Jouw eigen foto als diamond painting

Diamond Painting eigen foto seos shop

Die mooie familie foto, een leuke selfie of die foto van uw hond of kat als Diamond Painting? Ik ga u uitleggen hoe u het juiste formaat voor uw eigen foto Diamond Painting kiest, waar u op moet letten voor het bestellen en nog veel meer!

Hoe weet ik of mijn foto geschikt is?

In onze blog over de uitleg van Diamond Painting leest u gedetailleerd hoe uw painting werkt. Hoe weet ik of mijn painting geschikt is? Een foto van dichtbij kan op een kleiner formaat dan een foto van ver, aangezien het lastiger is om details op een foto van een verre afstand vast te zetten. De belichting speelt ook een grote rol in veel paintings. Voor de perfecte painting, raad ik aan op de afstand te letten, als er schaduw is op de schaduw te letten. Je kan een foto ook laten omzetten naar een schilderen op nummer eigen foto. Dat kan via onze partner website op nummerschilderen.com

Een voorbeeld van mijn painting

Bent u benieuwd hoe uw painting eruit ziet als die af is? Via de chat kunt u een voorbeeld aanvragen, let wel op het voorbeeld kan afwijken van het echte resultaat.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd momenteel is 3-5 weken in verband met de huidige omstandigheden in de wereld. Wij zijn bezig met het testen van spoedlevering, dat is momenteel in een voorstadium, heeft uw een spoedlevering nodig? Neem dan contact op via de chat of via de e-mail!

Gratis paintings?

Wil jij kans maken op gratis paintings, shop te goed en andere te gekke winacties? Houdt ons in de gaten op Facebook en Instagram.

2 reacties op “Jouw eigen foto als diamond painting

 1. John roosenboom zegt:

  Hallo mijn informatie is ook mijn klevend ontwerp gekomen kan ik hier voor een andere krijgen.
  Ik weet nu niet welke kleur ik hiervoor moet gebruiken.

 2. Carina zegt:

  Hoi,

  Ik heb vorige week een daimondpainting besteld via jullie met een foto.
  Enig idee wanneer die binnen gaat komen? Het is namelijk voor een verjaardagsfeestje cadeau.
  Mijn bestelnummer is 72261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn winkelwagen
🎁 Nog maar  1,00 verwijderd van gratis verzending
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.