Betreed de wereld van Diamond Painting

Dit artikel is geschreven door:

Betreed de wereld van kleuren en glinstering met diamond painting.

INHOUDSOPGAVE

Diamond painting is een van de creatieve bezigheden die je niet mag missen. Het combineert moderne techniek, plezier en ontspanning. Het hele proces is eenvoudig en je kunt er een uniek schilderij mee creëren dat je interieur perfect zal versieren.

Fantastische Hobby

Als je affiniteit hebt met kunst en je eigen schilderij wilt maken, dan is diamond painting de perfecte keuze. Creatief bezig zijn thuis is vermakelijk, je kunt er heerlijk bij ontspannen en het resultaat is een origineel kunstwerk. Dit creatieve proces is niet veeleisend. Het enige dat je nodig hebt, is een kleverig canvas, kleine diamantjes en een diamond painting pen. Dit alles is beschikbaar in een handige set zodat je direct kunt beginnen met creëren. De sprankelende steentjes zijn gewoonweg betoverend en zullen je snel voor zich winnen.

Schoonheid en Originaliteit

Er zijn vele verschillende motieven beschikbaar. Of je nu aangetrokken wordt door abstractie, dierenmotieven, natuur, bloemen, of het universum, je zult zeker iets vinden dat bij jou past. Met diamond painting kun je zelfs vastleggen:

  • je favoriete plek,
  • een personage uit een film,
  • een beroemdheid,
  • een kunstwerk van een bekende artiest.

 

-70%
 11,95
-60%

Diamond painting steentjes

Vierkante steentjes

 0,99
-60%

Diamond painting steentjes

Diamond Painting Ronde steentjes

 0,99
 8,95
-34%
 22,95
-47%
 16,00
-39%
Morgen in huis
-38%

Er zijn ook meerdelige motieven beschikbaar die bestaan uit verschillende diamond paintings, dit zijn 3 luiken – zo wordt het glinsterende kunstwerk een echte blikvanger in de kamer. 

Daarnaast kun je niet alleen kiezen uit vele verschillende vooraf bepaalde motieven, maar je kunt ook je eigen foto op het canvas laten afdrukken. De template met kleurrijke symbolen leidt je gemakkelijk naar waar je de individuele steentjes moet plakken. Zo creëer je onder je handen een originele interpretatie van je favoriete moment.

Verbetering van aandacht en concentratie

Gezien het feit dat je werkt met echt kleine diamantjes, zul je zeker niet zonder geduld, precisie en aandacht voor detail kunnen. Het concentreren op de juiste plaatsing van de steentjes zal je helpen om je aandacht en concentratie te verbeteren. Hierdoor kun je ten minste even de dagelijkse zorgen en stress vergeten, wat leidt tot ontspanning en een verbeterde stemming.

Diamond painting biedt een geweldige manier om te ontspannen. Met kleurrijke steentjes kun je ontspannen, creativiteit de ruimte geven en wolken verdrijven. Tegelijkertijd creëer je een uniek schilderij dat er fantastisch uit zal zien in je interieur.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *