Dit artikel is geschreven door:

Eigen foto diamond painting snelle levering?

INHOUDSOPGAVE

Diamond Painting Eigen foto Snelle levering

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om je huis of kantoor te decoreren? Probeer een diamond painting eigen foto! Upload je eigen foto om een uniek design te creeeëren en wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk!

Waar moet je op letten bij het maken van een foto voor diamond painting?

Als je een foto wilt maken voor diamond painting, moet je erop letten dat de foto scherp is. Je wilt niet dat de foto wazig is, omdat dit het maken van het diamond painting moeilijker maakt. Het is ook belangrijk dat de foto niet te druk is. Als er te veel details in de foto zitten, kan het maken van het diamond painting lastig zijn. Kies daarom een foto met minder details. Tot slot is het ook belangrijk dat je een contrasterende achtergrond kiest, want als de achtergrond te donker of te licht is, dan is het lastig om de diamantjes goed te zien. Als je aan al deze dingen denkt, dan maak je vast en zeker een mooie painting.

Eigen foto’s toevoegen aan je Diamond Painting

Als je een Diamond Painting Eigen Foto wilt maken met een eigen foto, dan is dat heel eenvoudig te doen! Je hebt alleen een foto nodig die je wilt gebruiken. Als je zelf de foto hebt bewerkt, moet je ervoor zorgen dat hij op de juiste grootte is. De foto moet ongeveer 200×200 pixels zijn. Als je de foto op de juiste grootte hebt, kun je hem opslaan als een .jpg-bestand. Dan kun je de foto uploaden naar onze website en selecteren als je achtergrond voor je Diamond Painting. Wij zullen ervoor zorgen dat de foto wordt afgewerkt en besteld.

Wil je niet zelf je foto bewerken? Geen probleem! Met onze service kan je iedere willekeurige foto insturen, dan zorgen wij dat je een preview ontvangt voordat je de bestelling maakt. Zo ben jij zeker van jouw mooie ontwerp en kunnen wij de juiste foto voor je bestellen.

Tips voor het maken van een mooie diamond painting

Als je een mooie diamond painting wilt maken, moet je eerst goed nadenken over het ontwerp. Het is belangrijk om een ontwerp te kiezen dat niet te ingewikkeld is, omdat dit makkelijker is om te maken. Je kunt ook kiezen voor een ontwerp dat je erg leuk vindt, zodat het maken van de diamond painting een leuke ervaring is. Als je het ontwerp hebt gekozen, moet je de juiste materialen kiezen. Er zijn verschillende soorten diamond painting kits beschikbaar, dus je moet er eentje kiezen die bij jouw ontwerp past. Als je alles klaar hebt, is het tijd om aan de slag te gaan! Volg de instructies op de kit en maak je diamond painting. Als je klaar bent, zal je genieten van je mooie ontwerp.

Snelle levering van je Diamond Painting

Wanneer je een diamond painting wilt maken van je eigen foto, is het belangrijk dat je deze snel kan laten leveren. Plaats je je bestelling bij ons op de website, dan heb je je custom diamond painting al binnen 3 tot 5 weken in huis! Zo weet je zeker dat je snel geniet van je nieuwe aankoop! Heb je een spoedbestelling? Laat het ons gerust weten, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Bestel je diamond painting in onze webshop

In deze blog hebben we laten zien hoe je een eigen foto kunt uploaden naar onze website en deze vervolgens als diamond painting kan laten maken. We hebben ook laten zien dat wij snel kunnen leveren, want binnen 3 tot 5 weken heb je je foto als diamond painting in huis! Dit is dus ideaal als je snel een cadeau voor iemand nodig hebt. Heb je nog vragen over diamond painting eigen foto en de levering hiervan? Stel ze gerust. Met onze creatieve harten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via de website, het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]. We helpen je graag!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *