Diamond painting bij Action kopen

(257)  40,00  11,95

Diamond painting accessoires

Vierkante steentjes

(25)  2,49  0,99

Diamond painting accessoires

Ronde steentjes

(33)  2,49  0,99

Diamond painting accessoires

Lijmroller – Herstel uw Lijmlaag

 8,95
Morgen in huis

Diamond painting accessoires

Wax 10 stuks (2x4cm) – SEOS Shop®

 11,95  10,00
Morgen in huis

Diamond Painting Pakket BizonVraag jij je ook af waar je het beste een diamond painting kan kopen? Welke website heeft de grootste collectie, de beste kwaliteit, is de goedkoopste en verleent de beste service? Eline zocht het voor je uit en vergeleek de volgende (web)winkels: Aliexpress, Action, Hema, Intertoys en Xenos. En geeft natuurlijk ook haar mening over Diamondpaintingwinkel.com! Het maken van een diamond painting kan ervoor zorgen dat u helemaal tot rust komt. Lees de ervaring van Eline of dat voor haar ook heeft gezorgd voor meer rust.

In deze allereerste blog neem ik je mee in het kopen van een diamond painting bij Action. Ik had het nog niet echt eerder gezien bij ‘normale’ winkels, aangezien ik liever online shop. Dus ik was zeer benieuwd!

Diamond Painting Kopen

Mijn ervaring met diamond painting van de Action

Per toeval vond ik een setje diamond painting met rozen voor maar € 1,84 in de winkel. Dat is niet duur (voordeel!)! Het was een kleine verpakking, dus ik verwachtte er niet heel veel van. Naast het setje die ik mee naar huis nam, hadden ze nog drie andere setjes in het assortiment. Dat is niet veel, wat mij brengt bij het eerste nadeel. Een klein assortiment betekent dat je het moet doen met de patronen die er zijn. Ik houd van veel afwisseling en ga dus liever voor een groot assortiment.

Terug naar het setje… In de verpakking vond ik een kleine canvas, een sorteerdoos, diamantsteentjes, een diamantpen, schudbakje, diamantgom en een pincet geleverd. Alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Hoe werkt diamond painting?

In het kort komt het neer op het schilderen met diamantjes. Het canvas gebruik je als basis waarop je de diamantsteentjes op kleur plakt. Dit staat allemaal precies aangegeven op de canvas. Wil je hier meer over weten? Lees dan de uitgebreide diamond painting handleiding.

Mijn conclusie

Wil je even lekker bezig zijn en je gedachten op nul zetten? Dan is deze hobby echt een aanrader. En bij de Action vond ik kleine diamond painting pakketjes die ideaal zijn om erachter te komen of dit jouw nieuwe hobby is. Ze zijn niet duur, makkelijk te gebruiken en te koop in de Action bij jou in de buurt.

Wil je liever een uitgebreid assortiment?

Bekijk dan eens het complete assortiment van Diamondpaintingwinkel.com. Zij verkopen veel verschillende patronen, designs én bieden de mogelijkheid om een eigen foto te uploaden om vervolgens al diamond painting te maken. Hoe leuk is dat? Die ga ik zeker eens proberen!

Volgende keer in de serie: diamond paintings kopen bij Aliexpress. Ben je benieuwd naar mijn oordeel? Houd de blog, Facebook en Instagram in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *