Diamond painting klaar panda

Dit artikel is geschreven door:

Diamond Painting: Stap voor stap uitleg

INHOUDSOPGAVE

Net begonnen met Diamond Painting? Dan ben je op de juiste plek! Hieronder hebben wij een stap voor stap handleiding geschreven over hoe jij kan beginnen met Diamond Painting. Het is erg gemakkelijk en iedereen kan het doen! 

Waaruit bestaat een diamond painting pakket?

Een diamond painting wordt geleverd met verschillende accessoires; zoals het canvas, de diamond painting pen, een schudbakje, wax en de steentjes zijn natuurlijk niet te vergeten. Als referentie hebben wij een voorbeeld afbeelding hieronder toegevoegd. Zo vind je in een keer terug wat jouw bestelling allemaal bevat.

Diamond painting pakket

Beginnen met Diamond Painting

  • Rol het canvas uit, op een platte ondergrond. Het zal je vast opvallen dat er een legenda staat gedrukt op het canvas. Deze symbolen corresponderen met de symbolen op het canvas en deze zijn weer gekoppeld aan de steentjes. Dit klinkt heel ingewikkeld maar we hebben het in de volgende video duidelijk uitgelegd.

https://www.youtube.com/watch?v=nVBMjsliMiU

  • Kies een kleur waar je mee begint, giet een kleine hoeveelheid steentjes in het schudbakje. Als je het schudbakje een klein beetje kantelt en vervolgens voorzichtig heen en weer schudt, dan sorteren de steentjes zich vanzelf op de juiste manier.
  • Haal een klein stukje van de plaklaag af, haal niet de hele plaklaag er direct vanaf. Dit zal de Diamond Painting beschadigen. Is jouw plaklaag beschadigd? Dit kan gebeuren maar gelukkig zijn hier ook oplossingen voor. Het is belangrijk om het canvas bedekt te houden wanneer je er niet aan werkt.
  • Het roze blokje dat bij het pakket wordt geleverd is de wax, deze wax is gerold in plastic. Haal een klein beetje van het plastic van de wax af en druk de punt van jouw painting pen in de wax.
  • Pak nu met jouw diamond painting pen een steentje. Zodra het steentje aan jouw pen plakt, breng je het steentje aan op het juiste symbool op het canvas.
  • Als jouw steentjes niet goed vast blijven zitten aan de pen, voeg dan een stukje meer wax toe aan de pen.
  • Herhaal deze stappen totdat jouw canvas eruit ziet als het volgende kunstwerk van een van onze klanten:
  • Jouw Diamond Painting mooi afwerken? Dan is het inlijsten van jouw Diamond Painting een mooie manier om jouw diamond painting thuis tentoon te stellen.

Veel plezier met het maken van jouw kunstwerk!

Diamond painting klaar panda
Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *