Home • Bestelling volgen

Volg jouw bestelling

 

Hij is er bijna… 📦 Sta je al te wachten bij de brievenbus? Dat is begrijpelijk! Wie wil er nou niet zo’n mooie painting ontvangen en aan beginnen!

Toch is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende aspecten, lees deze pagina goed door. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoek raken, het niet thuis zijn of schade aan jouw pakket door transport.

Hoe werkt het?

Als jij een bestelling hebt geplaatst op onze website dan gaan wij direct voor jou aan de slag, wij printen jouw canvas, zoeken jouw steentjes bij elkaar, pakken de accessoires erbij en pakken het stevig in. Hierdoor garanderen wij een goede aflevering, vanaf dit punt laten we het over aan onze partner. Dit is GLS. Wij werken al jarenlang samen met GLS en zijn erg blij dat zij een duurzame bezorging aanbieden. Zo verkleinen wij onze ecologische voetafdruk.

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.