Home • Help

Klantenservice

Wij staan 24/7 voor jou klaar. 
Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Diamond Painting, staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan de pagina! 

Veelgestelde vragen

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van het bestelde product, als jouw artikel staat in de direct leverbaar categorie? Dan kan jij verwachten dat de bestelling binnen enkele werkdagen wordt geleverd.

De gemiddelde levertijd van een eigen foto is 10-21 werkdagen.

Het annuleringsbeleid varieert per artikel, een eigen foto kan worden geannuleerd binnen twee uur na het plaatsen van de bestelling. Dit gebeurd kosteloos, als de productie is begonnen dan is het niet mogelijk om de eigen foto te annuleren. Een standaard painting kan geannuleerd worden totdat de bestelling is verzonden.

Wij leveren diamond paintings internationaal, wil jij een painting internationaal versturen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Zeker! Wil jij een layout ontvangen voordat jij een painting besteld? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wij maken deze gratis voor jou.

Geen zorgen! Wij hebben een gratis steentjes nalever service. Bij iedere bestelling kan jij eenmalig gratis steentjes ontvangen, dus mis jij steentjes? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wij lossen dit voor u op!

Ruilen & Retourneren

Ontevreden over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met jou een oplossing kunnen vinden, ons e-mailadres is [email protected]. Wij reageren binnen 4 uur op jouw e-mail.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product voldoen aan: 
In originele staat zijn;
Voorzien van alle labels en etiketten:
Bij ontvangst beschadiging is aangegeven:
Geen gebruikerssporen bevatten. 

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden: 
Diamond Painting eigen foto
Artikelen die zijn beschadigd na gebruik
Standaard paintings groter dan 40x60cm.

Van gedachte veranderd? Helemaal geen probleem! Voor een retournering moet het product ongebruikt teruggestuurd worden, volledig functioneel, zonder schade en in zijn originele hersluitbare verpakking zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de retourkosten. 

Stel ons op de hoogte dat jouw retour eraan komt, anders kan dit leiden tot het verloren gaan van jouw retournering. Stuur ons een e-mail naar het volgende e-mailadres: [email protected]

Onderwerp: RETOUR + jouw bestelnummer

Ons retouradres is 

Diamondpaintingwinkel.com
Goudenstein 104
3772LG Barneveld

Retourneer jouw product niet voordat jij een bevestiging hebt ontvangen van de klantenservice. Weiger jouw bestelling ook niet voor de deur, wij kunnen het artikel hierdoor ook niet retour ontvangen, daardoor is het niet mogelijk om jouw geld terug te storten. 

Let op, op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden! 

We betreuren het ten zeerste dat je problemen ondervindt met je bestelling. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, maar we zijn ook maar mensen.

Wat wordt bedoeld met een beschadigd artikel? Een beschadigd artikel is een defect dat de klant belet om het product te gebruiken. Denk hierbij aan een gescheurd canvas of het ontvangen van een verkeerd beeld. In dergelijke gevallen zullen wij het artikel vervangen en in orde maken.

Wat wordt niet beschouwd als een beschadigd artikel?

Indien je canvas tijdens het transport kreukels heeft opgelopen, kan dit worden verholpen door het doek te strijken of uit te rekken. 

Mochten er steentjes of een accessoire ontbreken, dan sturen we deze graag naar je op.

Als je bestelling is verzonden in een beschadigde doos, is dit geen reden voor compensatie. De doos dient ter bescherming en is niet essentieel voor het voltooien van je schilderij.

Bestelling & Levering

De bezorgtijd voor Nederland en België bedraagt doorgaans 1 tot 4 weken. Bestellingen worden verpakt in een stevige doos om ervoor te zorgen dat uw producten onbeschadigd aankomen.
De diamond paintings worden opgerold in een beschermd materiaal. Pakketten worden verzekerd verzonden via DHL, DPD en PostNL. Het kan voorkomen dat de levering wat langer op zich laat wachten; in dat geval zullen we ons best doen om u hiervan op de hoogte te stellen. Houd in dergelijke situaties rekening met een verlengde levertijd van 4 tot 6 weken.

De levertijd is afhankelijk van het bestelde artikelen. Artikelen uit de direct leverbaar categorie worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

De levertijd van een diamond painting eigen foto is 10-21 werkdagen.

Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een track and trace, deze kan je invoeren en jouw bestelling stapvoets volgen! 

Neem contact met ons op

Service is onze prioriteit en daarom zijn wij op veel verschillende manieren bereikbaar. Doorgaans reageren wij gemiddeld binnen 4 uur op vragen, vul het contactformulier hieronder in!