Wat is de DPW club?

Wat is de DPW Club?

n de bruisende wereld Diamond painting is de klant koning. Door introduceren we met trots de DPW club, een exclusieve gemeenschap voor liefhebbers van diamond paintings. Maar wat maakt deze club zo bijzonder? Laten we dat samen ontdekken!

Hoe is de DPW club begonnen?

De DPW club werd opgericht met het idee dat klanten meer zijn dan alleen kopers. Ze zijn een gemeenschap van gelijkgestemden met een passie voor diamond paintings. Met deze visie in gedachten wilden we een plek creëren waar klantloyaliteit beloond wordt en waar we samen een verschil kunnen maken.

Hoe werkt de DPW club?

Lid zijn van de DPW club betekent punten verdienen voor elke aankoop, bij aanmelding, en door het delen van reviews. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen, waardoor onze leden meer waar voor hun geld krijgen. Ieder lid van de club wordt vanaf het level Saffier toegevoegd aan onze privé facebookgroep.

Voordelen van de DPW club?

Exclusieve voordelen: Als lid van de DPW club krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en vroege releases van nieuwe producten en tot onze unieke facebookgroep.

Bijdrage aan een beter milieu: De DPW club is niet alleen gericht op beloningen. Wij geloven ook in duurzaamheid. Daarom dragen we actief bij aan een beter milieu door milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken, recyclebare materialen te promoten en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Steun aan goede doelen: Een deel van alle aankopen van DPW clubleden gaat naar geselecteerde goede doelen. Door simpelweg te kopen, help je anderen in nood.

DPW steunt goede doelen

De DPW club gaat niet alleen over besparingen en duurzaamheid. We geloven ook sterk in het teruggeven aan de gemeenschap. Daarom gaat een deel van alle aankopen van DPW clubleden naar een goed doel. Dit betekent dat elke keer dat je een aankoop doet, je niet alleen jezelf trakteert, maar ook een verschil maakt in het leven van iemand anders.

/*! elementor – v3.16.0 – 17-10-2023 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} Hoe word je lid van de DPW club?

Hoe word je lid van de DPW club?

Het is simpel en, nogmaals, volledig gratis. Meld je gewoon aan op onze website en je wordt automatisch lid van de club. Zodra je lid bent, kun je meteen beginnen met het verdienen van punten en genieten van alle voordelen die de club te bieden heeft.

Hoe verdien je DPW punten?

Het verzamelen van DPW punten is eenvoudig en biedt u geweldige beloningen voor uw betrokkenheid bij onze webshop. Hier zijn de verschillende manieren waarop u punten kunt verdienen:

 • Aankopen:
  Iedere keer dat u een aankoop doet op onze website, wordt u beloond met 250 DPW punten. Het is een eenvoudige manier om punten te verzamelen terwijl u geniet van onze prachtige diamond paintings.
 •  
 • Aanmelding:
  Nieuw bij ons? Goed nieuws! Bij het aanmaken van een account ontvangt u direct een welkomstbonus van 500 DPW punten. Dit is onze manier om u te bedanken voor het kiezen van onze webshop.
 • Reviews:
  Uw feedback is waardevol voor ons én voor andere klanten. Daarom belonen we u met 25 DPW punten voor het plaatsen van een review over een product dat u heeft gekocht.
  Extra: Heeft u een mooie foto van uw afgewerkte diamond painting? Deel deze met ons en de community! Voor het toevoegen van een foto bij uw review ontvangt u nog eens 25 extra DPW punten.
  Belangrijk: We waarderen terugkerende feedback. Daarom kunt u wekelijks tot 50 DPW punten verdienen door zowel een review als een foto te plaatsen. Dit biedt een geweldige kans om regelmatig punten te blijven verzamelen.

Hoe verdien je het snelste kortingen?

Het loyaltysysteem van onze webshop is ontworpen om u te belonen voor uw betrokkenheid en loyaliteit. Terwijl alle activiteiten punten opleveren, zijn er enkele strategieën die u kunt volgen om sneller kortingen te verdienen:

1. Meld je aan en doe je eerste aankoop: Bij het aanmaken van een nieuw account ontvangt u meteen 500 DPW punten. Combineer dit met uw eerste aankoop, en u heeft al 750 DPW punten verdiend, wat gelijk staat aan een korting van €7,50!

2. Wees actief met reviews: Het plaatsen van een wekelijkse review, vooral met een foto, is een uitstekende manier om continu punten te verzamelen. In slechts twee weken kunt u 100 punten (€1 korting) verdienen door alleen al reviews te plaatsen.

3. Koop regelmatig: Elke aankoop levert 250 DPW punten op. Dus als u regelmatig bij ons koopt, stapelen de punten zich snel op. Overweeg om kleinere, frequente aankopen te doen in plaats van grote, sporadische aankopen om uw puntensaldo sneller te verhogen.

4. Deel en promoot: Ons ‘verwijs-een-vriend’ programma is een win-win situatie voor iedereen! Wanneer u een vriend of familielid naar onze site verwijst en deze een aankoop doet, ontvangt u €10 aan DPW punten, terwijl de door u doorverwezen persoon geniet van een korting van 15% op zijn of haar eerste bestelling. Het is een fantastische manier om samen te besparen!

5. Blijf op de hoogte: Volg ons op sociale media en meld u aan voor onze nieuwsbrief. We kunnen speciale promoties of bonuspuntenacties hebben waarmee u extra punten kunt verdienen.

Wat is de waarde van DPW punten?

Bij het verzamelen van DPW punten vraagt u zich wellicht af: “Wat zijn deze punten eigenlijk waard?” Het antwoord is simpel. Voor elke 100 DPW punten die u verzamelt, heeft u een waarde van €1 die u kunt gebruiken voor uw volgende aankoop. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld 500 DPW punten heeft verzameld, dit gelijk staat aan een korting van €5 op uw volgende bestelling. Het loont dus zeker de moeite om actief deel te nemen aan ons loyaltysysteem en zoveel mogelijk punten te verzamelen!

Hoe schrijf je jezelf in voor winacties?

Hoe schrijf je jezelf in voor winacties?

Deelnemen aan onze exclusieve winacties is eenvoudiger dan u denkt en biedt u de kans op fantastische prijzen. Hier is hoe het werkt:

1. Word lid van de club: Het enige dat u hoeft te doen om kans te maken op onze winacties, is lid worden van onze club. Door simpelweg lid te zijn, wordt u automatisch ingedeeld voor een winactie op basis van het level waarin u zich bevindt.

2. Begrijp de levels: Onze club heeft vier specifieke levels, en bij elk level horen verschillende winacties. Hoe hoger het level waarin u zich bevindt, hoe exclusiever de winacties en hoe groter uw kansen om te winnen. Dit komt omdat er in de hogere levels minder leden zijn, wat uw winkansen vergroot. Hier zijn de vier levels, van laag naar hoog:

 • Smaragd: Dit is het instapniveau. U bereikt dit level direct bij aanmelding. Hiermee maakt u al kans op leuke prijzen zonder dat u iets hoeft te kopen.
 • Safier: Zodra u voor €100 heeft besteed in onze webwinkel, wordt u naar dit level geüpgraded. De winacties in dit level zijn al iets exclusiever dan in het Smaragd level.
 • Robijn: Door in totaal €300 te besteden in onze webwinkel, bereikt u het Robijn level. De winacties hier zijn nog aantrekkelijker, en met minder leden op dit level zijn uw kansen om te winnen nog groter.
 • Diamant: Dit is het hoogste en meest exclusieve level. U bereikt dit niveau door €500 te besteden in onze webwinkel. De winacties op dit level zijn de meest begerenswaardige, en met het kleinste aantal leden in dit level zijn uw winkansen het grootst.

3. Wacht op de aankondigingen: Houd uw e-mail en onze sociale media kanalen in de gaten voor aankondigingen over winacties en de bijbehorende prijzen voor elk level.

Hoe kom je in een hoger level bij de DPW club?

Bij de DPW club waarderen we de loyaliteit en betrokkenheid van onze leden. Daarom hebben we een meerlaags systeem ontwikkeld waarbij leden kunnen opklimmen naar hogere niveaus en zo van nog meer voordelen kunnen genieten. Hier is hoe u een hoger level kunt bereiken:

 1. Start bij Smaragd: Elk nieuw lid begint in het Smaragd level, simpelweg door zich aan te melden bij de DPW club.
 2. Klim op naar Safier: Door voor minstens €100 te besteden in onze webwinkel, wordt u naar het Safier level geüpgraded.
 3. Bereik het Robijn level: Na een totale besteding van €300 in onze webwinkel komt u in het Robijn level terecht.
 4. Streef naar Diamant: Het hoogste level, Diamant, wordt bereikt na een totale besteding van €500 in onze webwinkel.

Elk level komt met zijn eigen unieke voordelen en kansen, dus het loont zeker om actief betrokken te blijven en te streven naar een hoger level.

Hoe de DPW club bijdraagt aan een beter milieu

Bij DPW zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Daarom hebben we verschillende initiatieven geïmplementeerd binnen de DPW club om een positieve impact te hebben:

 1. Duurzame verpakking: We streven ernaar om onze producten te verzenden in recyclebare of composteerbare verpakkingen, waardoor de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat, wordt verminderd.
 2. Energie-efficiënte operaties: Onze faciliteiten maken gebruik van energiebesparende technologieën en groene energiebronnen waar mogelijk.
 3. Milieubewuste partners: We werken samen met leveranciers en partners die dezelfde waarden delen en milieuvriendelijke praktijken implementeren.

Als lid van de DPW club draagt u, door uw steun, indirect bij aan deze milieuvriendelijke inspanningen.

Steun een goed doel naar keuze bij de DPW club

Een van de unieke aspecten van de DPW club is onze toewijding aan het teruggeven aan de gemeenschap. Bij iedere aankoop van een lid delen wij een deel met een goeddoel. Iedere maand mogen de leden stemmen op een goed doel!

 1. Kies een goed doel
 2. Plaats uw bestelling
 3. Draag bij aan een beter leven voor andere mensen

Door deel uit te maken van de DPW club, heeft u niet alleen toegang tot geweldige producten en beloningen, maar maakt u ook een positief verschil in de wereld.

Schrijf je nu in!

Dus waar wacht je nog op? Alleen maar voordelen en volledig gratis dit soort acties vind je alleen bij DPW. Kom nu bij de club en geniet van de vele voordelen!

/*! elementor – v3.16.0 – 17-10-2023 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Veelgestelde
vragen

/*! elementor – v3.16.0 – 17-10-2023 */
.elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d5d8dc;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d5d8dc;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-con-inner>.elementor-widget-toggle,.e-con>.elementor-widget-toggle{width:var(–container-widget-width);–flex-grow:var(–container-widget-flex-grow)}
arrow_upward-svg .s0 { fill: #323232 }

Hoe gebruik ik een code?

Nadat je je bestelling op maat hebt gemaakt en je verder gaat naar de betaling, kom je bij de pagina “Betalingsgegevens”. Aan de rechterkant zie je een veld “Cadeaukaart of kortingscode”. Voer in dit veld je code van de cadeaukaart of kortingscode in. Klik daarna op “Toepassen”.

arrow_upward-svg .s0 { fill: #323232 }

Verlopen mijn punten?

Ja, punten verlopen na 365 dagen inactiviteit. 

arrow_upward-svg .s0 { fill: #323232 }

Hoe gebruik ik mijn punten?

Als je je spaarpunten wilt gebruiken, moet je eerst inloggen op je Diamond Painting Club account via deze link. Klik daarna op de roze optie aan de linkerbenedenhoek van het scherm om te zien hoeveel punten je hebt. Als je je punten wilt inwisselen, klik je op Punten Besteden.

arrow_upward-svg .s0 { fill: #323232 }

Mijn code doet het niet!

Er zijn beperkingen verbonden aan sommige codes. Een aantal codes is alleen geldig voor bepaalde producten en andere kunnen slechts één keer worden gebruikt. Neem contact met ons op via [email protected] als jouw code niet werkt.

arrow_upward-svg .s0 { fill: #323232 }

Kan ik codes combineren?

Je kan één code gebruiken per bestelling. De codes zijn niet te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn winkelwagen
🎁 Nog maar  1,00 verwijderd van gratis verzending
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.