Kleurentabellen Diamond Painting steentjes

Bent u benieuwd naar welke steentjes u nodig heeft? Welk nummer bij welke kleur hoort en wilt u duidelijkheid? Lees dan verder

Welke kleurcode heb ik nodig

In het onderstaande overzicht vindt u alle kleurcodes samen met de kleuren. Voor de voordeligste steentjes zonder verzendkosten kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment van vierkanten en ronden diamond painting steentjes.

 

Ik mis steentjes bij mijn bestelling, wat nu?

Dat kan natuurlijk over komen dat u van een bepaalde kleur een aantal zakjes mist. Zodra u erachter komt dat u steentjes mist moet u contact opnemen met onze klantenservice dat kan via de chat rechtsonder die geopend is vanaf 8;00 – 22;00 of via het volgende e-mailadres ; I[email protected]

Zodra u contact opneemt met de klantenservice bent u verplicht een foto te sturen van het canvas dat u heeft gekregen en het bijgekomen blaadje waar de aantallen steentjes op staan. Dat is ter controle en eventuele fouten te voorkomen. 

Mist u veel zakjes en krijgt u maar 1 zakje?

Diamondpaintingwinkel.com is druk in de weer met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij versturen de aantallen zakjes in een zo gehete ‘big bag’ waardoor de er minder plastic wordt gebruikt!

Steentje voor een eigen foto painting?

De steentjes zijn voor elke painting hetzelfde, de kleurcodes vindt u boven in dit artikel. Wilt u een eigen foto painting bestellen? Dat kan via de onderstaande knop!

Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *