Diamond Painting opbergen

Dit artikel is geschreven door:

Hoe berg je een afgeronde Diamond Painting op?

INHOUDSOPGAVE

Gefeliciteerd, je hebt jouw Diamond Painting afgerond! Nu is het tijd om jouw kunstwerk aan de wereld te laten zien. Je vraagt je vast af wat je kan doen met jouw afgeronde kunstwerk en hoe je jouw Diamond Painting kan bewaren. Er zijn veel manieren om jouw Diamond Painting opbergen, in deze blog gaan wij langs de leukste en creatiefste manieren om jouw kunstwerk het plekje te geven die het verdiend!

Hoe Diamond Painting bewaren?

Er zijn veel manieren om jouw Diamond Painting opbergen, je kan het kunstwerk ophangen met een magnetische lijst, als een cadeau geven of inlijsten en ophangen aan de muur. Als jij je afvraagt wat je kan doen met jouw afgeronde kunstwerken, dan is hier jouw antwoord!

Diamond Painting inlijsten

Het meest voorkomende fenomeen is het inlijsten van de Diamond Painting en een prachtig plekje geven aan de muur. Dit zorgt vaak voor de leukste reacties van vrienden en familie die over de vloer komen. Dan moet je de gezichten zien wanneer ze erachter komen dat jij dit zelf hebt gemaakt! Wanneer je opzoek gaat naar een frame dan is het erg belangrijk om de juiste afmetingen te hebben, meet deze daarom op. Zo voorkom je een miskoop en bespaar je weer kostbare centjes!

Maak gebruik van een portfolio map

Een portfolio map is gemaakt om waardevolle dingen goed te beschermen, dit komt perfect van pas met jouw kunstwerk. Met een portfolio map verzeker je de veiligheid van jouw Diamond Painting. Kies voor een grotere portfolio map, zelfs als jouw Diamond Painting momenteel kleiner is, een grotere map zorgt ervoor dat je niet voor ieder kunstwerk een nieuwe map hoeft aan te schaffen. Dit merk je zeker in de portemonnee!

Geef een kartonnen doos een nieuw leven

Een van de beste manieren om jouw afgeronde Diamond Painting te bewaren is door het hergebruiken van een kartonnen doos als een opberg container. Bijna iedereen heeft thuis wel twee oude dozen liggen die ze niet gebruiken en alleen maar stof zitten te verzamelen. In plaats van de dozen weg te zetten in de zolder kan je ze hergebruiken als opbergdozen voor jouw prachtige kunstwerken. Zolang de doos groter is dan de Diamond Painting hoef jij je niet druk te maken over de veiligheid van jouw kunstwerk. Je kan zelfs meerdere Diamond Paintings in één doos bewaren. Zorg er wel voor dat er een plastic laag zit tussen de kunstwerken. Dit kan zijn in de vorm van een plastic zak en of boterham zakjes, hier kan je volledig creatief in zijn.

Hou jouw Diamond Paintings mooi en veilig

Het bewaren van jouw Diamond Painting is erg belangrijk, zo kan je ervoor zorgen dat ze niet beschadigd of vies worden. Zelfs als je niet van plan bent om jouw kunstwerk op te hangen (misschien niet direct), je zal het kunstwerk wel zo moeten behandelen en een van de bovengenoemde manieren toepassen om jouw. Het aanschaffen van een portfolio map is geen verplichting. Je kan artikelen die je thuis hebt gebruiken om zo jouw eigen opbergdoos te maken.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

2 reacties op “Hoe berg je een afgeronde Diamond Painting op?

  1. Pingback: 5 Slimme manieren om jouw Diamond Painting op te bergen

  2. Pingback: 7 Slimme manieren om jouw Diamond Painting op te bergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *