Dit artikel is geschreven door:

Hoe moet je een diamond painting pen gebruiken?

INHOUDSOPGAVE

Diamond painting is als hobby geschikt voor jong en oud maar als je net met diamond painten begint ben je nog niet helemaal thuis in alle mogelijkheden, tools en handigheden die diamond painting te bieden heeft. In dit artikel lees je alles over het handige tooltje, inclusief de diamond painting pen. In het kort: een diamond painting pen helpt je enorm bij het pakken en plaatsen van de steentjes. Je kunt ze preciezer en dus veel sneller plaatsen dan dat je dat met je hand doet. Het voorkomt dat je last krijgt van je vingers omdat je dat zeer klein steentje moet vastpakken. Het is een onmisbaar item voor elke hobbyist!

https://www.diamondpaintingwinkel.com/p/comfortabel-tools-setje-voor-diamond-painting/ handige toolset

Wat is een diamond painting pen?

Zoals gezegd is het een essentieel onderdeel bij het diamond painten. Je kunt je voorstellen dat het lastig is om een klein steentje met je hand op te pakken en op de juiste plek in het schilderij te plaatsen. Het voordeel van onze toolkit is dat de pen er bij zit, dus met de aanschaf van de toolkit heb je nooit meer last van je vingers en kun je nog comfortabeler diamond painten!

Hoe groot is een diamond painting steentje?

Zoals je op de foto kunt zien is een steentje heel klein. 4 steentjes naast elkaar zijn samen 1 centimeter! Je kunt je voorstellen waarom wij een pen aanraden.

Een diamond painting steentje is heel klein

Last van je hand?

Merk je dat je tijdens het leggen van je diamond paintings last krijgt van je hand? Dan is het slim om over te stappen op een pen. Je zult merken dat je veel minder last krijgt en langer door kan gaan en dus eerder je painting af hebt.

https://media.giphy.com/media/l46CiXfF9k86J5uUg/giphy.gif

Hoe gebruik je de diamond painting pen?

Het gebruik van een pen is vrij eenvoudig. Gebruik de wax op de pen, met het deel wat je in de wax gezet hebt pak je het steentje uit je bakje en leg je het in je canvas. Sommige schilderen kun je al voor waxen zodat je de steentjes nog sneller kunt leggen. Mochten de steentjes niet meer goed plakken dan is het slim om de wax met een pincet af te nemen en opnieuw aan te brengen. Zo ben je verzeker van een mooi resultaat!

Hoe maak je een diamond painting pen schoon?

Als je je diamond painting pen lang wil laten mee gaan moet je hem ook goed onderhouden. Dus daar hoort schoonmaken en goed opbergen ook bij. Bewaar de pen in iets wat hem aan beide kanten bedekt. Ons advies is om de pen in een afsluitbaar plastic zakje te bewaren en op te bergen bij je andere diamond painting spulletjes.

Welke diamond painting pen is het beste?

Diamondpaintingwinkel.com staat voor kwaliteit, wij bieden de pen aan in een handige toolset. Onze klanten zijn zeer tevreden met deze toolset en laten ons regelmatig weten hoe blij ze zijn met de pen en het uiteindelijke resultaat van het schilderij.

Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *