Gezellig werken aan diamond painting kerstkaarten met senioren

Dit artikel is geschreven door:

Diamond painting kerstkaarten maken met de inwoners Neboplus Barneveld

INHOUDSOPGAVE

Het afgelopen jaar hebben wij erg ons best gedaan om een steentje bij te dragen aan de samenleving en een positieve impact achter te laten op de mensen om ons heen. Dit is te zien aan onze goede doelen initiatief maar ook aan de samenwerking met Neboplus in Barneveld. Lees alles over onze samenwerking met Neboplus hieronder en wie weet komen wij binnenkort bij jouw organisatie langs voor een diamond painting middag!

Samenwerking met Neboplus

Onze samenwerking met Neboplus Barneveld ontstond vanuit een gedeelde passie voor creativiteit en gemeenschapszin. Het idee om samen Diamond Painting kerstkaarten te maken, was een natuurlijke fusie van onze expertise in creatieve kunstvormen en de behoefte aan zinvolle, verrijkende activiteiten voor de bewoners van Neboplus.


Kerstkaarten zijn meer dan alleen seizoensgebonden groeten; ze zijn symbolen van verbinding en zorg. Door Diamond Painting te integreren – een kunstvorm die zowel geduld als aandacht vereist – wilden we een activiteit aanbieden die niet alleen creatief is, maar ook therapeutisch. Het gedetailleerde werk stimuleert fijne motoriek en cognitieve vaardigheden, terwijl het deelnemers in een meditatieve, rustgevende staat brengt.


Neboplus Barneveld, bekend om zijn warme en zorgzame benadering, biedt een thuis voor ouderen waar ze respect, liefde en aandacht krijgen. Hun bewoners, variërend van zelfstandig levende senioren tot mensen die intensievere zorg nodig hebben, waren de perfecte deelnemers voor dit project. De interactie met kunst en creativiteit biedt hen een unieke manier om zich uit te drukken en verbinding te maken met anderen.

 

De Dag van de Samenwerking

De dag zelf was een prachtige mix van kleuren, lach en gedeelde verhalen. De deelnemers, begeleid door ons team en het personeel van Neboplus, gingen aan de slag met hun Diamond Painting kits. De concentratie en het enthousiasme waren voelbaar; bewoners die normaal stil waren, kwamen tot leven, terwijl anderen zorgvuldig de kleine steentjes op hun plaats legden.

 

Alhoewel het iets moeilijker begon, hadden de inwoners snel de smaak te pakken en toen gingen ze als een speer!


De gemaakte kerstkaarten varieerden van traditionele kersttaferelen tot meer abstracte ontwerpen, elk uniek en persoonlijk. 


Deze samenwerking was meer dan alleen een dag van knutselen; het was een kans om bij te dragen aan het welzijn van de bewoners. Het bood hen een platform voor zelfexpressie, stimuleerde sociale interactie, en bracht een zinvolle verandering in hun dagelijkse routine. Voor ons team was het een bevestiging van de kracht van kunst en gemeenschap, en voor Neboplus was het een waardevolle toevoeging aan hun programma voor bewonersbetrokkenheid.


Deze dag zal herinnerd worden als een schitterend voorbeeld van hoe kleine momenten van creativiteit en zorg een blijvende impact kunnen hebben op het leven van mensen. Wij zullen ons blijven inzetten voor dit soort leuke samenwerkingen en hopen het komende jaar nog vaak bij Neboplus langs te gaan.

Terwijl we terugblikken op deze bijzondere dag van samenwerking en creativiteit, willen we van harte iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Een speciaal dankwoord aan het team en de bewoners van Neboplus Barneveld voor hun enthousiasme en de warme ontvangst. Ook gaat onze dank uit naar alle medewerkers en vrijwilligers van onze Diamond Painting winkel die hun tijd en vaardigheden hebben ingezet om dit project tot een succes te maken.

Wij nodigen u, onze gewaardeerde lezers, uit om uw gedachten en reacties op dit project met ons te delen. Bent u geïnspireerd geraakt? Heeft u ideeën voor toekomstige samenwerkingen of evenementen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Bezoek onze website om meer te ontdekken over onze Diamond Painting collecties en de producten die we aanbieden. Elk product dat u kiest, draagt bij aan het mogelijk maken van soortgelijke projecten in de toekomst. U vindt er een scala aan ontwerpen die zowel beginners als ervaren kunstenaars zullen aanspreken.

 

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van onze volgende creatieve samenwerking of wilt u een bijdrage leveren aan toekomstige projecten? We horen graag van u! Neem contact met ons op via onze website, waar u ook informatie vindt over hoe u kunt doneren of vrijwilliger kunt worden. Uw steun helpt ons om meer van deze verrijkende ervaringen te creëren en de kracht van kunst in de gemeenschap te verspreiden.

 

Samen kunnen we meer kleurrijke en betekenisvolle momenten creëren, zowel binnen onze gemeenschap als daarbuiten. We kijken uit naar uw betrokkenheid en steun!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *