Diamond Painting Pakketten

Alle diamond painting pakketten die je in onze winkel kan vinden zijn compleet. Als je een diamond painting bestelt dan krijg je alle toebehoren thuis gestuurd inclusief de steentjes en canvasdoek. Hiermee kan je een prachtige diamond painting maken. Hieronder zullen wij een opsomming geven van alle onderdelen die in een diamond painting pakket aanwezig zijn van SEOS Shop. Wij hebben een uniek diamond painting pakket, u zal dit bij geen enkele andere winkel vinden. 

Diamond Painting pakket kopen/inhoud

Het pakket wordt verpakt in een prachtige doos. Zo blijft je diamond painting goed beschermd tijdens het vervoer.

Toolsetje

Als je het pakket open maakt, zit in het pakket een luxe toolsetje. Dit zijn de accessoires om het diamond painting pakket te maken. Ben je minder bekend met diamond painting en kan je nog wat tips en trucs gebruiken? Neem dan onze handleiding door die wij op de website hebben staan. Hier staan erg bruikbare tips in van onze klanten. In elk pakket van ons zit een luxe toolset, hierin zit een scherpe pincet waarmee je elk steentje goed kan beetpakken en rechtzetten of aftrekken van het canvasdoek.

Legenda DPW

In de doos zit een canvasdoek, deze is bedrukt met allemaal kleine tekens. Deze corresponderen met de kleurcode achter het symbool. Volg de legenda en er zal een prachtige creatie tot leven komen. In het diamond painting pakket zit een Nederlandstalige handleiding als extraatje.

Diamond painting pakketten ronde steentjes

Wij hebben op dit moment geen ronde steentjes in ons assortiment. Wij zijn wel van plan om deze toe te voegen, maar op dit moment merken wij dat onze klanten veel liever werken met vierkanten steentjes. Het eindresultaat wordt veel mooier en strakker met vierkanten steentjes. Als je liever ronde steentjes hebt, dan is het mogelijk. Geef dat aan bij je diamond painting bestelling en wij zullen hem speciaal voor je maken met ronde steentjes.

Diamond Painting in een platte doos

Bijna alle diamond paintings worden opgerold opgestuurd. Sinds kort hebben wij daarom een nieuwe doos ontworpen. Wij verkopen als enige winkel in Nederland onze diamond paintings in een platte doos met nog meer extra’s. Deze krijgt u inclusief de platte doos zodat u direct kan beginnen en genieten van uw diamond paintings.

Diamond Painting eigen foto pakketten

Het beoordelen van een foto zodat die prachtig wordt. Dat doen wij elke dag, daarom durven wij te stellen dat wij de mooiste diamond paintings maken. Er zit ontzettend veel verschil in welke diamond painting pakketten er verkocht worden. Wat wij anders doen houden wij voor ons zelf. Wij beoordelen elke foto op de juiste kleuren en belichting. Daarom verkopen wij de mooiste diamond paintings. Op deze pagina staan onze SEOS Shop diamond painting pakketten.  

Diamond Painting kopen bij Hema, kruidvat, blokker?

Wij hebben enkele winkels beoordeeld. In de artikelen op onze blog staan ze allemaal. Wij verkopen ook diamond paintings in onze winkel op blokker. Lees hier de reviews van de winkels

Bekijk onze bestverkochte artikelen

-58%
Oorspronkelijke prijs was: € 40,00.Huidige prijs is: € 16,95.
-60%

Diamond painting steentjes

Vierkante steentjes

Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 0,99.
-60%

Diamond painting steentjes

Diamond Painting Ronde steentjes

Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 0,99.
 8,95
-34%
Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 22,95.
-47%
Oorspronkelijke prijs was: € 30,00.Huidige prijs is: € 16,00.
-39%
Morgen in huis
Oorspronkelijke prijs was: € 35,95.Huidige prijs is: € 22,00.
-38%
Oorspronkelijke prijs was: € 25,95.Huidige prijs is: € 16,00.
-24%
Oorspronkelijke prijs was: € 45,95.Huidige prijs is: € 35,00.
Morgen in huis
 27,99