Diamond Painting overgebleven steentjes

Heeft u een diamond painting gemaakt? Wat kan u doen met al die overgebleven steentjes? Daar bieden wij vanaf vandaag een oplossing voor. U mag de overgebleven diamond painting steentjes opsturen naar ons. Wij zullen ze dan verwerken. Wat kunnen we mij deze steentjes? Wij kunnen deze opknappen en weer netjes maken. Het grote voordeel is dat dit een stuk beter is voor het milieu. Wilt u voor een diamond painting die u al aan het maken bent, diamond painting steentjes bestellen?

Wat kan ik doen met diamond painting steentjes die over zijn?

Hoe werkt het?

  • U kan via het formulier hieronder een kortingscode aanvragen.
  • Nadat u de kortingscode heeft ontvangen, kan u deze gebruiken in de diamond painting winkel.
  • Hiermee willen wij de kosten die u maakt voor het versturen van de steentjes naar ons compenseren.
  • U mag de steentjes opsturen naar het adres dat in het bericht staat. Als de steentjes binnen gekomen zijn, controleren wij deze en krijgt u een kortingscode van ons te gebruiken bij een nieuwe bestelling.
  • Doe de steentjes in een envelop, plak de envelop nog even dicht met plakband.

Voorwaarde

  • De steentjes moeten in goede staat zijn. Geen gaten of andere beschadigingen.
  • U kunt alleen nog ongeopende zakjes retour sturen. Hiermee voorkomt u dat de steentjes zoekraken tijdens de verzending.
  • De kortingscode en DPW punten zijn direct in te gebruiken in de winkel.

Diamond painting steentjes bestellen

Heeft u een diamond painting ontvangen, maar komt u steentjes te kort? Dan kan u sinds kort via onze winkel nieuwe diamond painting steentjes bestellen. Wij verkopen via deze productpagina de steentjes. U vindt hier ook alle informatie en kleurcodes.

Als u het formulier hieronder invult, dan nemen wij via de email contact met u op. Wij maken de punten en de kortingscode voor u in orde. De gemiddelde verwerkingstijd als de diamond painting steentjes binnenkomen bij ons is op dit moment 1 a 2 werkdagen.

Aanmelden overgebleven diamond painting steentjes