Bestelling volgen

Volg jouw bestelling hieronder

Volg jouw bestelling

Hij is er bijna… 📦 Sta je al te wachten bij de brievenbus? Dat is begrijpelijk! Wie wil er nou niet zo’n mooie painting ontvangen en aan beginnen! 

Toch is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende aspecten, lees deze pagina goed door. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoek raken, het niet thuis zijn of schade aan jouw pakket door transport.

Verwijs je vrienden door

Hoe werkt het?

Als jij een bestelling hebt geplaatst op onze website dan gaan wij direct voor jou aan de slag, wij printen jouw canvas, zoeken jouw steentjes bij elkaar, pakken de accessoires erbij en pakken het stevig in. Hierdoor garanderen wij een goede aflevering, vanaf dit punt laten we het over aan onze partner. Dit is GLS. Wij werken al jarenlang samen met GLS en zijn erg blij dat zij een duurzame bezorging aanbieden. Zo verkleinen wij onze ecologische voetafdruk.

Houd jouw e-mail in de gaten

De dag dat jij het pakket zal ontvangen, krijg je een e-mail van GLS. De e-mail ziet er als volgt uit.

SMS bericht van GLS

Heb jij bij het plaatsen van een bestelling jouw telefoonnummer ingevoerd? Dan ontvang jij een SMS bericht van GLS wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Het SMS bericht ziet er als volgt uit.

GLS aflever SMS

Wees alert, er vindt steeds meer phishing plaats, twijfel jij of een ontvangen bericht wel echt is? Neem dan direct contact met ons op, onze IT-specialisten kijken er graag naar voor jou!

Status opvragen bestelling

Wil jij de status van jouw bestelling opvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. De gemiddelde reactietijd is 1-2 uur. 

Verwijs je vrienden door