffen zijn door kanker. Deze inspanningen hebben succesvol bijgedragen aan de glimlachen van 250 kinderen.

Lees verder

Onze favorieten

Nieuw
-25%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: € 39,99.Huidige prijs is: € 29,99.