Diamond Painting van een beroemdheid

Bent u fan van André Hazes, Michael Jackson of andere grote artiesten. Wilt u een Diamond Painting maken van uw favoriete artiesten? Dan is dit de juiste pagina, ik neem u mee in van begin tot eind met het maken van diamond painting eigen foto van uw favoriete artiest.

Welke artiesten kan ik een painting van maken?

Elke artiest waar u fan van bent kunt u een diamond painting van maken. Het ligt allemaal aan de foto en de gekozen afmeting. Hoe weet u welke afmeting goed is vraagt u zich af? Wij beoordelen alle paintings standaard. Als de painting op de gekozen afmeting wazig wordt, dan mailen wij u met het voorstel om voor een groter formaat dus voor een mooiere painting te gaan.

Voorbeeld van de diamond painting

Voorbeelden kunt u aanvragen via de chat of via de e-mail, momenteel zijn wij bezig met de nieuwste functie waar u, uw eigen paintings kunt beoordelen. Momenteel zit het proces in een voorstadium, wilt u de updates volgen? Houd dan onze blog, Instagram en Facebook in de gaten!

Diamond Painting eigen foto voorbeeld
Diamond Painting eigen foto voorbeeld

Diamond Painting kopen

Bent u niet zeker of u een eigen foto painting wilt of een SEOS Shop painting? Wij hebben een groot aanbod aan variërende producten in ons assortiment, voor de beginnende en de ervaren painter, klein en groot. Kortom de keuze is reuze en het aanbod gigantisch!

Wat is de levertijd?

De levertijd van een eigen foto painting is momenteel 3-5 weken! Een spoed bestelling? Neem contact op via de chat of de e-mail, [email protected] voor de huidige opties met spoed bestellingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *