Dit artikel is geschreven door:

Nieuw in het assortiment: Diamond Painting Eigen Foto – Cartoon

INHOUDSOPGAVE

Diamond Painting Eigen Foto is al jaren een populair product. Je geeft je eigen foto een persoonlijke twist, wat een mooi cadeau is voor jezelf of voor je dierbaren. En omdat we niet stilzitten achter de schermen, lanceren we ons nieuwste product: de Diamond Painting Eigen Foto Cartoon. Dit is een eigen foto, maar dan visueel nog leuker. Altijd al een cartoon van je eigen foto willen hebben? Dan is dit je kans! Neem een kijkje op de productpagina en ontdek het zelf.

Wat is een diamond painting eigen foto?

Een diamond painting eigen foto is niets meer dan een diamond painting met jouw zelfgekozen foto. Wanneer je een foto naar ons toestuurt, zetten wij hem om in een diamond painting, na het bestellen, ontvang je hem niet veel later thuisgestuurd. Het feest kan beginnen! Je werkt dus niet aan een diamond painting ontwerp uit onze collectie, maar aan je eigen persoonlijke werk. Hoe leuk is dat?

De cartoon

Cartoons zijn leuk om in je huis op te hangen of aan een dierbare cadeau te geven. Het is een speelse manier om jouw leukste foto’s te laten zien. Daarom hebben wij deze optie toegevoegd aan ons assortiment op de website. En je hebt keuze uit maar liefst 8 verschillende soorten cartoon-bewerkingen.

Hoe bestel ik de diamond painting eigen foto cartoon?

Wil jij dit meesterwerk proberen? Ga naar onze websitepagina van de Diamond Painting Eigen Foto Cartoon. Hier kun je je foto uploaden. Kies vervolgens de gewenste cartoon-bewerking. Bij elke bewerking zie je het voorbeeld van de foto verschijnen. In het voorbeeld hieronder zie je de bewerking Cartoon 2. Dan komen we aan bij een ander belangrijk onderdeel: welke steentjes kies je? We schreven een blog over het verschil tussen ronde en vierkante steentjes. En de grootte van je diamond painting kan je kiezen. That’s it! Je bestelling kan geplaatst worden en het uitkijken naar jouw cartoon diamond painting kan beginnen.

diamond painting eigen foto cartoon

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over diamond painting? Stel ze gerust. Met onze creatieve harten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via de website, het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]. We helpen je graag!

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *