Wij zijn op zoek naar diamond painters, kom jij helemaal tot rust als je aan het painten bent? Heb jij tijdens het maken van je diamond painting meteen een rustige hartslag? 💓 Dan zijn wij op zoek naar u. Wij willen graag in contact komen met echt ervaren diamond painters. Wij willen namelijk onze nieuwe producten gaan uittesten met jullie. Wat hebben wij daarvoor nodig? Dat zal allemaal duidelijk worden in de tekst hieronder.

Diamondpaintingwinkel.com zoekt Diamond Painters

Wij willen alle nieuwe producten die wij introduceren eerst gaan laten testen door enkele ervaren painters Dit gaan wij doen samen met jullie. Het enige wat wij vragen is dat u eerlijk bent over uw ervaring. Dat u voldoende tijd heeft om onze pakketten en accessoires uitvoerig te testen. Voor dat u zich kan opgeven, kan u even rustig ons assortiment doornemen. Zitten hier al veel paintings die u al heeft gemaakt? Wij zijn namelijk heel erg benieuwd naar het eindresultaat. U mag dit altijd met ons delen, via de email [email protected].

Wij hebben op Facebook een speciale besloten groep. Hierop delen wij exclusieve tips en kortingscodes. Als u hier nog geen lid van bent, kan u dat doen via deze link.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat u zich heeft aangemeld, met uw naam en emailadres. Zullen wij contact met u opnemen. Wij verwachten gemiddeld 6 producten per goedgekeurde aanmelding te laten testen. Dit kunnen er natuurlijk altijd meer worden. Wij nemen contact met u op. Wij zullen u vragen of u beschikbaar bent. Wij verwachten namelijk nadat het artikel is geleverd binnen ongeveer 2 weken een klein verslag. Dit mag uiteraard ook een video zijn, met deze tips zullen wij het product dan verder verbeteren. Wij gaan vervolgens het artikel aanpassen en sturen het nieuwe exemplaar opnieuw naar u toe.

Enkele voorbeelden:

Wij zullen een nieuw canvas gaan testen.

Wij testen een nieuwe layout van het design.

Nieuwe accessoires om het gemakkelijker te maken voor nieuwe painters.