Diamond Paintings met 50% korting!

Maak kennis met de Diamond Painting uitverkoop van SEOS Diamond Paintings


PAINTINGS


ACCESSOIRES

Verdien diamond painting punten

Alle paintings op deze pagina zijn op voorraad en zijn tot wel 60% afgeprijsd!

Ontvang 500 diamond painting punten

Draag een steentje bij aan het milieu met de duurzame SEOS pakketten.

Diamond painting cadeau

Ontvang een gratis cadeau bij een bestelwaarde vanaf €70

Dieren


BEKIJK ALLES

Accessoires


BEKIJK ALLES

Diamond Paintings van het merk SEOS

SEOS SHOP is een gevestigd merk in de wereld van Diamond Painting, dat al 7 jaar lang een reputatie heeft opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten. Met een aanbod dat zich kenmerkt door de mooiste en meest gedetailleerde Diamond Painting-ontwerpen, heeft SEOS SHOP een trouwe klantenkring weten op te bouwen. De onderneming is niet alleen bekend om de kwaliteit van haar producten, maar ook om haar uitstekende klantenservice en razendsnelle levering. De overtuigende prestatie van het merk wordt onderstreept door meer dan 2000 positieve klantbeoordelingen, wat getuigt van de betrouwbaarheid en de hoge mate van klanttevredenheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in je Diamond Painting-avontuur, dan is SEOS SHOP een keuze waar je op kunt vertrouwen.

Waar kan ik het beste diamond painting bestellen?

De beste plek om diamond painting te bestellen is bij gespecialiseerde online winkels of kunst- en hobbywinkels met goede recensies en betrouwbare levering, zoals Diamond Painting winkel, zij werken samen met het merk SEOS en hebben 2000+ positieve reviews op Trustpilot.

Hoe werk je een diamond painting af?

Nadat alle steentjes zijn aangebracht, druk je ze goed aan voor hechting. Voor extra bescherming kun je een sealant aanbrengen. Optioneel kun je het werkstuk inlijsten met de volgende methode.

Waar moet je beginnen met diamond painting?

Begin meestal in de hoek, vaak de rechterbovenhoek, en werk van daaruit naar beneden en naar de zijkanten. Volg de kleurcodes op het canvas.

Wat is beter ronde of vierkante diamond painting?

Ronde steentjes zijn makkelijker en sneller te plaatsen, maar vierkante steentjes geven een voller en gedetailleerder eindresultaat.

Hoe duur is een diamond painting?

De prijs varieert sterk, van ongeveer €10 voor eenvoudige kits tot boven de €50 voor grotere, meer gedetailleerde ontwerpen. In de uitverkoop kosten de paintings gemiddeld €15,-

Hoe bewaar je Diamond Painting steentjes?

Bewaar de steentjes in luchtdichte zakjes of speciale sorteerdozen met kleine potjes.

Kan Diamond Painting uitdrogen?

Nee, diamond painting steentjes zijn van plastic en drogen niet uit. De lijm kan echter uitdrogen als deze niet goed is afgesloten.

Veelgestelde
vragen

arrow_upward-svgZijn de diamond paintings in de uitverkoop van dezelfde kwaliteit als de regulier geprijsde kits?

Ja, de diamond paintings in de uitverkoop zijn van dezelfde hoge kwaliteit als onze regulier geprijsde kits. De uitverkoop vindt plaats om ruimte te maken voor nieuwe collecties, maar alle kits ondergaan dezelfde strenge kwaliteitscontroles.

arrow_upward-svgHoe lang duurt de uitverkoop?

Onze uitverkoop is voor een beperkte tijd beschikbaar, de tijd van een uitverkoop duurt tot de voorraad op is. Gemiddeld duurt dit 1-2 dagen, dus wees snel!

arrow_upward-svgWat is de levertijd voor diamond paintings in de uitverkoop?

De levertijd is doorgaans tussen de 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van jouw locatie.

arrow_upward-svgWat is het retourbeleid voor items in de uitverkoop?

Items in de uitverkoop kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits ze ongeopend en in originele staat zijn. Houd er rekening mee dat de klant verantwoordelijk is voor de retourverzendkosten.

arrow_upward-svgZijn alle benodigdheden inbegrepen in de diamond painting kits in de uitverkoop?

Ja, elke diamond painting kit in de uitverkoop bevat alles wat je nodig hebt om het project te voltooien: het canvas, alle benodigde diamanten, een applicatorpen, een schudbakje en was.