Vragen? Stuur een berichtje!

Heb je vragen over jouw bestelling, wil je een voorbeeld of heb je een klacht? Schroom dan niet, wij helpen je graag verder! 

 

Contactmogelijkheden:

E-mail: Stuur ons een e-mail met jouw vraag op [email protected]

Telefoon: Bel ons op 06 47 65 35 78 (Ma-Vr 09;00-17;00)

 

Contactformulier: Vul het contactformulier onderaan de pagina in.

 

Whatsapp: Stuur ons een appje met de knop rechts op jouw scherm!

Staat het antwoord op jouw vraag hiertussen?

Misschien staat het antwoord hiertussen? Handig toch!

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van het bestelde product, als jouw artikel staat in de direct leverbaar categorie? Dan kan jij verwachten dat de bestelling binnen enkele werkdagen wordt geleverd. 

De gemiddelde levertijd van een eigen foto is 10-21 werkdagen.

Het annuleringsbeleid varieert per artikel, een eigen foto kan worden geannuleerd binnen twee uur na het plaatsen van de bestelling. Dit gebeurd kosteloos, als de productie is begonnen dan is het niet mogelijk om de eigen foto te annuleren. Een standaard painting kan geannuleerd worden totdat de bestelling is verzonden.

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van het bestelde product, als jouw artikel staat in de direct leverbaar categorie? Dan kan jij verwachten dat de bestelling binnen enkele werkdagen wordt geleverd. 

De gemiddelde levertijd van een eigen foto is 10-21 werkdagen.

Wij leveren diamond paintings internationaal, wil jij een painting internationaal versturen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Zeker! Wil jij een layout ontvangen voordat jij een painting besteld? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wij maken deze gratis voor jou.

Geen zorgen! Wij hebben een gratis steentjes nalever service. Bij iedere bestelling kan jij eenmalig gratis steentjes ontvangen, dus mis jij steentjes? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wij lossen dit voor u op!

Een bestelling annuleren kan tot 2 uur na het voldoen van de betaling. Stuur een mail naar [email protected]

Onderwerp: ANNULEREN BESTELLING + jouw bestelnummer

Is de 2 uur verstreken? Dan is het helaas niet mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Het is helaas niet mogelijk om een Diamond Painting eigen foto te annuleren, aangezien de tijd en de materialen al in gebruik zijn genomen.

We betreuren het ten zeerste dat je problemen ondervindt met je bestelling. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, maar we zijn ook maar mensen.

Wat wordt bedoeld met een beschadigd artikel? Een beschadigd artikel is een defect dat de klant belet om het product te gebruiken. Denk hierbij aan een gescheurd canvas of het ontvangen van een verkeerd beeld. In dergelijke gevallen zullen wij het artikel vervangen en in orde maken.

Wat wordt niet beschouwd als een beschadigd artikel?

Indien je canvas tijdens het transport kreukels heeft opgelopen, kan dit worden verholpen door het doek te strijken of uit te rekken. 

Mochten er steentjes of een accessoire ontbreken, dan sturen we deze graag naar je op.

Als je bestelling is verzonden in een beschadigde doos, is dit geen reden voor compensatie. De doos dient ter bescherming en is niet essentieel voor het voltooien van je schilderij.

Van gedachte veranderd? Helemaal geen probleem! Voor een retournering moet het product ongebruikt teruggestuurd worden, volledig functioneel, zonder schade en in zijn originele hersluitbare verpakking zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de retourkosten. 

Stel ons op de hoogte dat jouw retour eraan komt, anders kan dit leiden tot het verloren gaan van jouw retournering. Stuur ons een e-mail naar het volgende e-mailadres: [email protected]

Onderwerp: RETOUR + jouw bestelnummer

Ons retouradres is 

Diamondpaintingwinkel.com
Goudenstein 104
3772LG Barneveld

Retourneer jouw product niet voordat jij een bevestiging hebt ontvangen van de klantenservice. Weiger jouw bestelling ook niet voor de deur, wij kunnen het artikel hierdoor ook niet retour ontvangen, daardoor is het niet mogelijk om jouw geld terug te storten. 

Let op, op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden! 

De levertijd is afhankelijk van het bestelde artikelen. Artikelen uit de direct leverbaar categorie worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

De levertijd van een diamond painting eigen foto is 10-21 werkdagen.

Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een track and trace, deze kan je invoeren en jouw bestelling stapvoets volgen! 

Jouw antwoord niet gevonden? Ik help je graag verder!

Ik probeer jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!