DPW banner-min

Dit artikel is geschreven door:

Maak jouw quarantainetijd leuker met diamond painting

INHOUDSOPGAVE

Niemand had twee maanden geleden gedacht dat we de deur alleen noodzakelijk uit mochten. Heel Nederland ging massaal op zoek naar een nieuwe hobby. Puzzelen, tekenen, knutselen: overal op internet kwamen oproepen tevoorschijn voor deze vrijetijdsbestedingen. Maar wat als je heel snel klaar bent met puzzelen? Maak kennis met de nieuwste trend: diamond painting.

Wat is diamond painting?

Niet veel mensen weten dat diamond painting eigenlijk één van de grootste hobby’s van Nederland is. Het leggen van kleine diamantjes op een canvas doek. Met gebruik van een klein stukje wax plak je hele kleine steentjes van 2 bij 2 mm op het doek. Eigenlijk is het een soort puzzel, maar dan met diamantjes.

Maak een diamond painting van jouw favoriete foto

Zeker nu binnen blijven het advies is vanuit de regering, kun je je helemaal storten op jouw eigen diamond painting. En het mooie is: je kunt je eigen favoriete foto diamond painting maken. Geef hem bijvoorbeeld cadeau aan jouw geliefden, als je ze in deze tijd niet meer kunt bezoeken.

Diamond painting klaar en dan?

Je hebt ontzettend veel tijd en energie gestoken in het afmaken van jouw painting. Wat kun je er allemaal mee doen? Je kunt ervoor kiezen om je creatie in te lijsten, dit kan gewoon met een normale fotolijst. Tip: voordat je de painting gaat inlijsten, kun je hem het beste even een paar nachten laten rusten, zodat de steentjes goed blijven zitten. Hang hem aan de muur van jouw favoriete kamer.

 

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *