DPW steentjes

Dit artikel is geschreven door:

Kleurenkaarten Diamond Painting steentjes

INHOUDSOPGAVE

Kleurentabellen Diamond Painting steentjes

Bent u benieuwd naar welke steentjes u nodig heeft? Welk nummer bij welke kleur hoort en wilt u duidelijkheid? Lees dan verder

Welke kleurcode heb ik nodig

In het onderstaande overzicht vindt u alle kleurcodes samen met de kleuren. Voor de voordeligste steentjes zonder verzendkosten kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment van vierkanten en ronden diamond painting steentjes.

Ik mis steentjes bij mijn bestelling, wat nu?

Dat kan natuurlijk over komen dat u van een bepaalde kleur een aantal zakjes mist. Zodra u erachter komt dat u steentjes mist moet u contact opnemen met onze klantenservice dat kan via de chat rechtsonder die geopend is vanaf 8;00 – 22;00 of via het volgende e-mailadres ; I[email protected]

Zodra u contact opneemt met de klantenservice bent u verplicht een foto te sturen van het canvas dat u heeft gekregen en het bijgekomen blaadje waar de aantallen steentjes op staan. Dat is ter controle en eventuele fouten te voorkomen.

Mist u veel zakjes en krijgt u maar 1 zakje?

Diamondpaintingwinkel.com is druk in de weer met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij versturen de aantallen zakjes in een zo gehete ‘big bag’ waardoor de er minder plastic wordt gebruikt! Hierdoor kan u direct de juiste kleur sorteren, omdat alle zakjes genummerd zijn van 1 tot het eind. Hierdoor kan het sorteren van de diamond painting niet mis gaan. Wij adviseren daarom altijd uw Diamond Painting te kopen bij de www.diamondpaintingwinkel.com.

Steentje voor een eigen foto painting?

De steentjes zijn voor elke painting hetzelfde, de kleurcodes vindt u boven in dit artikel. Wilt u een eigen foto painting bestellen? Dat kan via de onderstaande knop!

Klik hier
Voor beginners

Ontdek jouw creatieve kant en kom volledig tot rust met diamond painting. Of jouw voorkeur nou ligt bij oude meesters, bloemen, dieren of Disney. Wij hebben het allemaal, bekijk onze diamond paintings voor beginners.

Eigen foto

34,95 11,95

Bloemen in vaas

34,95 €24,95

Boot

36,00 €18,00

Maan uitzicht

30,00 €13,95

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Begin vandaag met Diamond Painting!

Beginnen met Diamond Painting? Ontvang een gratis layout van ons! Deel jouw foto en wij doen de rest.

Een reactie op “Kleurenkaarten Diamond Painting steentjes

  1. Petra zegt:

    Hallo, ik heb n vraag? Mijn buurvrouw heeft bij haar diamond painting te weinig steentjes gekregen. Deze diamond painting heeft ze via via gekregen. Dus niet via uw bedrijf. Vriendelijke groeten Petra Jungst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *