Mini Meesterwerken – Bloemen

 24,95

🇳🇱 Verzending vanuit Nederland.
📦 
Op voorraad.

Op voorraad

CANVAS

STEENTJES

HANDLEIDING

PEN

SCHUDBAKJE

WAX

 OPZETSTUKJES

PINCET

Beschrijving

Mini Meesterwerken – Bloemen

Voor iedereen met een voorliefde voor bloemen en een passie voor handwerk, is deze bloemencollectie een droom die uitkomt. Laat je inspireren door de kracht en schoonheid van bloemen. Voeg een vleugje kleur en natuurlijke pracht toe aan elke kamer in je huis, of creëer je eigen bloem-geïnspireerde kunstserie.

Designs

De collectie bevat 12 unieke designs van prachtige bloemen. Van de stralende Sunflower tot de elegante White Lily, elk ontwerp is zorgvuldig gekozen om de unieke schoonheid van elke bloem vast te leggen. Deze mini-kunstwerken zijn niet alleen een genot om te maken, maar vormen ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Of je nu een ervaren professional bent of net begint met deze fascinerende hobby, deze collectie biedt iets voor elke bloemenliefhebber. De compacte afmetingen van 10x15cm maken ze ideaal voor een snelle creatieve sessie of als charmant cadeau voor een vriend.

Inclusief in het pakket zijn alle benodigdheden om direct te beginnen: de voorgesorteerde diamanten, een pen, een dienblad, wax en duidelijke instructies. Elk design is opgedeeld in beheersbare secties, waardoor je stap voor stap je eigen bloemenkunstwerk kunt creëren.

Duik in deze kleurrijke oase en ervaar de vreugde van het creëren, met de zekerheid dat elke bloem in deze collectie eeuwig zal bloeien en nooit verwelkt. Het is tijd om je eigen stukje betoverende bloemenpracht in huis te halen met deze prachtige bloemencollectie.

Mini meesterwerken

Naast deze betoverende bloemencollectie, nodigen we je uit om de andere mini-meesterwerken in onze serie te verkennen. Elk setje biedt een unieke kans om een specifiek thema of interessegebied te ontdekken, van betoverende landschappen tot levendige dierenportretten. Of je nu de rust van een serene zonsondergang wilt vastleggen of de vreugde van een kleurrijke vlinder, er is een klein kunstwerk dat perfect aansluit bij jouw stijl en passie.

Klik hier om je artistieke reis voort te zetten met onze andere mini-meesterwerken, zorgvuldig samengesteld om je creativiteit te inspireren en je huis te verrijken met unieke schoonheid. Elk stukje in deze collectie is een stap naar een wereld van creatieve ontdekking, wachtend op jouw persoonlijke touch. Of maak van jouw eigen foto een diamond painting op onze diamond painting eigen foto pagina!

Wat zit er in het pakket?

Wat zit er in het pakket?

 CANVAS

 STEENTJES

 HANDLEIDING

 PEN

 SCHUDBAKJE

 WAX

  OPZETSTUKJES

 PINCET

Details

Details

Designs: 12

Kleuren: 30

Steentjes: 9805

Afmeting: 10x15cm

Combineer & Bespaar!

-29%

Accessoires

Anti Slip Pad

 9,99
-50%
Nieuw

Accessoires

Houten frame

 10,00
-32%
 12,95

Andere kochten ook!

-44%
Morgen in huis
Nieuw
Uitverkocht

5D Diamond Painting

Mini Meesterwerken – Musea

 24,95
-44%
Morgen in huis
Nieuw
 24,95
Nieuw
Uitverkocht
 34,95
-44%
Morgen in huis
Nieuw

5D Diamond Painting

Mini Meesterwerken – Bloemen

 24,95